There was an error in this gadget

Thursday, October 30, 2008

My Sport car...Vrroooooommmmm

Vrooooom...Mummy tgk sini......



Mummy...nk tuwun ...takuttttt!!!!!

Nk g giant beli brg umah...Mummy , nk ikut????


Mana satu brek ni????



Apa tgk2???? minyak dh habisla Mummy..... Camne???

Ptg semlm sian tgk Jay...muka seposen pun lg cantik dr muka dia....
sedih jek..sbbnya dia boring kot
tak de sapa layan dia.... dia asyik tgk barney jek....boring lerr tu
nk tk nk... aku sampai2 jek umah...aku ajak dia main keta dia
walaupun hari masa tu dh gelap...aku buat dek jek
aku gagahkan gak bawak dia kuar main kat depan....
tgkla muka dia...nk kata happy ...tk hepi
nk kata tk hepi....mcm syok jek
smpikan nk masuk umah dh nangis2...
aku dh panik dh sbbnya masa tu mmg dh gelap betul...pastu
bateri keta tu pun dh kong...nk jln pun slow jek ....
last2 nasib baik laki aku balik...
dia yg memujuk Jay masuk umah....
sudah satu hal....dlm umah pun nk main keta....
Karenah anak sulung....
mcm2..... layan jekla...
sbb aku paham... dia nk perhatian lebih.....



Wednesday, October 29, 2008

Abg Jay yg Lemau....
















Ni la anak aku yg kuat nangis....suka sgt nangis...smpi kadang2 aku naik tensen dgn diadia since aku preggy twin dulu mmg dh tk rapat dgn aku...sbbnya gynea aku advise jgn dukung baby sgt sbb takut riskykan baby2 aku...maklumla womb aku pun bukan kuat sgt.... takut miscarriage threaten plak
so...bila dh dpt adik lagila menjadi2 lemau dia...
merengek2 tk tentu hala....
eiiiii...dah tu dgn aku lgsg tk mo... asyik nk bibik jek
penah sbb dh geram sgt aku cakap kat dia
" takpela Jay...dh tk syg Mummy lagi yea...takpe...takpe...Mummy ada baby lain yg syg Mummy"
Daddy dia marah sgt kat aku...sbb dia kata tk baik ckp mcm tu...
abis tu..camne... sedih tu anak yg kita kendung dlm perut 9 bulan 10 hari tk mo kat kita.... sedihhhhhh
skang ni still camtu...but aku try gak la dekat dia
selalu dukung dia... peluk dia...tido dgn diaaaa
nila buah hati aku yg sowang

My new Babies....our twins

























































Sajer nk try...selalu sgt masuk fp...lembab sgt
skang ni nk try buat blog plak laaa...
nanti bila anak2 dh besar diaorg boleh refer blog mummy dia .....
Skang ni aku mmg dh jadi bz gilossss...mlm tk puas tido dh...
twin aku tu minum ikut waktu
pastu bila time byk cekadak ....dia bantai merengek nk di dukung jek
huhhuhuhu...haru di buatnya....
nway...sonok gak ....sedar tk sedar dah debab dh dua2 anak aku
Abg Jay plak mcm biasala.....meragam tk tentu psl
asyik nangis jek...nyesal lak bagi nama Nahish kat kat dia
dh lekat asyik nak NANGISSSSS jek.....
Mat Lemau betul!!!!
Weekend aku ngan hubby mmg terasa cepat sgt berlalu
kalau nk kluar berjalan..plan nk kuar pagi...
sure2 ...petang nnt baru boleh bertolak
sbbnya.....nk siapkan 3 org baby....mmg mencabar
kadang2 rasa give up terus cancell tk mo kluar
selalu nya aku ngan hubby selesa kluar berdua ataupun dgn Jay jek
kalau nk hangkut semua2 sekali...alamatnya.... lambatla jawabnya

Mcm tu la kisahnya jadi mak kepada 3 baby ni
mmg haru biru