There was an error in this gadget

Sunday, November 30, 2008

My family


Pyzam Family Sticker Toy

Get your own Family Sticker Maker & MySpace Layouts.




Thursday, November 27, 2008

Aku kena tag...wink wink....blurrrr sat


1.Letakkan Gambar Di Atas Dalam Entri Anda.
dah letak dah....:)sila tengok kat atas ni
2.Nyatakan Kod Etika Blog Anda.
alamak...ada etika ekkkk???hehehehe...aku mmh tk kisah sgt kot...asalkan blog aku tak ganggu sensitiviti owang lain udahlaaaa...Lagi satu...aku ni mmh suka share citer...so mehla...tk kenal pun boleh share citer blog masing2 dgn aku...hehehehe
.3.Tag 7 Orang Rakan Anda.
( aku tk ramai kawanlaaaa)
1.Fazliani.... kawan aku yg sama2 ada anak kembar...memandangkan ko yg introduce aku ngan blog ni...ko di beri penghormatan buat keje rumah ni...hahahahar
2.Watie...member pcm aku yg ada dlm list aku...hehehehe...kawan yg rajin tiupkan belon utk bizday anak aku...hehehehe...ko kena buat keje umah ni watie...padan muka kau...sbbnya aku mana la reti tag2 ni...1st time kena beb
3.Ai....hehehehe...mcm aku cakap...kawan2 aku pusing2 tu gak.... so kau kena buat gak walaupun kau dh penah kena buat...lantaklaaaaa
4.Eda...minah Aussie ni...sbb ko jauh.... ko byk masa utk di tag2....dari ko jalan2 tk tentu psl...buat keje aku suwuh ni...hik hik hik
5.Nina....hang pun jadi mangsa.... hik hik hik....blog hang kosong sgt...so bagus sgt kena tag ni
kalau tk aku denda hang tiup belon lagi...wakakakaka
6.Kir....ko pun jd mangsa aku gak....aku dh letih dh nk carik mangsa2 yg ada.....Kir ko ni kwn jauh aku yg rajin view2 aku nyer blog...ahaks...bolehla...boleh ekkk buat keje umah skit keh keh keh
7. Diana....ibu vouge member PCM aku yg aku suka ni...diana...ko la mama da vass yg cun....comel... hahahar... aku tk tau nk citer apa lagi ttg ko...tapi yg pastinya blog ko menarik tul....ko kena buat keje umah aku ni ekkkk....nnt aku hadiahkan gambar wangian VS kat ko
hik hik hik...jgn marahhhh...


AMARAN!!PADA SESIAPA YG DI HIGHLIGHT NAMANYE ..SILA JALANKAN TANGGUNGJAWAB ANDA SEBAGAI PENGHUNI BLOG..JGN ADA YG MENCARI ALASAN PENYAKIT "M" SEBAGIA ALASAN ANDA UNTUK TIDAK MELAKSANAKAN TUGASAN YG DIEBRI!!JIKA ANDA GAGAL BERBUAT DEMIKIAN..MAKA DGN INI..PERSAHABATAN KITE TERSANGKUT DI TGH2 KERANA ANDA SENDRI TIDAK MEMANJANGKAN TAG INI KEPADA KAWAN2 YG LAIN.. :)

Thursday, November 20, 2008

Sapa nk beli natang ni????

Victoria Secret....
Endless Love
Love Spell

Pure Seduction
Ada tk sesapa interested nk beli natang ni
aku bukannya jual.... aku sebenarnya nk cukupkan satu set jek...kat opis aku ni jual RM125
satu RM50 aku dh beli 2 seperate... tapi rasa rugi sbb tambah RM25 jek dah dapat satu lagi
Satu set ada 3 benda...campur2 boleh...tapi hanya ada 3 jek tau....
ada :
1.Lotion
2.Body Scrub
3.Body mist...
aku pilih body mist ngan losyen pure seduction.... tetiba rasa rugi...
rasa mcm nk beli lagi tapi satu jek...nk tambah lagi 2 lagi....
nk tk??? kalau kowang2 nk...mehla order kat aku...delivery nnt aku tanya kat dia camne...
takpun kowang dtg jek ambik dr aku....hehehehe
jumpa kat mana2 ke dlm kl....pun ok gak.....
ni email aku

Sunday, November 16, 2008

My cute little Prince & Princess

My 2nd twin- Jaff













My 1st Twin- Jass



































Sedar tk sedar...dh besar dah anak2 kembar aku ni..... seronok gak sebenarnya ada baby twin ni.... mcm2 benda yg kami discover ...kalau sowang nangis....takle serentak...cuma lepas a few minutes...sowang lagi ikut jejak nangis gak....
Kalau tido plak...selalu tk serentak...selalunya yg Jaff la yg selalu meragam.... asyik nk berdukung jek...isk...tensen gak..... tapi nk wat camne....
Bibik mmg selalu report... bgtau...Jaff buat perangai.... Kalau Jaff dh ok...Jass lak yg buat hal
dia ni tkde problem lain sgt....selalunya kalau hidung dia sumbat.... masa tu la dia meragam.....nangis tk henti2.... rimas kot hidung ada benda sumbat....
nasib baik ada sebotol air garam yg paed kasi...aku mmg selalu standby kat umah....
kalau baby2 aku flu jek...dis is the best solution...sekejap jek.... gerenti dia bersin
pastu keluar apa2 dlm hidung dia yg sumbat tu....
Tk sabar nk tunggu diaorg dh besar skit...
nk bwk g jenjalan...dh plan ngan hubby...tiket g mana2 yg firm ada lagi satu trip....
so. sempat lagi beli utk end of dis year.....
Wat say you???any suggestion??? dlm malaysia sure penuh .....kalau g Thailand or Indonesia menarik gak ni






Monday, November 3, 2008

My little twins

My beloved Baby twins

Nila baby2 kembarku.... susah ke nk jaga????huhuhuhu...tuhan jek yg tau
so far Kakak tk byk ragam... keje dia ....minum susu, tukar diapers...tidoooo ZZZZzzzzzzzzzzzzz
tapi si adik ...Jaffriell ni...mmg manja sgt...asal mlm jek mula la meragam tk hingat...
aku ngan hubby selalu la bersengkang mata jaga....asyik nk berkepok jekkkk
mlm tadi mmg menduga aku .....
aku dh tk thn dh...yeala balik keje kan penat
dr kul 8 mlm asyik minum ...pastu nangis...minum pastu nangis
penat dh urut dgn minyak....tepuk2....dodoi2....
nangis gak...aku geram aku letak dlm buai kecik tu...aku buai jek...
dia nangis pun aku buat dunno
last2...lakiku yg tersayang tu la yg mendodoi dan mengepoknya...
hahahahar...selepas itu aku tk tau apa yg terjadi di tempat kejadian......
huargh huargh huargh..... aku dh pengsan.... ZZZZZZZzzzzzzzzz

Nasib kul 1 setengah pagi aku terjaga...dgr2 si Jasseena dh jerit nangis nk susu
huhuhuhu.... selang 2 jam Jaff jerit lak...aku la yg susukan dia....sian lak kat lakiku...

pagi ni lambat smpi tmpt keje sbb aku ngantuk sgt...so siap nk g keje pun lambat laaa

Nway...syukur sgt...dua2 baby kembar aku ni sihat2....Jasseena pun dh boobbbboook sgt2
so Alhamdullilah la..... tk de masalah lain....

Hopefully simptom merengek si Jaff ni tk berterusan...kalau tk.....Huwaaaaaa
akula yg meraung lepas tu
Muhammad Jaffriell 'Aisy si mata Bulatttt


Moooooooooooo

Kacau laaa

Cak!!!!


Bestnyaaa...buai la laju lagiiii


Peningla....


Pleasela Mummy...jgnla kaco....


So blurrrrrr


ZZZZZzzzzzzzzzzzzzz



Laju..laju....buaiku laju


Nur Jasseena 'Aisy yg Bobbok....

Nk tido...jgn kacoooo

Nk dukongggggg...Mummy!!!


Tired...malas nk layan Mummy!!!


Jaff tk de...luas skit nk tido


Jgn Kaco boleh tk???

Tgk mulutku...comotkan....

My name is Jasseena....