There was an error in this gadget

Wednesday, April 29, 2009

Tag 2 in 1.....

TUGASAN HARIAN...????
1) bila terakhir anda cuci toilet?
Soalan menyindir ke hapa ni ???hehehehe...

bila ekkkk...rasanya 2 bulan yg lepas...sbb kesian tgk maid sibuk jaga anak2 aku
selalu dia la yg buat keje2 tu...aku jarang dah.... ( menggunakan sepenuhnya...hingga aku menjadi sgtla malas........)

2)pencuci apa yg anda guna?
Pencuci aku tau.... aku guna pencuci toilet kaler botol coklat brand carrefour...

3) dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?kenapa?
selang 2-3 hari...sbb maid aku yg buat..dulu hari2 ...since bz jaga 3 anak2 aku dia buat bila free jek... aku ??? hehehhee...ada ke aku masa nk mop umah????

4)apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam?
hehehehe...sebelum menjelang mlm...aku tgk tv...pastu... aku pastikan laki aku mkn mlm...of coz akula yg sendukkan nasi, buatkan dia air..... bila dah mlm aku dah pengsan terbaring depan tv....wei..sampai umah pun dah nk mlm....berapa minit jek nk menjelang tu

5) apa menu hidangan makan malam anda yg paling simple?
Mee segera Sedap + Telur separuh masak+cili padi+sehiris perahan limau nipis...pergh!!!!!
(kata tadi nk simple kan...)

6)minuman selalu anda buat waktu pagi?
emmm.... dah siap dlm botol ...tinggal bukak .... aku jarang buat sbb nk g keje cepat2... kalau sabtu ahad jek aku buat ...itu pun upon request by laki aku...air yg selalu aku buat air nescafe kaw...atau milo kaw!!!!

7)sebelum tidur apa yg anda suka lakukan?
apa ekkk.... soklan apakah ini...takde kesinambungan tul..... sebelum tido... aku suka tgk tv sambil main2 dgn Jay... ada ketika main gak dgn Bapak Jay...tgk keadaan laaaa =P

BADAN ANDA....

1) berapakah berat anda sekarang dan juga ketinggian anda?
kena bagitau ke?? alahhhhhhh...malulaaaa
72kg dgn ketinggian yg tk berapa tinggi 1.63cm ( sgt obesiti key)

2) berat yg paling tinggi dalam sejarah anda?
86kg ...last trimester ngandungkan kembar...pastu tuwun kejap jek ari tu...68kg..pastu smpi sudah mcm yo-yo.....hanginnn jek aku
3) apakah makanan sampingan anda untuk memiliki tubuh badan lansing?
Hahahar...soklan lawak ke hapa ni???? aku penat dah telan ubat doktor bagi..mkn JDM5...lemak tepu ku tetap begitu...malas dah nk layan...lantaklaaa

4) berat yg paling rendah yg pernah anda dapat?usia anda ketika itu?
emmm... kalau aku cakap 3.2kg aci tak...masa tu aku baru di lahirkan hahahahar..... emmm aku rasa kalau nk kira aci... masa aku baru kahwin...kira2 3 tahn++ yg lalu... masa tu berat aku baru 55kg..saat2 belum mengandunglaaa

5) anda pernah sertai program pelansingan?
penah...gatalkan..dahla tu masa zaman aku kuwus kering... masa tu nk kawen tapi perasan gemuk...aku ambik sesi pelangsingan badan kat Mayfair utk 10 kali session...hahahahar...smpi sudah sekerat jln jek aku pegi..penipu!!! tk kasi mkn mmg la kuwus..tak yah g situ pun aku reti nk kurus kalau tk mkn....skrg nk gak pegi tapi laki aku cakap...."takyah sbb i suka bdn u gebu2 camni... i dah rasa masa u kuwus..skrg taste i suka bdn u gebu2..so takyah ngada2 nk kuwus"
(sebenarnya alasan jek ...sbb aku selalu sgt tk mo temankan dia mkn...so dia tkde geng...yg peliknya... dia mkn byk giler tapi tk gemuk2 pun..maintain jek)

6)apakah diet yg anda ambil untuk memiliki berat anda yg paling rendah?
ehmm..JDM5...tapi baru 2 hari minum hari ke 3 dah give up sbb opis mat emkn makanan sedap2...tak tahan dugaan
7)apakah yg menyebabkan berat badan anda naik mendadak?
Pil hormon n PCOS... sbb2 aku kena sacrificekan kecunnan aku dulu semata2 utk bg zuriat kat laki kesayangan aku....hik hik hik... mmg pun...dlm masa 1 bulan jek aku mkn pil hormon tu...bdn aku naik 10 kg ...mcm di pam2 jek... mcm magik pun yea gak padahal aku tk mkn byk...tapi itula pengorbanan aku utk menjadi seorg ibu....wat to do????

8)apakah target anda untuk kurus selepas ini?
Lepas laki aku dah jemu dgn bininya yg gemuk ini...aku plan nk kuwus gak...tapi takes time kot.... ingat nk tekad diet betul2 tapi tgh pilih time yg sesuai...mungkin masa puasa ke..... of co ztarget sebelum raya......
9) miliki gambar anda dulu dan kini?
mmg byk dlm simpanan...ni antara da latestla....ramai kengkawan kome...
"cam tak caya dlm masa sesingkat ni ko boleh berubah jd sebesar ni???'
sedih tak???uhuk uhuk uhuk...tapi laki aku cover balik....
"tak pela...dah memang taste aku.... tandanya aku jaga bini aku baik2..."
sedih kan?????

10) sila upload...
BEFORE
Ni masa aku kat sarawak...masa baru kawen

Ni plak masa aku nyer honeymoon yg ke berapa tah...

kat Bukit Tinggi, Pahang... still maintain kuwus

Ni masa hari raya...kalau tk salah tahun 2006, skrg baru 2009

tapi tgkla apa dah jadi?????huhuhuhuk

AFTER
Ni masa g barbeque umah Ila.....
Ni masa g jenjalan kat Melaka...2009 gak
Ni paling latest...last week masa kat Cameroon Highland

11) harus menjawab tag yg tertera nama di bawah?
So now your turn guys....
1.Faiza Mama Airiel
2.Aida Mama to be...aka mama Ainura
3.Diana Mama Adam
4.Aziey mama naem @ Red rania
5.Norlie @bank negara
6.sesapa saja yg baca blog ni...hahahahar ( sapa suwuh kowang baca..kan dah kena tag)

Thursday, April 23, 2009

Tolongggggggggg!!!!

Sapa tau mana nk carik khemah murah???
penin..penin... sudah tanya tapi mak aiiii mahal seh!!!!
kot kalau tau...sila2 share dgn I...auwwwww

Kowang ni kat mana?????

Bila Kowang tgkkk...renungggg...rasa2 manala utan dara ni kan???
Suci...masih belum di cemari oleh makhluk2jahanam yg senget....
yg dengki melihat kecantikan ciptaan ilahi... padahal hutan bakau yg sgtla ngeri hujan hijau menghijau..... dgn kocakkan air setenang di kali....
percikan air anak2 ikan berenang dan suasana harmoni si pemancing dok mengadap tasik yg menghijau.... sgtla nyaman.......

(amacam... berbunga2 tak ayat aku...rasa nk muntah darah golek2 mati terus
rasa terawang2 tika membacanya...hahahar


Hijau kan???manala tempat ini???
Kagum tak???? aku sndr kagum ....
Aik...ada keta???? ADa Jay????
Kat mana tempat ini??? Misteri menyelubungi....
Inila depan umah aku... sebenar hutan dara hutan bukau kengkonon
hijau itu...... adalah lokasi depan umah aku...yg ada kolam...
isu yg hubby aku pertahankan nnnnnnaaaakkk gak beli umah tu masa dulu2

Cerita dia begini... dulu sesapa yg penah dtg umah aku la...maybe tk perasan depan umah aku ada kolam mini...sbbnya dulu masa bizday Jay tu...depan umah aku ni sgtlaaaa semak key!!!siap ditutup dgn zink besi... lalang2 pjg ....pendek kata ...aku tak kata... tk selera nk pandang......

pastu laki aku yg rajin tahap dewa ni pakat2la dgn jiran2 sederet umah aku gotong royong buang zink besi tu...tebas semak samun ....hutan belukar tu.... ...maka adonya....cantikla tempat yg semak buat sakit mata aku sebenarnya menengoknya menjadi tempat yg bersih , nyaman mata memandang....

banggala laki aku....

"tgk... dah cantik dah depan tu... kalau i nk memancing nnt at least u dah boleh nampak i dr dlm umah...tk le u risau sgt kalau i g memancing kat situ"

sambil sengih2 aku mengiyekan aje... cantik plak bila dah tk semak

hari demi hari depan umah aku ramai plak yg dtg meninjau..menikmati pandangan... memancing of cozla... menjala pun ada... sungguh tkde siviks.... ...abis la ikan dlm kolam aku tu mcm2la.... sampaila satu hariii......

celakak betul cha ya nun alif ni kan???? ada satu chinese guy bersama dgn jentolak besar yg mcm scorpion tu.... +pekerja2 banglanya... beramai2 selamba badak buat tanah depan umah aku mcm bapak dia ada kongsi mengerjakan tanah depan umah aku guna jentolak besar tu.... abis pokok mangga aku yg masih bayi itu... beserta pokok cempedak dan durian yg sgtla muda fresh di tanam 2 minggu sebelum tu.... di lenyek , di penyek2 oleh jentolak bangang di musnahkan guna jentolak...menjerit aku suwuh dia jgn jahanamkan rosakkan...tapi dia buat mcm aku ni halimunan kat tepi kren tu.... sedih giler siottttt

sbb hangin ...laki aku call MPSJ...buat aduan n call pengerusi persatuan penduduk...

serta merta MPSJ datang nenong nenong nenong.... sekali dgn president persatuan penduduk... maka terbongkarla pekong sebenarnyaaaa.... rupanya....jiran aku yg sebelah row btentangan umah aku cina yg sgt busuk hati merangkap naib president persatuan penduduk.... tak guna punya naib president ..diala punya angkara...dia dah leakkan info bgtau depan umah kitaorg ada tpt cantik n sesuai utk chinese guy tu buat project mega dia.... pastu dlm masa yg sama..spt biasa...dah nama pun cha ya nun aliff... dia buat semua ni sbb dia dpt ganjaran... dia yg dapat tapi tanah yg terbabit tanah depan umah kitaorg... cibai tak???

Tau projek apa chinese guy tu nk buat??? nk buat chinese seafood restaurant terapung atas kolam tu +kolam pancing berbayar.... betul2 depan umah aku.... kalau customer dia dtg sure parking depan umah aku...then sure... saliran perumahan jd tersumbat sbb dia nk sumbat sambungan antara parit ngan kolam tu sbb nk avoid ikan2 dr kolam tu keluar g parit.... hangin tak????? dahla kitaorg masa beli umah tu ...kena byr extra dr penduduk lain sbb nkkan privacy...tk nk rumah ngadap umah n n parking space extra sbb depan umah tkde apa2...tetiba jek malaun lahoba this guy suka suki nk buat project mega dia depan umah kitaorg...dahla tk discuss pun dgn kitaorg...

apalagi....silap besar la kan... laki aku mmg bab2 ni pantang di biarkan...abis segala org2 MPSJ dari org atasan, EXCO selangor, MB Besar s'gor dia gegar.... ambik ko.... semua dtg jenguk tapak sekangkang kera tu...hik hik hik...masa tu mcm pesta pecah tanah plak jadiknya... riuhla.... padan muka Cha Ya NUn Alif tu..... kena halau mcm anjing kurap tu jek... dia di beri amaran jgn sesekali mimpi nk usik tanah tu.....hahahhar...harun...!!! rasakan... aman dah

Pst: tak gak.... smlm lak ada 2 Cha ya nun alif baru lak dtg...dia bgtau dia adik EXCO Puchong DAP yg baru menang baru2 ni... nk buat projek gak kat tanah tu dia adik exco ke... anak sultan ke.. kakak menteri ke... ada aku kisah??? pedulik hapa aku!!!! beranila ceroboh tanah tu.... nk merasa kena mcm yg sebelum ni usikla tanah tu.... semenjak dua menjak tiga menjak Dal alip pa ni menang pilihanraya.... amboi3...suka suki jek jual nama adik badik suku sakat dia ekkkk

Wall paper ( di tag oleh biboo n ila...cesss)

1)Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..jgn tipu2 ek..
Dah...kat atas tu..tadaaaaa.... chicky kan gambar Jay...

tak penah di tukau setakat ni sbb screen saver aku sengal...tukau gambar lain dia jd kembang... sewel agaknyaaa

2)Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..

Suka?? sbb masa tu Jay gelak beriye... dulu penah letak gambar kawen.. rasa mcm outdated..... bila letak gambar Jay ...barula sedar diri skit rupanya dah beranak dah aku ni..... Tapi tula...tak berkesempatan nk update gambar tiga beradik tu...sbb screen saver PC sewel!!!! MENCIKKKKKKKKK........

3)Tag 10 orang
( napa tk suwuh tag lapan ratus owang ke...tiga belas juta owang ke.... aku ni mana la ada kwn yg lain...balik2 owang tu gak...dah sah2 kowang dah buat dulu tag ni!!!! iskkkk....) takpelaaaaa aku tag gak laaaa ntah dia buat ntah tak

1.Brad Pit
2.Jeniffer Aniston
3.Aznil Hj Nawawi
4.Tun Dr Mahathir
5.Nabil
6.El ( Mama Danish)
7.Faizah Mama Airiel...ntah2 dia dah buat
8.Aida Mama Ainura
9.Diana Mama Adam
10.Ila aka S3m3r
sila buat ekkkkkkkk...( agak2 diaorg buat tak????)

Wednesday, April 22, 2009

Tag cilok "Masihkah ko ingat"

Ni masa kami bercuti g Sarawak
Zaman bercinta.... apa pun bestttt
g bercuti ngan kengkawan dia masa ni...
kalau tk silap masa ni kita org dah btunang

Hari ni aku sgt free...tk tau nk wat pe...
baca blog owang ...
pastu rasa tangan gatal nk buat tag
( aku mmg kalau kena tag takmo buat...tapi kalau tk di suwuh laju plak)
so utk mengisi masa lapang...sambil melompat setempat ...
aku yg sengal2 hari ni pun merajinkan diri update blog aku dgn tag yg di cilok dr blog Mummy Ila...hik hik hik

Nila saat2 aku baru kenal laki aku
aku pun tk paham ...apasalla laki aku masa ni mcm bapak2 jek....
sgtla selekeh... kurus kering... sgtla tk bergaya
skrg plak dia lebih pndi nk bergaya dr aku
aku plak dah jadi mcm mak cik2 plak
huhuhuhuhu
1) Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya …
Aci ke kalau aku jawab... sebenarnya kat sekolah masa zaman asrama dulu
tapi masa tu aku tk sedar kewujudan laki aku ( sbb dia ulat buku, aku lak budak yg sungguh
benci pada buku... aku dulu kaki sukan...tu yg tk berapa kenal dia)
1st time terjatuh hati (selepas sedar kewujudan dia masa kat kenduri kawen schoolmate kitaorg)
masa tu keta aku keta kancil jek ( pinjam mak nyer)...
aku sesat darat..tk jumpa2 umah pengantin..last2 dia fetch aku..ajak aku naik satu keta dgn dia
2) Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
Masa mula2 kenal dia..( masa kat sekolah dulu tk berapa nk kenal sbb dia terkenal sgt kat aspura...aku anti lelaki masa tu....masa tu jek)
emmm dia ni mmg 'sweet talker', ada jek idea dia nk ambik hati aku, belum apa2 dah ajak aku dating padahal masa tu aku 1st time jumpa dia...( masa kenduri kawen kat atas tu laaa)
pastu...aku pun tak tau ciri2 apa yg dia ada smpi aku reject semua mamat2 yg kwn dgn aku masa tu...padahal masa time tu ..laki aku sgtla kurengggg cunnya as compare dgn mamat2 dlm simpanan( agak kurang ajar ayat aku ni ekkkk, skrg sndr mau ingatlaa...dia yg maintain cun dr aku...cessss)
3) Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda …
ntahnya ekkkkk ... dlm keta kot... ke dlm phone.... tak hengat dah sbb rasa nya baru sehari kenal ...balik umah dia calll dia dah luahkan perasaan suka kat aku...dlm hati aku risau gakkk
"apa mamat ni...desprate sgt apa nk kawen ngan aku???"... biasala... mula2 sebelum dpt couple ayat tersusun indah... lepas confirm couple...dr setiap setengah jam call...jd sehari sekali jek call aku...last2 kdg2 lupa..... siap cakap.." emmm i ni ada awek ke???"
4) Jika anda masih ingat, ayat yg dia gunakan ketika meluahkan perasaannya
emmm.... ingat.... "I rasa la kan... u ni mmg sesuai jadi bini i... " pastu dia tukar topik lain...
ulang2 selit dlm topik lain ....last2 aku tanya..."U sebenarnya nk apa???"
dia jawab... " Nak kat U"...Gulpppp...
end up...camni la aku jdnyaaaa hehehehe...selamat jd bini dahhhh
5) Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
Kejap sgt... sehari kenal dah hint2 start couple dah... 2 bulan kenal dia dtg merisik... 6 bulan kawan dah bertunang... genap setahun selamat jd suami isteri... tapi hubungan kami mmg mencabar..... aku byk berendam air mata selama bergelar tunang dia.... Laki aku masa sebelum kawen sgtla garang.... pastu selalu buat hal...sbbnya dia kata dia nk uji aku sebelum aku betul2 jd bini dia.... So far ..Alhamdullilah... dia jd suami dan Daddy yg sgt penyayang... hopefully selamanya....
6) Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
emmm rasanya dah 3 thn 4 bulan 23 hari.. di serikan dgn 3 org anak yg chicky, comel dan naughty.....
7) Kejutan yg pernah dia buat pada anda
Emmm... masaour 1st anniversary...dia siap beli kek , beli bunga... surprisekan aku tgh2 mlm....
(padahal aku tau sgt dia bukan mamat jiwang...dia penah cakap...buat apa bg2 bunga ..bunga bukan boleh mkn pun...) Nway dia kata dia tkmo lagi buat camtu
SERIKK..sbb aku pun bukan jenis appreaciate bunga...last2 aku letak kat rak kasut... terdampar kering jek... ( sbbnya aku pun tk suka sgt bunga2 ni.... dah kering buat semak umah jek)
8) Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga
Mcm2 perancangan masa depan yg kami rancang..mengarut dan melalut pun ada....
hehehehhe... paling tk tahan...tak abis2 dgn impian fantasi dia nk buat kolam renang atas bumbung umah...mcm yg aku cakap la... angan2 jek...rancang2 belum tentu tercapai...so biarla dia sowang2 rancang kalau jadik..aku suka gak...hik hik hik....
9) Bagaimana dia melayani karenah anak2
Dia sgt penyabar, sgt penyayang...Jay sgt close dgn dia...In fact ...anak2 aku dia la yg lebih tau nk handle as compare dgn aku.... aku byk blurrrr ...kalau anak aku meraung..yg aku tau ..aku piat atau cubit dia bg diam... laki aku tak...pujuk..belai...peluk... eiiii ...tk kuasa aku
10) Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda
emmm..so far keluarga hubby aku sgtla kecik... yg ada cuma MIL aku, SIL aku... adik ipar ... walaupun kecik...tapi ... okla...layan jeklaaa...skit2 kdg2 ada terkecik ati ke... tak suka ke...aku simpan jek sbb bagi aku tk semua org perfect!!! Aku jarang tunjuk expression aku cuma bila agak2 melampau ...aku ambik tindakkan luahkan pada bestfren aku jek...pastu aku dah lupa dah...
Nak list sape errkk???
mcm Ila..sesapa yg baca Blog aku....sila2 la buat kalau sudi
( ada ke owang baca blog aku????)
Ni masa kami baru jek bergelar somi isteri.... tgh honeymoon kat
Karambunai, Sabah.... emmm... Masihkah ko ingat????
( aku bet dia sure dah lupa.... dia ni mmg sgt pelupa.... aku yg
suka ingatkan dia sejarah2 kami sebelum2 ni)

Sunday, April 19, 2009

Bila dah ngantuk.....

Nila keadaan kat umah aku setiap hari
maid aku tk kering tgn di buatnya...
adegan ni terjadi masa ptg kalau tk silap aku
abg Jay tido lagi
Si adik baru lepas mandi.... Kakak turn dia di mandikan
tgkla...sian kan???? sampai tertidoooo
tido duduk pun jadiklaaaa...
aku laki bini gelak golek2 tepi tu tgk gelagat anak2 aku
dia tk pedulik pun ...yg penting dia dapat tidoooo
alahai ...anak mummy ni...sian diaaaa


Alahai abg... tido smpi camni
Nila si Jaff yg tido tk hingat apa pun...... padahal umah aku gamat ...
bising bunyik tvla...si Jass melalak sbb ngantuk sgt
nk cepat2 pki bajula....dia selamba jek nyenyak jek tido
sian tgk..... terlentok dah kat stereng walker dia

Ni la si Jass
Nangis kuat gilerrrr....suwuh bibik cepat2 pkikan baju
nk tido sgt...tk nyempat2......

Tuesday, April 14, 2009

Bizday Khalish.....

Mula2 biar aku letak gambar budak bobbok ni
Sbbnya gambar bizday boy mmg tak byk...
hehehehe...
actually ni bizday anak kwn aku...
walaupun dulu bizday Jay dia tk sempat dtg atas alasan dia ada kenduri kawen...huhuhuk
aku tetap reservekan date tu utk dtg gak bizday party anak dia
hehehehe... takpela.... maybe tkde rezeki Jay nk dpt hadiah dr Auntie Deqna n Uncle Hisham...
janji dis year dtg...kalau tk dtg..mmg nk kena band dr list ni

Theme party ni hijau...melilau aku carik baju anak2 aku kaler ni
Jay kenala beli baru...
yg si kembar aku pki jek mana yg ada
asal ada hijau jadiklaaaa
excited...seminggu sebelum lagi aku dah wrapkan present utk Khalish
sehari sebelum aku dah dok acu2kan baju kat anak2 aku..baju mana nk pki
the day itself...aku dah get ready packing barang2 nk pg sbb takut hubby aku lmbt
punya excited nk g bizday anak owang
hik hik hik...sbb kali ni buat kat umah...so aku rs tkde masalah sgt as compared bizday party yg buat outdoor nyer tema...hisk...sungguh pening pala nk handle anak2 aku semua

aku pun pelik...mana g gambar anak bujang aku yg sulung...rupanya takde sbb dia dk berkepit dgn Daddy dia...
sowila dear...nnt2la kita ambik gambar satu family ekkkkk
(camne aku boleh lupa anak aku yg sowang tu)

enjoy da picssss.......



Jass dah ready nk makan nestum dia

Aksi si Jass si mata lentik

Jaff lepas mkn terus ZZZZZZZZzzzzzzzz


Apsal aku tk mkn lagi ni???lapar dah!!!!!!

Zoom up Jaff dah kenyang mkn

Terus tido tk pedulik hapa pun


Jass yg suka posing....

Aku gerammmm tgk dia pki baju ni

seksi sehhhh...siap nampak nenen






Jaff tgh mammam....

emmm dappppp....lagi...lagi.....

Nila Bizday Boy nyerrrrr

Khalish yg bam bam

aku suka tgk rambut dia

perang n tegak2...

bakal bf si Jass hik hik hik



Bizday boy n posternyaaaa

tak sabar nk mkn kek

haru tul!!!!!

Kek yg yummy!!!!


Kek yg ada gambar bizday boy

Bizday boy yg encemmmm



Nilak aksi2 anak aku
















Aksi ganas n notti hik hik hik

Bila dtg sengal nk update...hambek ko...berderet2 dlm blog aku update
ni aksi2 anak2 aku pagi2
si abg dgn baju tido belum mandi still nk posing gak....
aku sempat snap aksi spontan si kembar....
geram kan?????? eiiiiiii...........

Si Abg +si mata boolaattt



Ni lak aksi2 si adik bergurau manja
ahaks... mula2 main cuit2
pastu, si kakak dgn skarf senget di kepala terkebil2 pandang mummy
"apsal dari tadi tk henti snap gambar aku ni"
saksikan aksi lucu yg aku sempat snap hik hik hik

Kakak ni buat dekkk jek

"kakak...oooo kak ... pandangla sini"
"iskk...diamla...nk get ready ambik gambar ni..kacaula adik ni"
"kak .... nk bisik ni...dgr tak??"
"Apa dia..isk abis skarf akk senget...adiikkkk"

"acah je tu... saje je nk posing dekat2...baru clear muka kita"
mmg totally lainkan muka kembar aku ni
sowang telinga gajah...sowang telinga tikus
"hah?? apa dia MUmmy???"
Ni adala aksi yg paling aku suka...si adik tergelak besar...
so chicky..... kakak gak yg masaammm jek dari tadi....
Love both of them!!!!!