There was an error in this gadget

Sunday, August 23, 2009

My twins are getting 1 year older....they are 1 yr old now!!!













KFC Extreme Park
9th August 2009
3pm-6pm











Sedar tk sedar...anak2 kembar aku dah besar dah....
macam tk caya baby2 aku yg dulu sekecil botol kicap dah membesar dgn sihat mcm ni
Alhamdullilah..... aku pun since dah tukar dept ni...sgt2 sibuk...
Blog aku mmg bersarang tk hengat....
aku nk jenguk blog owang pun curik2....
sempat tgk2 camtu jek ...nk komen haram tk sempat...
bisness aku lagila...haram tk update dgn bestnyaaaa
sbbnya...aku tkde masa....


Paling2 aku hanya boleh update sesimple yg boleh...nk upload gambar lgsg tk dan doooo
Sesibuk tu aku???huhuhu hahahaha
Skrg, walau sibuk bangatttt...sempat gak aku curik masa organize bizday party utk si kembar ni
sbbnya nk bagi fair n square...
dulu abg buat besar2an..so adik kenalaaa
sbb malas nk kemas umah...malas nk masak....
aku organize kat tpt yg instant jek
sowilaaa...aku mmg tk jemput semua org sbbnya...tk sempat....
tkde invitation bagai...semua expressss

sowila kekalau ada yg tertinggal dlm invitation list aku huhuhuk
sgt2 di kesali kerter'miss'an aku tu
almaklumla...weekend aku sgttt sibuk dgn sale crocs aku...hanya weekend 9hb August tu jekla aku sempat
meluangkan masa yg aku sempat curik dari jadual harian aku yg padat lately ni.....
so... ni antara gambar2 yg aku sempat share kat sini...byk lagi tapi server internet aku sgtla lembabs!!!!
aku upload dr lunch tadi tk keluar2....skit jekla aku sempat paparkan di sini
to all invitees yg sudi dtg esspecially Mummy Zira, Mummy Ayu...(dulu besan...skrg sudah revise huhuhuk), Nazrah, Aida my best frens....,
My happy go lucky geng kat Maybank.... Lin, Ip, Oja, Che Zu, Etty...thanx so much!!!!
u all mmg rocks!!!!


to others...yg mana aku tk listkan kat sini...kowang pun rock...cuma aku jek dah kelam kabut nk taip secepat yg mungkin sbb masa lunch aku dah nk abis......
so aku taip jek mana yg aku ingat....
Aku happy giler buat kat KFC ni sbb event manager dia mmg rocks!!!!
semua owang happy main game hari tu....
mak2 budak pun join sekali

Last but not least....
to my beloved hubby!!!
Thanks coz sudi bg anak2 yg baik, comel n sihat utk aku and of coz thanks coz he is the best husband for me ever after!!!!!
Kalau aku tk kahwin dgn dia sure2 aku tk de life selengkap ni...so far
Alhamdullilah.........
To Jaff n Jass..
Be a good boy n girl..jgn notti2..and jgn suka sgt menangis...
Mummy pening nk layan ....haissshhh..semua mat leleh...Jass jek minah lasak!!!

Sat lagi aku try upload gambar2 tetamu2 aku yg dtg ekk...mmg happening!!!!