There was an error in this gadget

Sunday, August 22, 2010

Rayyan Bizday- 1st bizday bash

Tuan Umah... Lydia

Lama dowh aku peram gambar ni...kalau tak salah aku bulan June nyer bizday bash..actually nk bubuh kat posting June tapi sbb hidup aku carca merba..tonggang langgang..so aku naik lupa nk update.. maka terperam sgt lama. bedek2 album kat file aku..eh eh...Rayyan's Bizday tak update ahaks... kesian Lydia.. penat dia organize bizday Rayyan... aku boleh lupa nk bubuh sini... mmg tak patut...sgt tak patut...

Nway, really impress dgn bizday party Rayyan ni...1st time buat and its really well organize. Grand superbs!!! and aku kagum giler sbb sgt2 best hokeh... aku terkilan sgt2 sbb dtg lambat ** ada jemputan kawen, so kena g kenduri tu dulu...tukau baju , then only teruskan ke Rayyan nyer event..masa sampai2 jek aku dah nmpk kat langit ada afew belon kaler hitam merah terbang ...byk giler seh...wow!!! then only aku nmpk sayup2 rumah Lydia yg meriah tk ingat..
OMG.. ni umah dia ke?? cantiknyerrrr...besarnya...jakunnyer aku !!!!But really suka kawan dgn dia...even tho dia anak org ada2 ** hik hik hik... dia mmg down to earth.. sgt humble and baik sgt!! Glad to know some one like u Lydia..

Back to da story... aku smpi2 jek ...tgk jemputan dah tak ramai sgt... ** yerla..event start kul 2..aku smpi 4.30...boleh?? semua ni gara2 lambat g kenduri kawen tu ..then drag lambat sbb aku kena tukar bajula..n best part..hadiah yg mmg aku dah beli utk Rayyan ttinggal sbb kalut2 nk cepat g kenduri ari tu..so aku kena singgah beli new present utk Rayyan..uhuk uhuk..sowi Lydia.. next year i promise i 'll make sure i dtg on time.. then smpi jek Lydia jerit..

"Ayien.... dtg pun you umah i..ingatkan tk jadi dtg tadi...napaer lambat sgt??? kalau tk boleh join games tadi...ada mascot A&W n McDonald tadi"

waaahhh..ada smpi 2 mascott nok...gempak tul... tapi takde rezeki kot anak2 aku nk join..maybe next time la yer... nway decoration during the event mmg cun and superbss!!! Thumbs up to all the family sbb well organize party yg sgt happening... the theme was "Pirates of Carribean" ..so sbb aku mana ada baju tema tu..aku saukkan utk boys aku 3 J tu baju2 Ed Hardy n Christian Audigier yg mmg aku jual online... aku dgn Sheena jek tk pki baju ikut tema...sekali smpi .. OMG, Ya Allah aku boria ke dgn family Lydia??? hahahahar..ambik ko... sekali tuan umah mmg pakai concept lanun dgn semuanyer memakai baju Ed Hardy gak..smpi mak bapak Lydia pun sporting giler pki baju tengkorak tu hik hik hik..tak pasal2 hari tu family kitaorg kena usik..
"sedara ke dgn tuan umah???"
Oh no... tak tak... **merah muka bila org asyik tanya camtu

malu giler aku hari tu... siap takleh tahan dgr ..mak Lydia siap susah payah g Europe beli baju tu kat sana..alih2.. kitaorg sekeluara boleh spoil the tema coz boria lak dgn diaorg... hahahahar... takpela kan Lydia... share the mood with ya =)

The foods really superbs gak...mcm2 pilihan...western ada..Thumbs up to Lydia for the yummylicious beef salad =P, local food ada... fast food ada..pilih aje...cuma sbb tak larat dah ari tu..so aku mkn skit jek..( teringat2 makanan yg byk n variety ari tu...nyesal tak rasa semua huhuhuk) Otw balik sempat lagi Lydia bekalkan a few goodie bag yg ada mcm2 special bought from UK ( mak Lydia sanggup pegi sana semata2 nk beli candy utk goodie bag cucu tunggal dia... perghhh... untungnyer Lydia ada mak yg supportive) ralat sungguh..sbb lupa nk snap pics benda2 dlm goodie bag tu..*so nyanyuk..semua lupa..esok laki pun tertinggal sbb lupa hihohiho

Thanks to Lydia and family... Hope next event we still can be your VIP guest ..ahaks


Theme Pirate kenala ada kapal lanunnya... nampak tu???

Baloon pun kapal ... hehehehe.. sila kagum..aku yg dtg pun kagum
Seyes cantik sgt decoration bizday party dia ni..zoom kat meja
nmpk tk kotak2 harta karun tu??tula goodie bag utk guest
bayangkan anak2 aku ada 3... so dpt 3 goodie bag tu + party pack
Mc Donald + A&W..mewah giler.... tak kira cup cake yg dia bekalkan

See... ada harta karun special .. utk isi goodie bag yg McD bagi.. baloon
tengkorak ada... plain baloon ada... elmo ada..naik meroyan anak2 aku tgk
aku pun meroyan nk suwuh diaorg stop nangis sbb nkkan belon2 tu
last2 tuan umah bg balon terbang sowang satu utk anak2 aku..pergh lega
**cupcake giler sedap n cantik!!! + setiap deco ada label ...

Sila jilat screen kowang...cantik n sedap...adeiih poser nok

Beef salad yg di buat sndr oleh tuan umah

Hola.... Pirate kome semua huh??? hahahahar...pirate nyer minuman

sila click kasi zoom up...so superbs rite??? deco kat khemah tu ..siap tempah khas
adeihhh..berapa la si Lydia ni spend utk Rayyan nyer bizday ni...kowang tk
masuk lagi umah dia...penuh dgn balon terbang ni...dlm bilik lagi... perghhh!!!
sgt2 teruja n berangan la konon2 nk buat gak utk anak sndr
hareeemmmmm...byk duit ko ayien oi... dlm acc ada RM8.47 sabtu lepas ekk
ada hati nk buat bizday party grand..lupakan sajer yea =<
My boys wth da party pack... also wth their Ed Hardy shirt =)

Decoration on VIP's table..siap ada kapal ko...canggih manggih tul


Birthday boy yg bam bam n cute....**why so moody boy??? sian penat ek???

alo alo....masam tul muka birthday boy ni

Peace Rayyan.... ** Jay yg dah lencun berpeluh

Jay wth birthday boy..ahaks...

Sheena... Ya allah..sgt comot anak aku

Birthday boy wth beloved dad

1 happy family wth Ed Hardy shirts... Interested bertengkorak???
hari raya mau nampak tengkorak walaupun bdn ala2 gebu gitu....
So sweet

Bizday cake yg yummylicious!!!
View yg boleh buat iman tergugat...hahahhahar.... sedap nok...
strawberry dia nyum nyum... cake dia gebu... cair di mulut
coklat dia sedap likat rich cocoa... cream cake sgt lembut...kowang nmpk
tanduk atas pala aku tak kekekekekeke???
The baloon... tengkorak huh??? belakang si sheena tgh happy
seret baloon terbang dia...sekali seret... dia pegi lepaskan ke awan yg biru
melolong Jayniell nangis sbb balon adik dia terbang...haru...dgn muka tak malu
aku tpaksa tebalkan muka mintak lagi kat tuan umah hahahahahar
See.. happy my boys n my girl...di belakang makcik itu
happy jek sebelum kejadian belon terbang yg sheena selamba lepaskan
ni masa aku mmg totally maidless...haru beb..nk seret anak lagi..nk angkut bag, handbag ,
goodie bag, cupcake..balon... cuba bygkan aku masa tu...huh!!!!! masuk keter ketiak lencun huhuhuhu

Preety n cute cupcake... n da best part
sgtttt sedap....
Hopefully next event dpt dtg awal n join da crowd n excitement games... amin... =)




Thursday, August 19, 2010

Aku lari rumah...huhuhu takde sapa carik pun!

Salam Pagi Jumaat... mlm tadi camne??? penat tak hari ni nk bgn bgn pagi???? jgn salah tafsir...aku tanya kowangnyer aktiviti amal ibadat di bulan mulia ni...bukan tanya yg lain2... =P
aku seperti biasa..di tahun2 yg sudah mmg aktiviti tahunan... bulan mulia mesti jd benda yg sama.. tak suka terjadi tapi ntahla... isu kecik tapi jadi besar sbb takde consideration dr pihak yg satu lagi.... maybe pose2 ni menduga keimanan aku ke...kewarasan suami aku ke...ntahla labu mak malas nk interpret lagi..mata ngantuk tak cukup tido lagi... bengkak mcm telur puyuh... ala nangis2 keluar air mata darah sekali pun , dia bukan pedulik.. aku lari rumah tak balik2 pun dia buat dek jek..apa ada hal... huhuhu... sedih betul... benci!!!

Jgn yer kwn2..adik2 di luar sana... jgn jd mcm scenario mcm ni...kita ni bila dah kawen semua pihak kena pikir... macam aku selalu pikir.. kalau aku jadi camtu nanti mcm mana... cthnya macam kes terpencil aku ni... semua sedia tau aku ni anak tunggal...
** kasi canla sbb adik aku kecik lagi... darjah 2. so mak ayah aku ada aku jekla ...anak pompuan kandung yg mereka ada. so since kawen ni...maklumla dah dok umah sndr..ada anak2 kecik.. mmg aku akui aku jarang jenguk diaorg... si suami ada mak yg tinggal dgn kakak dia..adik dia pun hujung minggu sentiasa ada temankan dia... aku selalu highlight ... aku kena selalu jenguk2 mak ayah aku tu ...sbb kalau aku tk jenguk...sapa lagi nk jenguk diaorg... as usual.. isu kecik hama mcm kuman mmg jd besar bila tkde sefahaman. Bila dah hilang komunikasi yg baik... tu yg bini lari rumah tu..hah macam kes ni la hahahahahar ** nk hiburkan hati sndr

Sila yer adik2.. jgn tiru ini perangai...sila jgn sell fish atau dlm bahasa lain "jual ikan". Bila dah kawen... maknanya kita kawen sekali dgn ahli keluarga nya. bukan anak org dah di ambil..mak ayah dia tolak ketepi ...no-no...jumpa di neraka jahanam yer.. jgn... oleh itu kawan2 yg di kasihi... bila kita ada mak mertua.. bapak mertua...sila buat sistem giliran... tak bolehla...ko dah dapat berbuka dgn keluarga ko...tiap2 minggu ko nk dgn keluarga ko jek kan.. jgnla mcm tu beb. abis pasangan kowang tu dah jadi anak yatim piatu??? tak yah balik umah keluarga dia?? dia kena asyik beralah jek??? sebelum pose turn ko...seminggu pose turn ko... minggu ke 2 pun nak turn ko ...baik takyah panggil turn... panggil semanjang jek giliran ko...ni contoh yer adik-adik...kawan2...contoh kes2 terpencil. kisah sebenarnya telah di tambah garam dan gula kasi sedap skit


adeihhh... sedih ...sedih...
hari ni tambah sedih...tpaksa balik rumah gak selepas lari rumah sbb terlupa bawak berus gigi
paling best masa lari sarung selipar jek...so takan nk g keje pki selipar di kaki??? baju dahla tersalah ambik... sesopan tak hengat... lupa lak jumaat hari kasual kat opis... so ..subuh2 adam kul 6.30am aku smpi gak kat umah utk berus gigi n ambik kasut....best part...aku dah merajuk membawa hati yg lara... dia boleh sedap jek nyenyak tido....!!! mencikkkkkkkkkk

Pst: kisah di atas tkde kena mengena dgn citer aku lari rumah....just nk share kebenarannya jek... kalau kena mengena pun skit2 jek... isk isk... nk kasi kesedaran bagi org kat luar sana...
=>

Wednesday, August 18, 2010

So bored...hari2 laki aku OT

Salam Khamis... mlm ni malam Jumaat =) bulan pose...so sila2 berterawikh yer
aku tk tau nk citer apa... cuma yg aku nk aku share kat sini.... hari2 aku tk best mana
waktu bbuka mmg aku sndrian kat umah... dari smpi umah smpila bbuka
masuk hari ni...dah 3 hari berturut2 laki aku asyik dok OT jek
rasanyer dah bertahun dah dia tak buat keje lebih masa... tup2 bila skrg OT
janggal ada... confuse pun yer gak
tapi bak kata BFF aku...dia carik rezeki lebih utk kami sekeluarga...
so nk tk nak...marah ke geram ke... boring ke...lantak aku la...
pepandaila aku meroyan kat umah tu sendiri.. uhuks

Nk ajak kawan2 bbuka luar mcm susah gak...
yerla kwn yg lain semua ada keluarga masing2...of coz nk balik umah sndr, berbuka pose dgn suami n anak2 tsayang...aku jekla si suami yg balik lmbt ari2..** tagih simpati uwwaaaaa
takpe...takpe... aku tetap nk carik gak sapala yg jadik mangsa aku nanti... confirm2 next week routine yg sama gak kena berbuka sowang2 kat umahkan... aku kena plan saper yg jadik mangsa aku utk berbuka luar... sapa sudi angkat tgn ?????


Kesian anak2 aku... setiap kali aku balik sure dia akan tanya
"Mummy..Mummy..where's Daddy?? "
Daddy work dear... sedih tapi tpaksa hadap...
sakit hati sbb setiap hari kena bbuka sowang2 depan tv
Laki aku hanya akan smpi umah selepas kul 730mlm... okler
nk sedapkan hati...
"laki org lain lagi teruk..ada yg tak balik umah sbb buat keje.."

Hari ni buntu pk...nk masak apa utk bbuka??
smlm aku buat Char Kuey Teaw... again.. laki aku mkn tak abis gak
tak sedap ke aku masak..??? aku tgk kwn aku yg dtg umah aku bbuka sama tu licin jek pinggan dia...aku tanya??ok tk ..kwn aku cakap sedap aje... huhuhuhu... laki aku penat sgt kot =p
any idea tk??? dia pesan suwuh masak nasi goreng sambal sardin... aku ok jek cuma tk leh nk hadap lagi kalau dia tak abis makan gak...rasa kecik hati sgt sbb terasa mcm masakan yg kita masak tu dia tk hargai... emo..emo...

Tuesday, August 17, 2010

Gerak2 dalam perut...apa ni??? baby??no-no-no

Kowang...pst!!!... syyyhhh... nk tanya...
penah tak rasa dalam perut ada benda kecik gerak2???
Bukan masa pregnantler of coz..
adeiih..aku dok risau ni..mainan perasaan or perasan hahahahar
dari tadi lagi dok terasa perut ni ada alien...


Aku ni belum red flag lagi..kalau tak salah dah masuk 2 bulan dah tk beli itu roti kering
dah test dah urine last 2 week but -ve... **lega
tapi still wonder...yg gerak2 dlm perut ni apa ekkk????

suspens la plak... adeiiihhh

Pagi yang indah... pemandu yg sengal... *#@&

Morning semua... hehehehhe... pagi ni otw g keje mcm2 citer terlintas kat benak kepala aku ni.. nantila...aku citer satu2 dalam posting aku... 1st posting ni meh kita citer gelagat2 pemandu dlm negara kita ni...adeihhh aku pagi2 lagi sgt hangin ok... pagi2 di bulan pose yg baik... pemandu2 keliling aku ni mmg betul2 harapkan penampar laju2 dari aku... dahla minggu ni minggu tak best... aku terpaksa drive si kancil comel gedek-gedek ni ala2 keter tukun yg dah nk roboh ke opis aku...semua ni gara2 keter si badak tu buat hal last Friday...so dia dok workshop 1 whole week... **duit lagi... adeihh kali ni kompom byk dia mintak duit.. rasa mcm nk campak jek badak air besar tu tapi tu jekla yg aku mampu beli... nk beli keter Alphard, Estima tak mampu... keter nama "Harapan" dlm bahasa Inggeris apatah lagi... aku tau ukur baju di bdn sndr.... uhuk uhuk...

Back to da topik... pagi2 ni ..aku drive sang kancil aku dgn penuh berhemat... tup2... ada satu keter MyVi kaler 'hitam itu menawan' dok cucuk2 belakang keter aku...=( bukan cucuk pakai kayu..atau jarum... dia cucuk pakai keter dia la...**jgn tanya byk2 kang kowang pun aku tampar =<

aku naik hangin pun ado gak... aku drive keter kenit tu dgn kelajuan berpatutan hokei... aku tak drive 30-50km/sejam ...kalau pelan sgt aku paham sgt la kalau dia nk cucuk2 belekang keter aku dekat2... aku pandu 75-85km/sejam...apatah lagi di kawasan perumahan yg ada lapan belas bonggol yg memerlukan ko kejap laju kejap pelan... aku tk dok lane kiri sbb semua yg dok lane kiri tu t*@gg*&ng belaka...pelan mcm siput 'tut' la plak... so nak tak nk aku memandu di lane kanan tanpa melanggar peraturan *wink wink*

So nak tak nak... aku mengalahla...sambil dlm hati fikir...mamat ni nk terberak kot... +ve...+ve.. aku masuk balik lane kanan lepas dia dah blah... *kerek tul mamat ni sambil meneruskan perjalanan.Tak smpi 5 minit ada keter Honda Accord pulak cucuk2 belakang keter aku... sepjg jln di dlm kawasan perumahan yg ada bonggol tak smpi 100 meter pun nk laju2???? WTH????... semua pun nk terberak gak ke??? aku hanginla sbbnya aku rasa aku drive dah cukup laju ok...giler ko 90 km /sejam utk jln yg ada bonggol dekat2 sedekat 100meter???... pun nk dok dekat2 bonet keter aku..aku hangin, aku brek emergency... Pon Pon...dia boleh hon aku?????? *#@!$ kowang rasa aku boleh buat apa??? aku masuk kiri lane...aku pandang dia sambil bukak tingkap... aku bg senyuman paling manis...siap bg flying kiss kat dia... pastu aku lambai2 ala2 ratu cat walk kat run away ke arah keter kerek tu... dlm tu ada satu minah melayu bertudung ..aku agak2 seusia baya dgn aku jek.... Ko nak laju sgt?? silakan tekan paddle minyak ko laju2...mintak2 ko sondolla divider depan traffic light tu...sempat gak aku doakan kat dia.... hihi hoho

Oh!!! nk berlagak...bawak keter laju2... mcm bwk laju2 ko boleh sampai Amsterdamn...ke Utopia... tup tup aku jumpa balik kat simpang traffic light depan sinun jek..dua2 keter tu dekat jek dgn keter aku...tak jauh mana pun keter diaorg boleh pegi.. aku apa lagi... tak lepaskan peluang... bukak cermin keter .... senyum balik kat mamat n minah kerek tak henggat ni... mamat tu depan keter aku...minah tu betul2 tepi keter aku..aku siap tunjuk sign "thumbs up" kat dia.... minah kerek tu dah termalu2...tak jeling kat aku langsung... muncung jek pandang depan....

Teladan yer kawan2...yg memandu di luar sana...sila amalkan PEMANDUAN BERHEMAT!!!
Janganla kowang dok perasan kowang sowang jek nk cepat smpi opis cepat2... Dan jgnla pagi2 yg mulia ni sibuk sgt2 nk "jual ikan" ** sila translate ke English language yer adik2... Sila la fikir gak org di keliling... Lagi satu..sila la belajar beratur ikut lane yer...kowang marah tak kalau kowang best2 Q panjang2 mcm ular... tup2 depan kowang ada lak mangkuk sekor ni tanpa berhati perut best2 jek bagi signal potong Q betul2 kat simpang depan nk keluar ..sedangkan Q belakang kowang pjg nak mam*#@... pastu bila kowang bagi maki hamun sebakul sambil bukak tingkap ..dia pura2 buat pekak... =< color="#6600cc">bagi signal nk masuk kiri... pandang cermin sisi ... perhatikan kiri belakang...jika tiada keter... dan selamat utk masuk..sila masuk yer...jgn dah nak masuk kiri... tak kira ada lori ke ..treler ke... keter kancil comel gedek-gedek kaler putih ke.. kowang pakai masuk himpit tak hengat... tak pun klimaks kurang belajar masa kat sekolah memandu dulu2.... pakai masuk jek kiri tu tak bagi signal...mmg kena doa langgar divider driver2 mcm ni yer...Ingat!!! Doa org2 teraniaya mcm driver yg kena himpit mcm aku tu selalu termakbul...

Another scenario plak... aku tkler marah kalau keter nk masuk simpang tu nak masuk... adatla kan...kalau nk masuk simpang kenala ada give n take...kalau ko asyik give jek bila nk masuk simpang tu...takkan esok baru masuk!! hahahahhaar ..statement takleh blah =) tapi aku hangin giler bila nk masuk simpang ...driver another lane tu kedekut taik hidung masin... mcm ler jln dia lalu tu bapak dia ada kongsi hihihihi..dia sowang jek boleh jalan...org lain tahun depan baru boleh masuk... Sila bagi laluan kenderaan dari simpang...bukak balik buku memandu...amalkan sistem bergilir...bukan system "ko sowang jek boleh jalan"... yg tu tak baik...no-no nanti masuk neraka... !!! sekali lagi di ingatkan nak masuk simpang... buat apa adik2... bagi signal... rugi tau... dulu beli keter mahal2..complete siap mmg ada signal kiri...signal kanan...sekali tekan... menyala....so make sure lampu tak rosak... hahahahar... sbbnya penah sekali aku sound satu brother kat area umah aku...aku nk balik keje...sajer carik psl dgn aku... keter dahla kiri kanan byk.. dia suka suki masuk depan keter aku tak bagi signal...terkejut badak aku tekan brek emergency... Nanti ko ...tunggu ko depan simpang depan... aku tgk ada sowang jek mamat yg drive... muka pun ala2 educated belajar tinggi... aku bukak tingkap... depan traffic light ..lampu merah... aku senyum... semanis boleh... dia senyum gak la ..dia ingat pompuan gemuk muka gebu ni nk ngorat dia ler... hahahahhar... aku sound dia

Aku: Bang, tadi keter abg rosak ekkk???
Mamat tu: Rosak??? ** muka gelabah tgk keter dia depan belakang..
Mana2?? tang mana?? tayar saya pancit ke???
Aku: takler.. abg beli keter dulu tak cek ke ** dlm hati nyumpah...jgnla lampu hijau...bg aku sound topek kat mamat ni
Mamat tu: eh..keter ni baru lagi... **no plat baru tak ingat!!
Aku: Betul...saya tak tipu....Tu... tu hah ** mulut aku aku muncungkan kat signal keter dia
tadi masuk depan keter saya tak nyala... terkejut saya tadi...nasib keter saya tak cium muncung keter abg...
Mamat tu: ???? ** muka kelat... darah naik ke muka kemerah2an.. ala2 pemalu gitu.....

Lampu nyala hijau..aku tekan minyak sambil senyum... aku tiru dialog tips2 yg aku dpt dari topik pagi di Hot FM ari tu... seyes berkesan nok....

Kawan2 sekalian...renung2kan... Boleh, tak salah bawak keter mcm org giler kalau kowang dah lambat sgt nk g kejer...tapi pastikan..pemandu keliling kowang tak naik giler sbb kena penangan kurang hajar korang tu..Best part ... make sure your family n friend pun pun tak sama2 gila sbb kehilangan kowang sbg ahli keluarga tersayang yg terkorban masa "memandu mcm org giler ke pejabat"

RENUNG2KAN... SELAMAT BERAMAL =)



Thursday, August 12, 2010

Happy Birthday to my lovely Twin -Jasseena & Jaffriell 'Aisy

Aku tak de masa nk masakkan cake... adeihh.. sbb tak sempat
aku letak jekla gambar cake ni sbg pengganti =)

**suka giler cake bawah ni... kalau ada rezeki lebih teringin gak buat bizday cake dia camni...sweet giler ekkk


Its 13th August 2010... 2 yrs ago...waktu mcm ni...hari yg sama...
aku rasa aku boleh recall... tgh hari di tarikh ini
aku rasa sakit contraction yg kerap sgt padahal masa tu aku baru 31 minggu...

macam tak percaya di hari bertuah tula aku selamat
lahirkan dua anak kembar aku ni secara normal...

Alhamdullilah... skrg ..dh besar dah dua2 dak kenit ni
Times fly.... mcm tak percaya aku sekrg bergelar Mommy of 3 kids...
rasa windu giler saat2 dua2 twin aku ni masih baby...

seronok...mmg seronok sgt ada baby twin mcm ni
melihat dua2 anak2 aku ni membesar serentak... mmg tak ternilai pengalaman yg ada...


Nur Jasseena 'Aisy... kakak
Muhammad Jaffriell Aisy.. Adik
Happy 2nd Birthday my dear.. Thanks for being such a wonderful kids...
proud to see both of you growing up and learn new things esspecially when u start calling me
"Mummy"


semoga anak2 mummy ini membesar menjadi anak2 yg baik, mendengar kata n the most important thing
tak menangis2 lagi...mcm skrg... jgn naughty2... jgn cengeng sgt... jadi org yg berguna bila besar nanti k...


Love both of you so much!!!

Both of them... on their 1st Birthday Bash

Sheena

Jaffriell adik yg cengeng

When they are still 10 mths

8 mths...so bobok..eiiii gerammmm

7 mths...

6 Mths... chicky huh???

Saat diaorg baby2...suka sgt masa time ni...
senang sgt jaga... tak byk karenah lagi

4 mths old... miss dis moment...

Sheena da bobbok
Jaffriell... lain sungguh muka dia masa ni =P

When they r still 2 mths++..so petit... cute kan dua2 berbedung

Sheena, when she still in NICU... so smalll...less than 2 kg


Jaffriell... eventhough he's the heavier compare wth kakak...he so tiny
coz dia pjg kot... berat tapi pjg...nampak tulang n kulit jek
Kenang2 balik...mcm nk baby kembar lagi jek **wink*wink**