There was an error in this gadget

Tuesday, October 12, 2010

Seharian nyer Berjalan Raya...**walaupun raya dah abisssss =)

Ni nk citer psl jalan2 raya without Ema hehehehhe
as we all know...ema ada dgn aku sebelum raya smpila 1st raya
but coz we need to process her levi + all documents utk keje sini
so dia kenala balik Indon kejap 5 days 4 nites utk uruskan semua and again...
we are maidless huhuhu... tapi its ok..rasanya mcm we manage to handle...
anak2 aku happy 2 hari dok nursery kejap....
n our weekend sempat lagi berjalan raya merata... eventho tanpa Ema =)

So ...ni antara rumah2 yg sempat kami terjah....
Maafla pada tuan2 umah mana yg jemput tapi kami tk smpi2... sbbnya byk jemputan
so pegi mana yg dan jek...mana yg di luar liputan jalanan...maaf sgt2 ..... next year kami cuba dtg

Ni masa terjah umah Ila...Actually before umah Ila aku ada g umah kwn lama aku Linda
tapi boleh tk sebab malu... aku tk snap gambar satu pun....
so layan jekla gambar2 yg ada ni...
Belated Raya kwn2...**basi nyer posting

Us!! Mommies.Com

Terselit Aqila yg Rockkkkkk


Us again... paksaan aku suwuh Mat Jin snap byk kali

Junior of M.com... kecoh betul!

Awat still tk dok diam lagi ni?????
Emmm...bolehla...layan kan ajek gambar yg ada

On the way dah nk balik.... see... Bapak Mithali...semua follow Daddy
Mummy??berlenggang kangkung kat belakang snap2 gambar
Patut???tk patut...tak patut... abis sapa nk snap gambar
sila angguk kata PATUT!!!
Auntie Lin... lawa bag.... =)

So haru..aku pki snap jek gambar yg tah hapa2

Daddy...luv u
Motif????ntahla...belek2 ghambar
awat aku snap belakang mak2 owang ni heheheheh
Loving Couple..wee wit!!
Junior Elyies

Kami dah nk pulang...
Thanks Auntie Ila for the lovely cupcake n yummylicious food
**lalalallala...bilala dapat dtg mandi swimming pool kat sini
Babai tuan Umah


Abis dah umahIla...kami gagahkan diri g Saujana Utama...jauh seh perjalanan hari tu..
Mmg tah mana2 tetiba kena lencongkan our journey ke sana...
OTW g sana...berapa kali kami laki bini menjerit cam tarzan kat dak2 kenit 3 org ni....
asyik dok gaduh jek...best part Sheena nmpk cam lembut jek...tapi diala yg paling daring
tau2 abg or adik dah nangis meraung sbb kena cubit or best part kena GIGIT
tup2 tgk ada kesan gigi kat lengan adik or tgn abg... aissshhh
mana belajarla anak dara aku ni...jd garang smpi mengigit2 ni
kalau g nursery....mau aku kena band sbb ada anak cam rimau ..gigit2 owang
**daddy gigit mummy takpe... tu gigit manja... iklan jap ahaks
okla... ni antara pics2 yg sempat aku snap...dah penat dh











Okla...tu jek... jumpa lagi... nanti2


































Lily dah bunting...Garfield dah miang...ada yg interested????

Nk habaq mai... kucin tina aku yg Lily tu dah bunting hehehhehe gemuk dia ..sgt gebu tapi aku takut sikit kalau2 kejadian dia makan anak berulang kembali... so dis time around bila dia beranak jek aku kena cepat2 htr g klinik haiwan... suwuh doctor check or jaga jap... yg wisaunya si Garfield lak skrg mengaruk nk *main* .... gf dia dh bunting so dia pening sbb air naik atas pala hahahahar... so asyik mengeow jek non stop...

ada sesapa yg ada meow betina yg cun2 gebu yg sesuai utk di jodohkan dgn kucing jantan macho aku ni...sila..sila bgtau yer.... aku tk larat nk dgr dia memekak...aishhhhhh



Garfield yg macho

tgk dia gelekkk.... cair kucing2 betina setaman hihihihi

Menggeliat ala manja... utk tatapan kucing2 betina di luar sana
aksi2 ni bukan selalu dapat di rakam... so kalau nk htr kucing girl yg sexy
sila htr request form.. ahaks... **tuan nya yg lebih2


Apa tgk2???? tak cukup ke gaya2 di atas???




Monday, October 11, 2010

Rembatan Mattel Warehouse Sale

Quick updates...team mate aku tk sampai2 lagi..so curik masa update hasil rembatan aku kat Mattel sale ari tu..dont ask me how much I've spent..huhuhu...sungguh tk sedar diri..but still baloi2 coz back dated hadiah harijadi for 3 of them...mmg mandi toys ler anak2 aku

Aku Q seawal 8.30 pagi...beratur sepjg ular sawa...berpeluh ketiak nk masuk situ
kul10 baru bukak ....berebut2 mcm la dpt brg2 tu free...**tak paham tul owang m'sia ni
but serius frust coz byk benda yg aku tk dpt grab ...tau2 dh licin dah...tak de hapa yg tinggal.... mmg Piranha versi manusia betul....
balik senyum jek tgk bilik anak2 aku penuh toys hehehhehhe.... tah hapa2 tah aku ni kan???

nway..ada a few aku nk let go nnt aku bgtau yg mana./....
chowwww







Aku yg bz

Aku tkde update sajer nk kasi byk posting...
last nite nk citer ..aku balik umah selewat 10 mlm dr opis.... nangis2 kat parking sebab tgk pintu basement dh tutup...auwww camne nk balik.... pusing 2 kali..pastu g basement 2...baru jumpa pintu keluar... seram nok..keter aku jek kat basement 3... sah2 hantu2 kat bwh tu gelak2 tgk muka aku pucat toreh tak berdarah... tak jadi dia nk kaco aku hahahhahar

hari ni ada mkn2 selamat duit aku.... chow... nk keje dah... ada benda nk work out...
nyesal giler ada background Accounts.. juling mata tgk angka2... camne la diaorg leh perasan aku graduate dari(*&#... kalau tak senang nk kencing cakap aku buat marketing jek.... adeihhh sgt tk sukaaaaaa... stressssssss


Hanya Gambar - Open house part 2 Bank Rimau

Just Gambar2 suasana ketika aku g Open hse Bank Rimau...meriah n mcm2 gelagat... malas nk komen byk ...just layan jekla yer kwn2...dh nk kul 2 dah......chowww


























Moga2 lebih murah rezeki...next year same event will be organized with more foods and more glamour hehehhehe..aminnn... Lap u big boss