There was an error in this gadget

Wednesday, December 29, 2010

My 5th Wedding Anniversary

hari ni genap 5 thn aku di nikahkan dgn hubby aku ..
tapi ... aku dlm mode sedih... tk de hati nk citer apa2
hati rasa sedih teramat sgt...
pagi tadi sempat send delivery kat hubby
sempat pilih2 gift wedding anniversary utk htr kat dia
pagi2 tadi excited sgt2 ... suka n happy sebab fikir esok boleh spend masa dgn hubby aku


tapi skrg... hati dh tk rasa apa2...

rasa macam nk jerittttt kuat2

rasa keliling tetiba gelap jek...hati rasa jadi retak seribu .... huhuhuhu

takpela... mungkin sampai bila2 aku akan ingat tarikh ni sampai bila2...

**sob sob... speechless

Wednesday, December 22, 2010

@ Sg Cong kak with love!!

Lama betul peram citer ni..byk posting yg aku kiv jek dulu...nnt2 ada masa baru update =)
ni kalau tk salah aku a day before dinner dept aku... 12hb Dec 2010... ahad pagi yg sejuk tk hengat....aku gagahkan diri bgn seawal 7.30 pagi kejutkan laki aku cepat2 g mandi ... siap2 utk g mandi sungai bersama geng2 M.com
huhuhu..bab kejutkan laki aku mmg azab.... kejut2 dia sibuk nk g buat buss besar lak kat bilik kecik... anak2 dah siap kat bwh...dia tk tuwun2 lagi
bab nk carik jln g sg chongkak jgn cakap la... confident tau jalan..tup2 kitaorg sesat...aku gerammmm jek tapi sbb aku sayang laki hihihi so simpan jekla dlm hati...** tapi aku sibuk gak share dlm blog ni.... =)
so sedar tk sdar kitaorg lah yg paling awal sekali tk smpi... ( sila fahamkan tatabahasa ayat aku ni)


janji jumpa belakang surau... rupanya salah surau hehehehhe..padanla puas aku telek..awat sekor pun aku tk kenal
aku call hp masing2 semua tk angkat call aku **confirm mak2 ayam dh terjun sungai dah
nk tak nak ..terjah jekla semua surau yg berdekatan...nasib dh penat ulang alik gaya org nk saie kat Makkah, tserempak dgn Apis otw nk beli jaring utk bbq
emmm.... lega sbb takut gak kalau2 piknik kitaorg bertukar kepada piknik sekeluarga sahaja hehehehe gara2 lambat smpi =)

so, sesampai jek ...hadap nasi goreng ema dululah...sbbnya mmg tk amik breakfast lg since pagi...lepas dh isi perut....dh rasa muffin sue yg sedap meletup... karipap datin Biah yg marvelles... n tak lupa spaggeti Ila/ sue..Ntah aku pun tk sure sapa yg bawak????,
aku pun bwkla anak2 kenit aku mandi sungai...yeayyyyy!!! sejukkkk giler bangat deeeih... mengigil2 anak2 aku...

bibir bertukar biru...masing2 tak mo masuk dlm air lg dah (padahal sebelum ni semua hantu air..berendammmm tk hengat)....laki aku tukau shift jaga bbq kat atas... ( seperti biasa..keje routine laki aku di mana sajer..suka sgt jaga bbq)
so aku n ema just temankan semua 3 J's mandi manda sambil2 makan2 sekejap kat atas
lama gak la berendam...berenang bersama ular air pun ada...
aksi2 mencemaskan bila ular tu lalu sebelah jek dgn aku...tapi sbb tk sempat nk buat apa...aku just jeling manja jek kat ular kenit tu
alaaa... kalau ular sawa ketaqqq gakla...tapi sbb ular comel ala2 ular lidi so aku maintain cool jekla...walauuuu pun dlm hati berdegup kencang seperti kenderaan mau perang hahahahhahar....

lebih kurang pukul 2 petang mcm tu kitaorg dh bersiap2 utk balik ke umah masing2
mmg best...walaupun gathering kali ni tk seramai kat Taman Tasik Titiwangsa... but still havoc dgn telatah Ai yg menghiburkan
makanan yg byk... masing2 bwk balik le =)

okla... Insyallah ada rezeki maybe ada lagi la gathering mcm ni...hopefully kowang tk serikla ajak aku join walaupun aku agak jarang2 menjenguk ke karpet
hihihi.....



Mcm2 aksi

Keluarga M.com

See... excited mula2


Ni dah tak mo mandi dh...sejukkkkk

Main tepi2 sg jek...apadaaaa

Jay..sgt tk rockla ...main tepi2 apa kes???

Izz yg takut n geli pasir sg

My Kids

Ema controll cun

Ila n Izz....

Aksi warm up..so main pasir sg jek dulu


Datin Biah n Aizah

geng BBq