There was an error in this gadget

Thursday, August 2, 2012

hari jumaat yg indah...*sedapkan hati sndr....huhu

Hai kowang...cuaca sejuk2 mcm ni mmg beku otak. Lagi klu tperuk dlm opis...aduyaiii.. Umpama berada di eskimo...


Tema baju raya kowang thn ni kaler apa?aku?? ..aku pilih kaler yg pelik. ..kelabu taik anjing atau kaler coklat kayu...x menarik kan??hahaha lantakla situ..janji pakai baju...


Dis yr bank rimau x bg bonus masa nk raya... Pening pala kejap...sbbnya thn ni gak aku dh start kena buat psiapan dua rumah...umah mak n umah aku. Baju raya adik aku... Kasut..baju. .seluar... Semua aku kena beli. Kuih raya pun aku kena beli...sbbnya parent aku dis yr dua2 dh bsara..kesian plak nk suwuh diaorg uruskan sndr....


Nak x nk...walaupun x de duit sgt... Gagahkanla juga g beli psiapan raya utk thn ni..agak dh licin dlm acc gunala duit plastic. Oleh itu jgnla ingat aku ni kaya sgt duit bkepuk2 dlm bank.... Sama jek mcm kowang.... Ni thn diri jek...nak x nak kena buat sbb tanggungjawab.


Agak2 boleh dpt x duit aku yg org tu pinjam rm500 tu???hahahaha iklan jap....


Okla...salam ramadhan....selamat bbuka poser petang ni.....


Nak buat listing dh ni

Baju...tshirt..baju melayu...seluar jeans... Adik nyer congak2 x lari rm200

Kuih raya rm135...kasut jaff n jay...bla..bla...bla... Uwwwaaaa...mana nk cekau ni...duit raya mak ayah..adik..anak2... Baru tau azab bila bonus bukan dpt masa nk raya....uhuk..uhuk

*sila pangggg muka sndr...org lain yg x de dpt bonus atau apa2 lagila kesian..... Ok..ok..bsyukur la..bsyukur


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thanks coz sudi jd stalker n follower blog lelabahki

Salam khamis...ni mlm jumaatla ni... Dlm bilik get ready nk tido..


Tkejut giler td bila mr hubby bg tau aku. .blog bsarang aku ni ada gak org sudi baca...siap baca citer 5~6 thn sudah..giler..aku pun x tau apa citer yg aku tulis...but mmg at dat time aku rs mmg aku declare war dgn 'dia'... Aku pun heran kenapa dia nk bmusuh dgn aku...lantakla..past is past...watever


Nway..aku dh lama lupa kan psl 'perang dingin' aku tu...aku mmg camtu...suka buang yg keruh amik yg jernih... Bg aku buat apala nk pjg2 kan sbb nnt yg jd mangsa si JA yg jd mangsa.... Forgive n forget... X rugi pun.


Tetiba boleh plak dia p recall balik post2 aku dolu2...ai tk suwuh yer..baca blog ai...ni my personal blog... Kalau x nak sakit hati..silalah jgn baca posting2 aku tu... Aku tulis apa aku rasa... Pun bukan utk Dia baca... X pk plak dia nk baca...


Okla..bulan baik...hari baik...  Jgnla kita ungkit lagi... I pun dh x marah or benci kat 'you' lagi... Dh lupa pun apa yg jd...so..jgnla keruhkan lagi keadaan..posting tu citer lama... Yg sudah tu sudahla...adios amigos..peace no war


*kompius..makin ramai silent follower.. Kena berblogging balik ke??*


Published with Blogger-droid v2.0.4