There was an error in this gadget

Wednesday, October 29, 2008

My new Babies....our twins

























































Sajer nk try...selalu sgt masuk fp...lembab sgt
skang ni nk try buat blog plak laaa...
nanti bila anak2 dh besar diaorg boleh refer blog mummy dia .....
Skang ni aku mmg dh jadi bz gilossss...mlm tk puas tido dh...
twin aku tu minum ikut waktu
pastu bila time byk cekadak ....dia bantai merengek nk di dukung jek
huhhuhuhu...haru di buatnya....
nway...sonok gak ....sedar tk sedar dah debab dh dua2 anak aku
Abg Jay plak mcm biasala.....meragam tk tentu psl
asyik nangis jek...nyesal lak bagi nama Nahish kat kat dia
dh lekat asyik nak NANGISSSSS jek.....
Mat Lemau betul!!!!
Weekend aku ngan hubby mmg terasa cepat sgt berlalu
kalau nk kluar berjalan..plan nk kuar pagi...
sure2 ...petang nnt baru boleh bertolak
sbbnya.....nk siapkan 3 org baby....mmg mencabar
kadang2 rasa give up terus cancell tk mo kluar
selalu nya aku ngan hubby selesa kluar berdua ataupun dgn Jay jek
kalau nk hangkut semua2 sekali...alamatnya.... lambatla jawabnya

Mcm tu la kisahnya jadi mak kepada 3 baby ni
mmg haru biru

2 comments:

farashazlina said...

Ayien,suke tgk ur twins tu..srg debab srg lagi mcm kurus yer..
yg girl tu putig betul...hiks..

kombat said...

aha.. lawak pulak ain dok samakan nahish=nangis :P

anyway, suka tgk twins tu, dah besar ye dia? iishh cepat masa berlalu :)