There was an error in this gadget

Thursday, December 4, 2008

Akhirnyaaa.....nila stroller pilihan aku!!!






akhirnyaaa...aku dh penat dh surf sana sini dlm internet
cuba dptkan yg murah...asyik melepas jek
last2 aku bengang...aku beli jek online 2nd hand nyer...
takpelaaaa...mahal pun mahal laaaa

ada minah singapore ni
Yani nama dia...aku jumpa dlm website baby kembar singapore
dia nk jual stroller Mamas & Papas ni S$478...mak aiiii
convert duit Malaysia...mau ribu riban ni
tapi bila aku call dia...dia kata mmg still elok sgt2
hati aku sejuk...aku decide...tkpelaaa
aku mintak kurangkan harga.... dia kata ok...
siap kata nk hantarkan lagi sbb dia mmgnk dtg Malaysia
ada wedding cousin dia kat sini....
so delivery charges dh save....


so by 2 weeks from now...
Insyallah Jass n Jaff akan dpt stroller baru...doa2kan laaa ekkkk
tk sabar nk dpt...mahal pun mahal laaa
aku bgtau Yani nk range dlm RM800 ke bwh...hopefully dptla
sedangkan budget sebelum ni aku letak dlm RM600 ke bwh jek...
aahhhh ...lantakla.......

ni website stroller ni..best2 gak brg2 dia yg lain

http://www.mamasandpapas.co.uk/product-pulse-twin-buggy-jet/101955900/type-

10 comments:

ai said...

FUYOOOOOO...
macam over the sea punye la wei. Tp kalau bawah 800 kira ok la tu. Nampak class!

Nur Syafawati said...

lawo nyerrrrrrrrrrrr....aku bekenannn la....ish..teringin lak nak kembo mcm ko ayien..huhuh..yg sorang ni pun dah mcm tarzan..whkakak

iswatie "colours of life" said...

yien...mmg cun weih n aku rasa mmg worth la...mesti x sabar nak bwk twin gi jenjln nih....pandai ko cari noooo

aTan & aYu said...

lawa la stroller nie....

elly said...

lawo gler la yien... x rugi la ko beli stroller tue... aku suke!

nasz said...

BG AKU, MMG MAHAL, TP WORHT IT NGN RUPA STROLLER TU. AKU SUKE LA AYIEN...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

oklah tue ayien ..sesuwai utk twin ... cunnnnn ;-)

ayien78 said...

aku pun suka...tapi tgh sedih ni sbb tgh pending request nk beli dgn harga RM800...so far dia offer RM950...aku mana la ada duit byk camtu....korek tabung Jay pun cukup gak....

mintak2 hati dia sejukla....

ayien78 said...

Sedih sgt2..... owner stroller ni tk berapa aggry nk reduce the price....

aku dh tawar hati dh...ikutkan mmg lari budget giler2....

rasa mcm dh nk surrender tapi still letak harapan kalau2 dia blh consider

kalau tkleh gak...aku rs aku pki jekla stroller yg ada tu dulu smpi rezeki aku bertambah nnt baru revise balik nk beli ke tk!!!!

ayuZack said...

so ayien how?? dapat x stroller tuh...
kalo dapat mesti sonok bawak twins pusing 1 putrajaya...