There was an error in this gadget

Tuesday, September 7, 2010

Posting yg dah lama... peram tahap basi dah



Nak citer skit psl celebration bizday si kembar dis year
tahun ni tahun merundum utk kami sekeluarga...takpe...Insyallah next kami bangkit semula utk tebus balik 1 whole year yg suram ni ngeeehhhh...dalam kepala dah plan mcm2 for our new business...Insyallah kalau takde aral melintang, i will strive, try hard to make sure next plan berjaya.. And this time around, all the plan kena siap kertas kejer and well plan to make sure takde lg 3 kotak brg niaga yg terbuang...**huhuhu pndg kasut2 dlm bilik kat umah tu jd sayu jek....semua tu duit kami yg di bekukan dlm bentuk kasut buaya...**

Ok, get back to our story. Dis year bizday hubby n twins jatuh masa bulan pose... takde buat apa2 celebration pun
1st reason coz during fasting month.. 2nd reason... fulus enggak mengizinkan...jadila... celebrate ala kadar anak beranak jek
aku celebrate kat umah sis in aku kat rawang coz nk kasi meriah skit... takde apa pun... just suka2 potong cake gitu.. nothing additional to share. on their bizday itself aku just bawak diaorg g jusco main mainan yg bubuh coin tu... abis rm20...agak2 puas ** walaupun Jay tk gak puas2 nagis golek2 kat situ nk main lagi..aku seret jek**

Lepas penat main kat sana... aku just threat diaorg Mc D for makan2...reramai adik beradik makan kat situ and the most exciting part for them is playground for kids ler... sheena smpi kul 11 mlm still takmo balik..nk main sokmo.. haissssh... anak2 aku mcm karenah...but serius, aku tak kisah...layankan jekla coz that is their day rite??? main la Sheena smpi lebam hahahhahar

next day.. Saturday tu ler aku bwk all of them g bbuka kat umah sis in law aku. Jay as usual...bisday daddy dia, dia yg blow the candle..bizday adik dia , dia nangis2 nk blow candle gak... terpaksa ada 2 kali session blow cake... happy tgk both of them happy... Sedar tak sedar dah 2 thn dah umur anak kembar aku.. Time flies... rasa mcm baru semlm jek dia org ni dok dlm playpen... dok dlm walker...tup2... dah besar pjg hihihihihi... nk buat anak lagi la camni...Opsssss!!!!

Okla... Next year hopefully apa yg aku plan menjadi.. so bolehla aku share rezeki lebih2 tu utk buat birthday party diaorg.
**to all kids yg obsess wth Barney & Mickey... there is a good news coming soon for your birthday party









No comments: