There was an error in this gadget

Wednesday, December 29, 2010

My 5th Wedding Anniversary

hari ni genap 5 thn aku di nikahkan dgn hubby aku ..
tapi ... aku dlm mode sedih... tk de hati nk citer apa2
hati rasa sedih teramat sgt...
pagi tadi sempat send delivery kat hubby
sempat pilih2 gift wedding anniversary utk htr kat dia
pagi2 tadi excited sgt2 ... suka n happy sebab fikir esok boleh spend masa dgn hubby aku


tapi skrg... hati dh tk rasa apa2...

rasa macam nk jerittttt kuat2

rasa keliling tetiba gelap jek...hati rasa jadi retak seribu .... huhuhuhu

takpela... mungkin sampai bila2 aku akan ingat tarikh ni sampai bila2...

**sob sob... speechless

8 comments:

el said...

nape ngan kamo ayien???
hepi nbeseri seri..smoga bahagia dan terbaik tuk kamooo

ayien78 said...

el... in a very bad mood... sadly not happily like others...

A.I said...

La...nape lak ni?

nway, selamat hari ulangtahun perkahwinan ke 5. semoga kalian berdua akan kekal bahagia hingga ke hujung nyawa..amin

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai naper ayiennnn heppi wed aniv dear ;-)

Alyn Aellynn said...

sabar ek ayiem... entah2 dia saje wat camtu. pehtu mlm kang surprisedd!! entah2 dia nk hangit kan ko hari ni. poritif! positif!

ayien78 said...

huhuhu... cuba ekk..cuba nk hepi2 kan diri sndr...huhuhuhu

fazilzura said...

awat nye ni beb , en comi x ingt ke ??

HAPPY ANNIVERSARYYYYYYYYYYYYYYYY

ILA HAFIZ said...

happy anniversary..

jgn gitu ayien..mayb jinnis lupa. biasala ada lelaki yg lupa tarikh2 cmtu. anyway aku doakan kowang berdua kekal bahgia hingga akhir nyawa