There was an error in this gadget

Tuesday, February 1, 2011

Pemenang "I love My Family Contest 2011"

Hai kengkawan semua... sowi lambat sesgt nk announce saper pemenang contest 'I Love My Family 2011". Hari ni nama jek dh CNY mood tapi keje tak menang tgn nk settlekan... semlm penat gak dok berdiskusi dgn hubby yg mana satu paling layak menang... sbbnya semua contestant creatip2... yg ni best... yg ni menarik.. dok tanya.." yang ... blog yg ni pun best gak... Yang... blog sipolan pun menarik gak.. ...alamak Yang.. yg lagi best... "
last2 sebab memikirkan dari beberapa segi... kami sepakat mengumumkan blog Ai yg paling best berdasarkan sbb2 dia sygkan family dia...
eventho dia berjalan ke mana sajer.... Family still no 1!!! **blog lain pun citer benda sama tapi ntahla kenapa laki aku jatuh hati gak dgn Ai nyer blog...

Selain dari pemenang utama..kami dgn baik hati juga ingin memberikan hadiah sagu hati +jantung +limpa +paru semua utk tempat ke 2 dan ke 3 terbaik... Tahniah kepada yg berjaya dpt yer...
1. Little Fingers
2.Mummy Ila


Kepada yg tk berjaya ...jgn la berkecil hati esspecially pada kawan terchenta ku yg sanggup submit last minute... El si Mak Yong Vouge...nanti cuba lagi di contest2 akan dtg......adios amigos... muah muahs...

**pemenang....sila emailkan detail di bawak ke babyjayscloset@gmail.com
1Ai Mak Andam Da Vass- sila berikan size t -shirt utk baju ladies Ed Hardy, size kasut Suami, size kasut anda + size baju anak **sowang jek... 2.Little Fingers - sila berikan size kasut anda +suami anda
3.Mummy Ila - sila berikan size kasut anda / atau suami anda + anak anda atau size baju anak anda


hadiah anda akan di pos secepat yg mungkin...


9 comments:

eb ezrin2 said...

nak tanyer nih, little fingers tuh kami ker?
sbb eB tekan link... kluar mummy ila gaks..
kang eB antar details termalu sendiri
:)

eb ezrin2 said...

biler jenguk2,
eB raser eB la tuh... ahaks...
kalo silap abaikan jerk la emel kami tuh yer ;p

little fingers in action
emel: mamaaerish2@gmail.com

TQ

A.I said...

YEAYYYYYYYYYYYYY!!! Tahniah utk diri aku sendiri! lalalalalala...hohohohoho..hehehehehe (^_^), nnt aku emailkan size2 yg kau nak tu ye. ayoyoyo...gumbiranya!!
MEKASEH AYIEN. lebiu...

A.I said...

Tahniah jugak kat eB + Ila (^_^)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hadiah sgt da BOOOm
rasa macam nak hagul kepala kat dinding sbb tak join
(macamla kalau join boleh menang. ekekekeke)

tahniah pada k ai, ila dan eb ezrin

Beautyfull_Maria said...

Tahniah pada pemenang...seronok join contest nie,wlupon x menang tp best biler baca entry sume contestant n yg terpilih tu mmg deserve to get the prize...Tahniah skali lg wat pemenang n penganjur.. :)

el said...

wahhh ai keliwon menang..tahniahhhhh
tahniah pd semua..

eb ezrin2 said...

TQ semuer yg wish... >_<
& tahniah kat A.I & ila gaks... ;p

ayien78 said...

hahahahar eb...yer eb..tu mummy nyer hihihi tersalah bubuh link la plak hahahahar....ayien golek2 kat umah bukak awatla sengal sgt ayien ni.... jgn malu yer ..mmg awak nyer....

hadiah akan di htr petang ni...itupun kalau ler si kelisa saya tu tak overheat lagi otw ke pejabat pos =(