There was an error in this gadget

Wednesday, October 29, 2008

Abg Jay yg Lemau....
















Ni la anak aku yg kuat nangis....suka sgt nangis...smpi kadang2 aku naik tensen dgn diadia since aku preggy twin dulu mmg dh tk rapat dgn aku...sbbnya gynea aku advise jgn dukung baby sgt sbb takut riskykan baby2 aku...maklumla womb aku pun bukan kuat sgt.... takut miscarriage threaten plak
so...bila dh dpt adik lagila menjadi2 lemau dia...
merengek2 tk tentu hala....
eiiiii...dah tu dgn aku lgsg tk mo... asyik nk bibik jek
penah sbb dh geram sgt aku cakap kat dia
" takpela Jay...dh tk syg Mummy lagi yea...takpe...takpe...Mummy ada baby lain yg syg Mummy"
Daddy dia marah sgt kat aku...sbb dia kata tk baik ckp mcm tu...
abis tu..camne... sedih tu anak yg kita kendung dlm perut 9 bulan 10 hari tk mo kat kita.... sedihhhhhh
skang ni still camtu...but aku try gak la dekat dia
selalu dukung dia... peluk dia...tido dgn diaaaa
nila buah hati aku yg sowang

3 comments:

goooooood girl said...

Very good......

--PriNcEss oF mY HeaRT-- said...

new world....
new things in life
but its really worth...
jay tgh adapt ngan situation jd abg..
dulu dia sorg..
skang ader lgk 2...
jeles kot.... hehhe

fara said...

encemlah jay ni