There was an error in this gadget

Thursday, November 27, 2008

Aku kena tag...wink wink....blurrrr sat


1.Letakkan Gambar Di Atas Dalam Entri Anda.
dah letak dah....:)sila tengok kat atas ni
2.Nyatakan Kod Etika Blog Anda.
alamak...ada etika ekkkk???hehehehe...aku mmh tk kisah sgt kot...asalkan blog aku tak ganggu sensitiviti owang lain udahlaaaa...Lagi satu...aku ni mmh suka share citer...so mehla...tk kenal pun boleh share citer blog masing2 dgn aku...hehehehe
.3.Tag 7 Orang Rakan Anda.
( aku tk ramai kawanlaaaa)
1.Fazliani.... kawan aku yg sama2 ada anak kembar...memandangkan ko yg introduce aku ngan blog ni...ko di beri penghormatan buat keje rumah ni...hahahahar
2.Watie...member pcm aku yg ada dlm list aku...hehehehe...kawan yg rajin tiupkan belon utk bizday anak aku...hehehehe...ko kena buat keje umah ni watie...padan muka kau...sbbnya aku mana la reti tag2 ni...1st time kena beb
3.Ai....hehehehe...mcm aku cakap...kawan2 aku pusing2 tu gak.... so kau kena buat gak walaupun kau dh penah kena buat...lantaklaaaaa
4.Eda...minah Aussie ni...sbb ko jauh.... ko byk masa utk di tag2....dari ko jalan2 tk tentu psl...buat keje aku suwuh ni...hik hik hik
5.Nina....hang pun jadi mangsa.... hik hik hik....blog hang kosong sgt...so bagus sgt kena tag ni
kalau tk aku denda hang tiup belon lagi...wakakakaka
6.Kir....ko pun jd mangsa aku gak....aku dh letih dh nk carik mangsa2 yg ada.....Kir ko ni kwn jauh aku yg rajin view2 aku nyer blog...ahaks...bolehla...boleh ekkk buat keje umah skit keh keh keh
7. Diana....ibu vouge member PCM aku yg aku suka ni...diana...ko la mama da vass yg cun....comel... hahahar... aku tk tau nk citer apa lagi ttg ko...tapi yg pastinya blog ko menarik tul....ko kena buat keje umah aku ni ekkkk....nnt aku hadiahkan gambar wangian VS kat ko
hik hik hik...jgn marahhhh...


AMARAN!!PADA SESIAPA YG DI HIGHLIGHT NAMANYE ..SILA JALANKAN TANGGUNGJAWAB ANDA SEBAGAI PENGHUNI BLOG..JGN ADA YG MENCARI ALASAN PENYAKIT "M" SEBAGIA ALASAN ANDA UNTUK TIDAK MELAKSANAKAN TUGASAN YG DIEBRI!!JIKA ANDA GAGAL BERBUAT DEMIKIAN..MAKA DGN INI..PERSAHABATAN KITE TERSANGKUT DI TGH2 KERANA ANDA SENDRI TIDAK MEMANJANGKAN TAG INI KEPADA KAWAN2 YG LAIN.. :)

4 comments:

ai said...

woiii...sama jelah aku punye etika yg tak brape nk beretika tu..wakakakakaka...

apa2 pon tq sbb kau ingat kat aku nan jelitasawan ni..i lap u!

iswatie "colours of life" said...

adoiii....trus kena migraine!!!!!!!!!!!

LaPan said...

ALOP. aku pun ada blog. singgah le. :wink: :wink:

Eda said...

ayien..aku sibuk la nak g jalan nieh...wakakakaka.....