There was an error in this gadget

Monday, December 15, 2008

Weekend yg beshhh + surammmm





























Last week catat rekod sungguh
dlm seminggu tu...sehari jek aku keje...sbbnya????
hehehehe isnin raya korban
Selasa aku emergency leave + laki aku mc
sbbnya???= mak aku balik lambat giler dr Bandung
aku ngan hubby fetch kat LCCT kul 12.30am...htr smpi ampang kul 1.20am
nk balik umah lagi....tup tap.... sampai umah nk dekat kul 3 pagi...
esoknya mana larat lagi nk g keje...
aku apalagi....msg opismate amik el
laki aku sbbb dh start tk sihat mc.....

rabu g keje... khamis sbb Selangor cuti...aku mmg dh apply cuti...
kebetulan Pak Ngah aku buat korban...
zasssss aku balik klampung la plak....
best gak...dpt la jumpa sedara mara aku yg dh lama tk jumpa
aku hangkut sekali si Kembar, Jay maid aku ...penuh la keta aku
smpi kampung ...Pak Ngah sound...
"keta baru ke???"
dlm hati aku... kenala beli Pak Ngah oiiii anak aku express dh ada 3
+ maid aku dh 4 owang...mana muat keta Picanto aku dulu tu...

Jumaat aku MC lak sbbnya aku kena sakit mata
ni sbb pki contact lense lama ke ataupun sbb kat kampung aku panas sgt....
sekali dh mc...best lak sbb laki aku lak cuti...
kengkonon dia nk g memancing....
sekali tk jadi la plak.... so cancellll

dok umah aku ngan hubby lantak main PS2 monopoly
hahahar...besh2 dua kali aku kalahkan dia...segala harta benda dia tergadai....
nasib aku bendera merah...kalau tk dgn dia2 sekali tergadai....

Sabtu....mcm best jek g melalak kat Pavilion
aku dh siap2 awal2 pagi
aku bukak sms...eh eh...Mummy Ila kata ok...roger...
apalagi...aku mmg dh siap2 ni on jek .....
jumpala kami kat Pavilion Red box....

dlm bilik jek... di apis laki ila dh start tunjuk skill dia
waaaa....cam tak caya jek....
muka ganas...bdn macho..... nyanyi lagu REM, Anuar Zain....
pastu dia tunjuk belang nyanyi lagu dewa plak...hambik ko...suara dia jek dlm bilik tu
pastu...mmg dia aje la yg nyanyi....lagu laki aku pun dia gak nyanyi......

laki aku terdiam jek sbb dia ni slow skit nk tunjuk belang...
nway ...seronok giler g koke ngan Ila n Family
cuma ralat gak coz tk bawk Jay...sbb lately ni Jay asyik melalak jek
aku takut nk bwk...kang nangis je di buatnya
haru lakkkkk

ahad aku relaks kat umah jek
sbbnya satu umah dh kena serang virus selsema
start dr Jay...pastu pass kat hubby aku
pastu aku cium2 dia...jangkit la plak kat aku
mlm ahad gagahkan diri g makan kat Taman Warisan Putrajaya
makan satay Hj Samuri
smpi umah.....terus lembik

pagi subuh aku dgr si Jass lak dh kena selsema
bersin2...ahhh....sah...
pagi tu laki aku htr g keje...
aku g klinik...laki aku mc lagi....hahahar...
aku pun mc gakla...1/2 hari....

mak call...bgtau ayah aku plak dh selamat operate tgn dia...
zassss g hukm lak....kepala dh bengal dh....
kembang kuncup tahan sakit pala....
kul 3 chow dr hukm.... smpi umah...aku terus tido smpi kul 6 petang....
bgn2 jek...terus mkn ubat lagi .......
Arrrgghhhh!!!!!!! tensen nyaaaaaa napa tk hilang2 gak

mlm aku ngan hubby pengsan awal gilerrrrr
kul 8 dua2 dh tido dh...ZZZzzzzzzzzzz
Jay pun pengsan......
anak2 kembar aku???
Maid aku yg take over...hehehehe...Thanx Ema

hari ni masuk keje....eiiiii
baru nk start keje..... selepas cuti pjg last week

malasssssssssssnya nk keje

5 comments:

eLYies said...

amboi2....tak ingat mummy ngan daddy anak 3 ni..wakkak..sakan no..anak2 ditinggalkan..wakakakka

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sonoknyer berkaraoke... zu-pcm @mamafif

Mummy ILa said...

alaalala..sian laki ko ayien. dia merajuk dgn apis ke?..lepas ni jgn serik koke dgn apis. hehe.. apis ni mmg suka melalak. kalau org terkapai2 nak nyanyi..dia akan sambung. ngan apis jgn malu2..slumber je sbb dia mmg SLUMBER

nasz said...

aktiviti seminggu... fuh, aku yg rasa penat...

ai said...

fuyoooo...giler ketat xtvt kau! sonoknye sakan koke.. :)