There was an error in this gadget

Thursday, January 22, 2009

My another unused stroller

Terseksa tk anak aku naik stroller ni????
hik hik hik...ni la salah satu sebab aku beli stroller Mamas Papas tu
kalau tk ...kopwang rasa camne????
sian si Bobbok aka Sheena tu kan....
terpenyek jek dia dok kat situ

Stroller ni actually sister in law aku yg bg hadiah...
owang dah bg...mahal2 dia beli takkan nk kata tak mo lak kan
so aku guna gakla...tapi kat umah...tu pun boleh kira pki sebelah tgn je
tk smpi 5 kali pun pki....
sbb aku sian kat anak aku.... terperesok jek kat depan tu...yg kat belakang plak tak
nampak dunia depan sbb terhalang dgn yg depan....
sungguh tak praktikal....











8 comments:

Eda said...

heh..kalau kat sini kan ayien..stroller macam ni mmg jarang org pakai..yg mcm mama's n papa's tu even org yg takde kembar pun pakai untuk anak first n second....kat sini kire mmg convinience la klau pkai stroller tu sebab semua tempat ade khas utk pejalan kaki..n klau masuk kedai 2 pun senang walaupun lebar..aku just terbayang..klau ko pakai yg mama's n papa's tu kat msia..tak sempit ke...??lag 2 masuk macam kedai2 yg ramai org??

Princess Fiona said...

Noorul, jaseena nampak sungguh "padat" duduk dlm stroller tu.. heheh, budak bobok itu. jaff mcm biasa la, cool + nmpk cam mamai jek.. agaknya klau ada 3rd seater, mau ko sumbatkan si jayy skalik tak?? hehehhe

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

Slm.. so cute..anak2 awak ayien..
tp kesian kat jaseena duk kat dpn tu mcm padat sgt yg si boboy tu syok nyer dok kat blkg tu..

Tinie said...

comel nyer anak2 ko..
bombom
wei apsal ko paggil bobok?
hihi..
wei bila ko nk kirim baju anak aku wei?
xsabar..wakakakaa

elly said...

kesiannye anak2 ko naik stroller tu huhuhu... tp dah org bg kena la bg naik gak walau pon keliling umah je, ye x?

ayien78 said...

eda....yg mamas papas tu lagi convinient coz dia mmg dh design muat2 kat laluan yg standard...cthnya eskelator pun still muat...pintu hotel, restaurant, etc....nway utk tpt2 yg agak bangang n tak mesra stroller twins...mmg selalu tk muat ie: celah2 shopping complex yg suka susun barang dekat2 smpi lorong nk jln dia kocik jek....

tapi aku mmg tk suka stroller sweet cherry...tak tau napa

fiona...princess... apa2la...mcm 4u2c lak hik hik hik
mmg bobbok tu terperesok kan..hahahar...actually mmg dah buat dah... stroller yg ni depan jay yg dok...belakang salah sowang kembar yg dok...pastu kembar satu lagi dok kat stroller jogger lagi satu.... bayangkan...anak aku ada 3 ..aku ada 2 stroller twins, 2 stroller single.... mcm bagus jek!!!!

tinie...bawak2 bertenang...tarik nafas pelan2 ekkkk
aku htr lepas CNY ...hahahar....
sapa suwuh order lmbt ...hik hik hik....
kalau umah ko dekat aku htr jek...lagi senang kan

elly...tula..owang dah bagi kan...terima ajela...
skrg terfikir nk jual pun ada.... nyemak jek kat umah tu...tapi...tak baik kan buat camtu!!!! kekekekke

ayien78 said...
This comment has been removed by the author.
MUMMY ILA said...

masyaallah comeynye budak debab ni.. sesuai ko beli jenis tu. kalau x sian salah sorang kena himpit & x nampak dunai sekeliling. kahhh