There was an error in this gadget

Thursday, January 8, 2009

My kids have 3 version.....

1st of all...aku nk citer psl anak kembar aku yg kecik sekali...ni versi apa kawan2???
rasa2 kowang nk kategorikan dlm kategori apa????hahahar
aku rasa yg ni mmg fotostat Daddy dia kot....ala2 Jawa gituuuu
mata dia mmg sgt bulat...tapi nk kata ikut Jay...tak gak sbb Jay ala pelakon Bollywood
tapi yg ni mmg nampak sgt genetik dari sapa yea tak.... org yg tgk anak aku ni
sure takkan tanya
"ikut muka sapa ekkkkkk"
kalau tanya gak..., aku rasa mmg patut aku hadiahkan sepakan kaki size 7
atau penangan penampar berputaq sampai biol!!!
Ikut perangai sapa???huhuhu so far tak tau lagi
tapi so far mmg sgttttla manja...
kalau ada adik nnt camne ekkkk
Oh no!!! soklan itu aku tak mo jawab.... pikir la dlm hati ekkkk hik hik hik

Ni anak aku Version Jawa...hahahar










Yang ni plak aku nk citer psl anak aku si Bobbok ni aka Sheena aka Jass
( ntahla aku pun pening nama timang2an manja dia yg mana....hentam jek la ekkk)
Budak debab ni aku rasa kowang boleh la nampak dia lebih kepada sapa kan...
tapi bagi aku takle sgt ikut aku ( chewah ..perasan giteew)
sbbnya mata dia sgtla sepet macam anak Jopun...ala2 nk rasa mcm nk lempang jek bila tgk muka dia kan?????Gerammmmmm
Satu lagi....features muka dia sgtla bulattttttttt sedangkan aku ketika di zaman kegemilangan ku dolu mmgla tirus dan tajam ala2 muka model dewi remaja '92
( korang rasa macam nk muntah darah tak baca statement perasan aku ni...hahahar)
dia lebig mirip muka bulat aku skrg ekkkk????hik hik hik...keyla...tang tu ok la ngakulaaaa
Lagi satu lagi aku nk tambah gak....
Tahap ke"je..lan" dahi cam Tok Ti tu mmg la sgt tak sama a.k.a mirip ngan aku...
dahi aku sgt lah tk luas... sgt la cantik rupa paras bentuk dahi ku...aku rasa tang tu dia
copycat dari Jinnis..... KOMPOM
bab debab....yg tu...takkan tu pun copycat aku???
okla...yeala.... okla....mirip aku....
tula anak aku VERSI Jepun




Ni plak buah hati Cinta hati kami yg pertama.... Jayniell Nahish
Anak kitaorg yg ni mmgla sgt lain dr kami berdua......
kalau org tgk selalu tanya....
" anak yg ni ikut muka sapa ekkkk?????"
pastu paling rasa nk lempang muka sampai berpusing kalau dia tanya
" dia ni anak u all ke???? takde ikut muka u all pun"
Daaaa.... 9 bulan ntah berapa hari aku dok usung ke sana ke sini boleh cakap camtu???
rasa mcm nk bg dia makan racun tikus tak korang rasa???
so nk sedap kan hati aku jawab camnilaaa
" dulu saya masa ngandungkan Jayniell, suka curik2 tgk citer Hindustan"
iyelaaa...laki aku kan anti skit kalau tgk citer yg kena ngena ngan Kelly Ng ni...
kalau aku bukak citer hindustan sure dia sound
" nk tgk citer ni u g umah sebelah"
mentang2 jiran aku tu bangsa berkulit hitammmm ( tapi bukan negro okey...)
so tu yg mirip ala2 Hrithik Roshan.... hahahahar
Ada ke mirip dia...saje je pilih hero hensem...takkan aku nk kata mcm muka Bangla potong rumput depan umah aku lak...kang tak psl2 laki aku ingat aku ada skandal dgn si Daud Bangla tu sampai lahirnya si Jay....eiiiiii sungguh tak sesuai !!!!! eeeeuuuuwwww
Nway, aku rasa ni la anak aku yg agak2 hensem tapi tak tau ikut sapa
bak kata cousin2 aku...diaorg gelar Jay "Pak teh Junior"
diaorg kata mirip rupa ayah aku....emmmmm
Ayah aku hensem la jugak rupanya..ahaks...ntah...mak aku je yg tau
sbb tau2 aku tgk ayah aku biasa jek...
so ni versi HINDUSTAN




Tu la citer ttg anak2 aku...
bahagia tk aku???? nampak macam apa??? rasa2???
soklan tu aku tk nak jawab sbb kalau tk bahagia...
tak mungkin aku boleh membesar sebesar ini!!!!! Oh Gosh
laki aku mmg hantu selain dari dia ni Jin dia mmg .....
diala punca aku jadi sedebab ni.....
masak sedap nk mampus.... suka suapkan aku makanan masa dia makan
kalau masak selalu yg besh2 so dat aku susah sampai pk
"kalau aku tak makan ....mati hidup balik sure aku nyesal..."
so...ni la hasilnya.... uwaaaaaaaa

6 comments:

MUMMY ILA said...

hahaha.... JAY mmg version hindustan. sgt sesuwei berganding dgn anak si ayu, fara.hehehe

aku suka paling "jess" ..klasss gitew. dia ni mmg aku nampak cam ko. mayb terkenan dgn kegebuan ko skrang ni. kalau dia slim ..mayb cam ko versi dulu2 kot. dia ni fotokopi ko. tang dahi tu amik skit daddy punya. baru adil..gegel kena match skit dgn daddy. hekhek..

jeff...i like called this name. (cam anak aku lak) suka2 je aku kan?.. hahahah... dia ni mmg fotokopi pekat jinnis. like son like daddy. mmg ngammm....

nasz said...

comel2 anak ko ayien... ok la tu, ade yg ikut muka mummy, ade ikut muka daddy... tp tang jay tu, ermmm, no komen!! hahaha, paling hensem

ayien78 said...

Ila....lepas ni aku nk tgk anak2 version ko lak...izz dah ada...lepas ni ...izz junior lak ekkkkk

tula...masa dulu tk penah terpk pun anak aku seramai ni...bila dah ada depan mata...sungguh tak caya

Nasz... lepas ni nk tgk anak nas versi barulak...sure hensem kalau laki2...sure ayu cam kakak kalau pompuan.....

Nur Syafawati said...

anak2 kamo mmg chumell...semua ade rupa tersendiri..hehehe..jay muka mcm botox..heheh..si kembar lak relax je..sorang panjang muke..sorang bolattt sungguh!!!!

NUR ZIHAN NASZERI said...

ayien..

seharusnye org yg keep asking yg anak tu ikut muka sape yg anak ni pasai pe lain muka die..DIHUMBAN SAJE KE DLM LOJI KUMBAHAN..MMG SESUAI UTK ORG2 YG MEMPUNYAI MINDED SEBEGINI

isk..tak boleh lupala..

yien..takpe..pelan2 k
tapi dlm masa yg sama try amek quaker oat pagi2..amalkan
kite pon da gemuk ni yien

Bibu said...

hahaha dulik le oang nak kate rupe sape Yien..dah kuar dari perut mama nye..dah besor sok taw le ikut rupe sape kaaahh..
ps: si bobbok ye! wat A cute nick..Nuha plak kitoang panggey 'Baybok';-)