There was an error in this gadget

Tuesday, January 6, 2009

Eye on Malaysia @ Malacca

Aku mmg malas bab tulis2 ni....kowang layannnnn jela gambar2 yg ada
masa kat KL tak pegi pun...ngada2
tapi kat Melaka gatal + gediks nk pegi
okla....
komen??? so bosan.....pusing byk kali...aku dlm tu yg tk sabar2 nk tuwun
bukan ada view menarik pun
yg tk bestnyaaaaaa aku + hubby rm10 jek sowang
MAID AKU= RM20 sbb dia tkde my kad...cessss!!!!!
Niat di hati nk naik Taming Sari....tapi sbb dh ptg...+ lambat+ lapar....
aku zasss g umah kwn aku aka jiran sebelah umah aku masa kat umah mak aku kat Ampang ; Yuszarni Harnim & Family kat Alor Gajah....
Daaaa...pjg gak aku taip...so kowang layan jekla ekkkkk
hik hik hik
Mummy yg dah kebas tgn dukong di Bobbok

Dua2 tido dgn nyenyaknya.....buang karan key


Lihat dagu ku....berlapissss kannnnn????uhuk2



Pasangan sehati sejoli...( walauuuuupun penat bertekak
sbb pusing bandar melaka smpi 4 kali sbb salah masuk jln)




Jay Yg gayat sat.... ni saat2 dia takut la ni



Our Family

I'm so bored Daddy!!!! agak2 bila kita nk turun????












6 comments:

ZiE said...

comel je jay takot.. hehe bestnye gi jln2 satu family

MUMMY ILA said...

hahahah jay..gayat ye. bestnye. izz lom naik lg buai tu.

izz aritu naik skyway genting.menjerit dia suka sgt kat dalam tu. tunjuk gondol2 kat depan ..hehe

lin said...

syoknyer..i ni bile ntah nak naiknya...dari dulu teringin tapi tak naik2 gak..haha

fara said...

bestnya ayien ngn family g holiday
kat mana eye on malaysia kat melaka ni ayien..nk pergi jugakla..

xpernah g lagik..:(

ayien78 said...

tak la best sgt sbb view dia sungguh memboringkan....tak tau la kalau mlm cantik kot...

naikla, kalau anak dah besar skit best la....sbb dah paham

elly said...

jalan je kowang 1 family ek... bes..bes...