There was an error in this gadget

Wednesday, March 4, 2009

Aku di make up mcm #@&*%

Setelah di make over


Original picture
Kowang...kowang nampak ada beda tak????
hahahhar... aku telah membegakan wajahku dgn make up online tgh cuba yg lain tapi lembab la server hari ni aku rasa aku make up sndr lagi cantik as compared to yg pc buat.... kowang rasa?????
p/s: aku rasa mcm perempuan kelab dangdut pun ada...ahaks..... nk buat???
ADA BERANI?????

10 comments:

ai said...

wahhhhhh...nak try le wei! keh keh..

fazilzura said...

ayien ..

wah meletop jgk tu ...

Eda said...

best la website ni ayien...ralit aku duk mekap dirik sendirik...kahhhh

tQ for sharing..very interesting!i likeeeeeee :P

saveme_zero said...

ehh..cun sehh. nmpk garang lain la ayien..aku suka yg tu

MUMMY ILA said...

makoi..cam penyanyi cina opera. kahhhhh....

Miss Moon said...

nak coba jugers la

ayiennn runcing nya muker nko ...

Liana said...

Best ler ayein... Ni yg nak cuba nie... Cam ne ye bila muka ini di make up...hehehe
Cantik tau ayein...

ayien78 said...

HAHAHAR...RAMEI SUNGGUH YG TERTARIK NK MENCOBAAAA....

Moon... Tu zaman dinosour..mmg la runcing dagu ku... zaman terkini...dagu pun dah tak nampak....

eiii...semua dah cuba...apa lagi...tepekla gambar hasilnyaaa

gEe said...

nnt aku try lak arr...cm syokkk jee

FaizAmYAirieL said...

ayien..aku dah tepek dah ayien..mmg sgt besh la make up diri sendiri..bkn muke aku je aku make up..muke airiel pon jadik aku make upkan..kahhh...tgk kat blog erk..ekekek