There was an error in this gadget

Tuesday, March 10, 2009

Progress on my twin- kami dah pandaiiiii

Tgk...gelagat anak2 kembau aku ni dah pandai dah ....
dah mula meniarap... eventhough aku rasa abit late for their age...
lantakla kan asalkan meniarap gak akhirnya...hik hik hik
Aku rasa progress both of them a bit slow coz they follow their actual age kalau ikutkan anak2 aku baru nk masuk 5 bulan lebih tapi sbb awal sgt kuar dr perut aku...so tpaksala...
Nway, syukur Alhamdullilah dr segi berat bdn both of my twins membesar dgn jayanya...
tak padan dgn umur gak baru nk masuk 7 bulan masing2 dah nk masuk 8kg siap ramai tanya...


"awat semangat betul???? bukan dulu kecik jek kan???"

hehehehe... ntahlaaa
bab yg lagi satu ni jek yg tak settle2 lagi dua2 takmo mkn lagi
aku penah try bagi tapi si Jass ngan Jaff refuse asyik tolak2 dgn lidah lagi
at d end...tak yah la bg....
minum jekla susu tu byk2 gemuk gak kekekekeh


Jass berusaha meniarap sambil membuat
adegan merampas mainan
Jaffriell cuba melarikan mainan yg cuba di rampas
Mummy...apsal takleh ni????
Kekekekeh... tak dpt rampas dpt tolak pun jadiklaaa

Jass dgn muka puas hati nyer.....

Jaff meniarap sambil menyondol Jass

Jass tk puas hati...nanti ... tunggu ...........!!!!!!

6 comments:

ai said...

geramnye aku tengokkkk!!!!

FaizAmYAirieL said...

comeynyee jass tu....geram nyee..mcm anak cine..leh wat doter in law ni..ekekkee

Bibu said...

eiiiii aku pon geraaaaaaaam..rase nak gomoi

ppb_ppkp said...

seronoknya da anak kembar...
ayien..meh bagi imah sorang....
heheheh

nizza-abira said...

Salam ziarah,
alahaiiiii...
sonoknya tgk dak twin kak ayien ni
Jaff hensem & Jass lawo
bulu matanya nampak lentik aje

Mmmmuuuaaahhh utk kalian berdua ;)

Zura Hasan said...

ya allah..tomeiinyerrr...geram jer tgk anak akak....bile la nk dpt sorg nih......twin lagi bagusss....