There was an error in this gadget

Sunday, March 1, 2009

Kami di buli.... hahahhar

"Tulun...tulun...Mummy kita org evil...jahattttt kejam....
tgk dia buat apa..... dia hantuk2kan pala kami yg suci tak berdosa ini!!!!
Mummy kijam...."

Hahahhaar....evil karnival tak aku???
actually aku cuba nk amik gambar diaorg berdua dekat2
sbbnya kengkonon nk buat gambar yg budak blog member aku buat
cam shantekkkkk jek...so tu la jadiknya...
at da end...dua2 anak kembar aku ni melalak tak hengat
hik hik hik
Ya Ampun Jaff ...Jass...Mummy tk sengaja....
apa la susah beno nk snap gambar kamu ni....
aduhai....... camne ni Fila??? ok ke gambo yg aku snap ni???
agak2 mana la yg sesuwei?????

sila tgk aksi2 mereka yg di buli oleh aku & Maid aku

sowang pandang sana...sowang pandang sini
pandang kamera la....deiiii!!!! Heppppp

Buat dah..Jass dah ngamuk dahhhhhh


Mummy...wat r u trying to do???? I'm so confused!!!!
Adeiihhh!!!! Sakitla ............

GRrrrrrrrr...Mummy ni nk kena ni - Jaff
Mommy jahat...jahat.... tak mo...tk nakkkkkk...Uwwaaa - Jass

Masa di baringkan....
sungguh tk bg kerjasama...sowang pandang ke lain ...sowang ke lain
aiihhh....haru tul!!!!
tk snap dekat la plak...ni dah kena reject niiiii

yg ni ok skit kan???? tapi back ground Maid aku la plak......
Ni jauh sgt.... camne ni????

Mummy ni....... penat tau...suwuh possing sana...
possing sini....
pala kitaorg bukannya keras pun...
Hahahar....last session...aku dah golek2 gelak dgn Maid aku
sbbnya....mmg payah beno nk dpt kan gambar terbaik dari anak2 aku ni
seboleh mungkin nk zoom gambar dekat dua2 kepala...
tapi end up...mesti belum sempat snap....salah sowang dah ngamuk...
lain kali jek la ekkk sayang....

4 comments:

ai said...

KEH KEH...
payah pulak nk amik gambo ye?? tunggu beso skit le ayien ;P

MUMMY ILA said...

x cam kembo aku nengok.. hehe..muka lain2.. tp 2-2 cute..
dah nama x seiras..sure la perangai lain2..

Liana said...

hehehe...
Payah yer...nak ambil gambo...
Semakin cute dan comel yer...

elly said...

comel betul la anak2 ko ayien... sorg cm papa dia sorg cam mama dia hehehe...