There was an error in this gadget

Monday, February 23, 2009

Aktiviti malam





Boleh bayangkan tak??? sesak ke tak sesak playpen baby twins aku???hahahhar
si bobbok kalau mlm dia suka tido mengereng...so kalau letak dlm buai dia asyik melalak jek
sbb dia tk selesa...sibuk nk mengereng dlm buai...sengal ke hapa ????
so...bibbik aku ambik jln mudah...dia sumbat jek dua2 baby kembar aku dlm tu....
hahahahahar...mmg sesak beb!!!
Pastu si Abg...selagi tak pukul 11 mlm selagi tu la...dok main...sowong keta la..main ball laa
panjat Daddy dia laaa...aktiviti mlm yg dia selalu buat..suwuh laki aku sapu bedak kat tgh belakang badan dia...kadang2 dah mcm tepong gomak dah aku tgk belakang bdn dia...tapi dia still suwuh laki aku sapu kan bedak....
Sabar sungguh lakiku tu...kalau aku...aku sapukan penampar jek belakang bdn dia
hehehehe.... ganas tak Mummy Jay ni????
hik hik hik....
tu gambar si Jay menjenguk sambil membuat aksi sabotaj kat adik2 dia
eiii... geram jek layan kerenah Jay...apa nk buat...anak rapat2

6 comments:

MUMMY ILA said...

comel...comell....aku suka tgk anak2 ko tu

ai said...

wakakakakak!! statement kau sapu penampar tu klakar wei. Kau sama la cam aku. Tak sabar aku nk layan kerenah bebudak ni. Abg kaman kau yg rajin melayan..

chumel sungguh la anak2 kau Ayien...

elly said...

meragam x si kembar tu malam2 yien?

ayien78 said...

boleh tahan la elly....meragam ...tapi bukan aku yg aga mlm...mlm bibbik aku yg jaga... jay jek yg tido ngan kitaorg

Miss Moon said...

ayien tak lama lagi kena tambah 1 agi playpen la nampak gayanya

redrania said...

haihh bobok...sama lak ngan naeem ye..tdo mesti gaya itu..ngereng gitu...hikhik