There was an error in this gadget

Sunday, August 23, 2009

My twins are getting 1 year older....they are 1 yr old now!!!













KFC Extreme Park
9th August 2009
3pm-6pm











Sedar tk sedar...anak2 kembar aku dah besar dah....
macam tk caya baby2 aku yg dulu sekecil botol kicap dah membesar dgn sihat mcm ni
Alhamdullilah..... aku pun since dah tukar dept ni...sgt2 sibuk...
Blog aku mmg bersarang tk hengat....
aku nk jenguk blog owang pun curik2....
sempat tgk2 camtu jek ...nk komen haram tk sempat...
bisness aku lagila...haram tk update dgn bestnyaaaa
sbbnya...aku tkde masa....


Paling2 aku hanya boleh update sesimple yg boleh...nk upload gambar lgsg tk dan doooo
Sesibuk tu aku???huhuhu hahahaha
Skrg, walau sibuk bangatttt...sempat gak aku curik masa organize bizday party utk si kembar ni
sbbnya nk bagi fair n square...
dulu abg buat besar2an..so adik kenalaaa
sbb malas nk kemas umah...malas nk masak....
aku organize kat tpt yg instant jek
sowilaaa...aku mmg tk jemput semua org sbbnya...tk sempat....
tkde invitation bagai...semua expressss

sowila kekalau ada yg tertinggal dlm invitation list aku huhuhuk
sgt2 di kesali kerter'miss'an aku tu
almaklumla...weekend aku sgttt sibuk dgn sale crocs aku...hanya weekend 9hb August tu jekla aku sempat
meluangkan masa yg aku sempat curik dari jadual harian aku yg padat lately ni.....
so... ni antara gambar2 yg aku sempat share kat sini...byk lagi tapi server internet aku sgtla lembabs!!!!
aku upload dr lunch tadi tk keluar2....skit jekla aku sempat paparkan di sini
to all invitees yg sudi dtg esspecially Mummy Zira, Mummy Ayu...(dulu besan...skrg sudah revise huhuhuk), Nazrah, Aida my best frens....,
My happy go lucky geng kat Maybank.... Lin, Ip, Oja, Che Zu, Etty...thanx so much!!!!
u all mmg rocks!!!!


to others...yg mana aku tk listkan kat sini...kowang pun rock...cuma aku jek dah kelam kabut nk taip secepat yg mungkin sbb masa lunch aku dah nk abis......
so aku taip jek mana yg aku ingat....
Aku happy giler buat kat KFC ni sbb event manager dia mmg rocks!!!!
semua owang happy main game hari tu....
mak2 budak pun join sekali

Last but not least....
to my beloved hubby!!!
Thanks coz sudi bg anak2 yg baik, comel n sihat utk aku and of coz thanks coz he is the best husband for me ever after!!!!!
Kalau aku tk kahwin dgn dia sure2 aku tk de life selengkap ni...so far
Alhamdullilah.........
To Jaff n Jass..
Be a good boy n girl..jgn notti2..and jgn suka sgt menangis...
Mummy pening nk layan ....haissshhh..semua mat leleh...Jass jek minah lasak!!!

Sat lagi aku try upload gambar2 tetamu2 aku yg dtg ekk...mmg happening!!!!








































































































































































































































































































































14 comments:

iswatie "colours of life" said...

Dear Jaff & Jass,

Happy 1st Birthday...Jgn nangis selalu tau..naik meroyan mak kamu tuh...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah meriahnya .... suka tgk twins nie heppi jer .. heppi 1st bestday yer ;-)

Cest La Vi said...

thx for inviting us yg jauh di mata ni, hahahaha tang tukar menantu tu saja bagi havoc, wat cita kencang jek, hahaha happening bangat b'day party twins yg sangattttt adorable nih, sukaaaa, adam laaagiiiii sokaaaa..

ayuZack said...

hellooo besan.. sejak bila lak revise, reverse,go head gostan ni...

bak kate mummy, saje jek havoc2 kasi panas....kaannnn mummy kan...

mmg besh b'day twins..n kami semua sgt enjoy!! farah pon sgt suka..

thx for inviting us!!

el said...

cepatnye twin ni 1 year
mcm baru je ko banak ayien woi

hepi besday to both of u

so cute lah kamoo berdua

MUMMY ILA said...

happy befday jass & jaff.. semoga menjadi anak yg solehah & soleh.

sori ayien..aku x dpt g sbb same date befday izz bersama family aku & mertua kat putrajaya

FaizAmYAirieL said...

happy 1st birthday jaff n jass...meriahnye party ni..sedey daku x dapat dtg..kemabukan melanda..uhuukkkk..anyway thanks ayien invite us..ngeee

Reena said...

happy 1st bithday to jass n jaff....

eLYies said...

wow..meriahnyaaaaaaa...

sorry ayien tak dpt pi..aku sms ko..ko tak reply..huhu..

sbb aku bleh dtg lewat sikit...takut kang aku pi..aku tak leh join..buat malu jeeee..

Ayien said...

mummy zira... Ayu..just kidding jek..hehehehe... farah tetap menantu pilihan...walaupun kena berebut....

ila...its ok.. tkde rezeki ko nk join...

Faez... its ok...aku dulu pun camtu...sowi gak coz tk join mommies nyer gathering aka birthday coz ada crocs sale kat umah....

watie, diana..ell
thanx for the wish...
elle..anak aku dah lama beso..anak ko tu sekejap jek dah jd anak dara....

Reena...thanx for the wish...hehehehe..lama tul tk dgr news dr u

yies...
aku baca msg ko tapi aku tlupa balas..awat tk call jek
rasa2 aku ada reply maybe simpan kat draft msg...

party tu abis lambat gilos... almost kul 7.30 mlm baru kitaorg chow dari kfc tu...sempat sebenarnya kalau ko join...

mummy aryan syamil said...

Jaff & Jass
epy belated Besday :)
jgn notty2 taw

noniey said...

happy belated birthday jaff n jass..

bubutgit said...

hi there,

nak tau ek how much u've spend for the party ek?

M@L@ said...

wah meriah nyer majlis.. happy b'day sayang.. so cute...