There was an error in this gadget

Thursday, July 16, 2009

Satay Station- from my point of view

Nila satay station yg di war2 kan.....
"what say u????"


Sila abaikan meja kami yg bersepah gilerrrr!!! bubur anak kembarku, bekal segala bagai...aduhaiiiii







Jasseena yg sedang makan setelah penat menjilat meja baby chair itu!!!
hehehehe







Pandangan dari dlm waqaf yg kami duduk tu...bolehlaaaa..cantiklaaaa






























































































Meh citer skit..... Satay Station
emmm..mcm best jek tgk si maria tunku sabri makan ....
memandangkan aku sekeluarga pegi area dekat2 situ...
so singgahla kejap kat Satay Station yg femes le kengkonon tu....
Emmm...1st impression
Wowwwwwwwwwwwww!!!! mmg kelas la tpt ni....mcm tk caya ada wujud di celah2 ceruk Kg Pandan area... which is sebenarnya aku sgtla familiar.... camne bleh terlepas pndg ni????
2nd impression.... wallaaa..presentation sgtla menarik...waahhhhhh
dlm nyiru beb!!! best..best...
mee udang dia dlm mangkuk besarrrr....best best... tapi napa cetek sungguh??
takpe best2.....
Rasa???? Bolehlaaaa... sedap gakla sbb aku suka mkn satay perut
so tkle best sgt sbb bukan fevret aku!!!!
Mee Udang?? Bolehla sbb kompius sbb rasa dia mcm Mee Jawa...
sedap sgt???? taklah...so-so
Last Impression???
Bayar time utk 30 cucuk satay daging +ayam, 10 cucuk satay hati jantung pedal + 3 mangkuk mee udang... + 3 gelas air buah
=???????
RM62.90?????? Wallllllaaaaaaaaaa....
1 cucuk daging or ayam =RM0.70
1 cucuk satay hati jantung pedal =rm1
1 mangkuk cetek mee udang =rm6
air buah=rm3
Emmmm...Lu pikirla sendiri...Assalamualaikum....Renung2kan.



















12 comments:

~Atie+Farid~ said...

mahal nak mampssssss.......nampak cam best ..huhuhuhu....atie kalau tmpt mahal2 camni sorila nak pegi..tengok jela....

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

mahal la wei..:(

tapi takpe kalao ko puas ati heheh akan lako ko yg belanja

Cujie said...

kalau rege gitu makan pun leh tercekik

MUMMY ILA said...

sedap..sedapp...

aku sokaa!! aku sokaa!! makann!!
jgn lupa 26hb ni ada eda farewell @ park ttwangsa. version potluck..jam 9pagi bermula..leh gak berbisnes di sana..hehe

~~ciklinn~~ said...

sedapnyerrrr.....

ayien sgt geramm hokehhh aku dgn kembar mu itu.... bollattt2 mata dorang

AieZa said...

mahalnyerr.. nak mamposs.. satay hati jantung pedal tu singgit??? gile cekik darahh.. mi sepinggan smpai rm6.. melampau sungguhh..

SyaNa said...

wah!!! mahal la kan..tapi kalo sedap takpe la berbaloi la kan..
aku suke makan satey kepong skrg..kt area umah kimm sgt sedap..secucuk 50sen

el said...

kalo dh tempat cam gitu...
tau2 je lah mmg sure mhl pye..sndiri mau igt..kahhhh
tp tu lah tgk maria tu mkn masyallah sedapppp...alah saje la tu nk kata sedap konon2 kan..hehehehe

jassss ko mmg kiut betol la...gerammmmnyeeee

aku kalo pi tmpt2 mhl2 ni...time gaji jerk..hahahaha

ayien78 said...

mana aku tau tempat ni mahal wei...sbb kat area kampung jek..
kalau takat deco cantik2...berlambak kat kl deco cecantik...tapi tkler cekik darah camtu

first and last...tpt ni mmg cozy but still coz i'm food lover... masih byk lagi tempat mkn best yg berbaloi dari p makan kat satay station ni... next time nk try chinese food kat lorong g lak

noniey alias said...

hi ayien.. ni noniey dari kuantan.. salam kenal.. sebelum ni, kenal via msg n call je kan.. hehehe...

nampak memang sedap.. dah lah saya puasa plak hari ni... bagi saya, kalau mahal tapi sedap takpe.. kalau setakat biasa2 je, confirm lain kali aku tak gi dah..

ari tu pernah gak gi kedai makan yang dalam jalan2 cari makan.. tapi langsung tak sedap.. tgk dalam tv bukan main lagi

i link u eh... n do link me.. hehehe

Miss Moon said...

ayiennnnnn geram sungguh aku nengok kembar mu itew ...hahah bukan geram tgk satay tew ...they are so adorableeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

FaizAmYAirieL said...

sedap jgk nampaknye..biasela tempat2 ekslusif sure harge mahal skit..ehehee...geram tgk gegirl mu itew ayien..ngeee