There was an error in this gadget

Monday, November 23, 2009

Uniform apa yg cantik ekkkk????




Sgtttt buntu.... dinner department aku bakal menjelang....
sgt tk best sbb...department lain...tema merian lip lap bagai
tema department aku..."UNIFORM"
OMG!!!!! dapat tak kowang bayangkan.... aduhaiiiiii
sangat penin ok nk pikir nk pakai baju apa....
kalau nk g sewa pun rasa mcm bangang jek.....
apa uniform yg menarik utk disewa....???
aku dah berangan2 dh...Gliterr ke, arabian ke, super hero ke... apa2 la yg best...
sekali tema "Uniform " ???? adui.... benak dah pikir...tido malam naik biol pikir apala baju aku nk pki nnt

Pastu paling tk best...... dinner aku buat kat Red Box...The garden Midvalley
sagatla tk best sbb dinner...buat kat karok nyer tempat???
pastu camne nk sampaikan hadiah/anugerah bagai????
cuba bayangkan ni.... camne yea????? aku tk dpt bayangkan....
But pikir dr sudut +ve...tkpela...best gak
bolehla aku telan oyster banyak2....
bolehla aku makan puas2... tapi jgn harap aku nk nyanyi mcm biasa....
gilerrr ko....ramai tu...satu department nk dengar aku nyanyi ???
mau KL banjir ribut petir jadiknya ngehhhhhhh ngehhhh ngehhhhh

Sila...sila...cadangkan
Uniform apa aku nk pakai ek??????
( yg sesuai aku pki sbb nya nnt tempat tu open...mau owang kat red box tu pandang aku sambil berkata...
"owang giler mana terlepas ni???")



10 comments:

ai said...

kau pakai baju misi la ayien..yg skirt punye tp kau mekap seksi..

ShaZila said...

setuju2...pada kak ai...yg penting cap nurse tu yg penting okeyy....kalau nak nampak chicky sikit ..ko pakai jerr sock nipis tu...fuhhhh..aku dpt bayang kan..

ayien78 said...

hahahahar
kowang boleh bayangkan tak???misi seksi gemuk hahahahhaar
aku dah bayangkan dah...pastu masuk kat redbox...sure macam misi giler
=(

ayien78 said...

ai....lain???idea lain ada tk???
aku dh nk sewa baju maid dh ....yg mcm dlm gambar tu...masalah dia pendeklak skirt dia...haru jek nnt

ke aku sewa baju witch???uniform gak kan????

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

uniform yg last tu cantik

Nur Syafawati said...

ko pakai mcm AWAN DANIA TUUU..sgt chumel..ahaksss

Mommy Prince said...

Ayin.. betul gak tu.pakai mcm awan dania..

tak pun ko pakai inspector police nyer uniform.confirm ko lalu kat RB dorang tabik ko..kekekek

MUMMY ILA said...

hahaha... ko dah g ke dinner tu? aku rasa ko pakai ala-ala princess..nanti bila karok leh ko nyanyi lagu "LOVE STORY" perghh...tetiba ko jd juliet.. jin jd romeo..

FaizAmYAirieL said...

wahh..dinner kat rb..makan sambil melalak la ni erk..ehehee..uniform ape erk?? pakai je uniform masok tido ayien..pyjamas..ekekkee

Manjakusayang said...

Sokong inspektor polis! best!