There was an error in this gadget

Sunday, February 28, 2010

Us in Action..just us...Only Us!! @ Langkawi

Tkde motif letak gambar2 ni
just nk share aksi2 anak2 aku...
hari ni tkde mood nk update beriye..so just tatapilah gambar2 yg tkde motif utk tatapan kowang
Actually scene tu diambik masa sebelum n selepas g dinner
tapi yg bestnya...boleh lupa nk ambik gambar masa dinner
sbbnya... masa tu dh lapar sgt...
( mmg habit aku...kenapa tah mmg selalu lupa nk snap gambar makanan...tau nk makan cepat2 jek)

Layan jek laaa yea


Nampak tk tgn gomok aku ittew???huhuhu



Apala motif laki aku snap gambar aku ni???


Aku n family
Tu yg duduk pki baju oren tu...mak aku
Ayah aku malu nk ambik gambar... tah hapa2 tah



Ni masa nk keluar dari bilik...
payah giler nk keluar sbb stroller tu mmg ngam2 jek besar pintu bilik
penah sekali kitaorg g hotel stroller tu tk muat nk masuk dlm
hangin jek...so kena lipat dulu baru bawak masuk bilik
Gambar yg di tangkap oleh adik kesayangan aku ;Firdaus
teror gakler dia snappp ehhehehehe
Gambar tanpa motif

Ni jekla gambar yg aku snapp masa kat kedai makan tu
sbbnya lepas tu tgn aku dh mengigil2 lapar nk makan
Jay meraung sebelum g makan...
sebabnya??? Daddy dia jalan dulu tinggalkan dia
Serius geram jek tgk dia...haruskah aku tgnkan jek???
Aksi2 tk seberapa ahli keluarga aku ketika kereta sedang bergherak
see... Jay happy jek main dgn Pak Usu dia
sat lagi dgr dah dia meraung sbb gaduh plak dgn Pak Usu dia
Eiiiii giler meroyan aku layan karenah cengeng si Jayniell ni




Gambar di atas plak mmg totally tkd emotif langsung2 dlm ini citer
sajer je nk letak gambar sheena dgn aksi2 dia yg makin notti sejak
akhir2 ini.. ada jek aksi yg mencuit hati...
plus ...skrg ni dia mmg close sgt2 dgn Daddy dia
so ...daddy ada 2 anak Kanggaroo yg sentiasa bergayut nk dgn Daddy
Mummy dia???? rileks jekla... boleh mkn or duduk dgn senang hati
Aci tak??? hehehehehhe