There was an error in this gadget

Tuesday, February 23, 2010

@ Galery Mahathir


Yg ni plak ialah Galery Mahathir...actually dlm ni byk benda2 menarik utk di share dgn kowang cuma masa aku masuk tu aku tk byr fees utk bwk kamera masuk dlm...rm 3 jek tapi bagi aku still duit gakkan???? sowang dewasa rm8...warga tua rm 5..so sila kira berapa aku kena bayar utk kami sekeluarga....
huhuhuhu...duit gak yea tk??? so sbb malas nk tambah duit... aku berkeras tkmo bwk kamera....aku snap pki kamera hp aku jek...jadiklaaa


Emmm best ke tk masuk sini?? BOlehla...byk info yg kowang boleh tgk dlm ni
hadiah2 yg bekas Perdana Menteri kita penah dpt sepjg dia jd PM Malaysia... dia nyer kubah banggunan mmg supersss!!!!
cantik giler...semua cermin kaler2 yg buatkan dlm banggunan tu mcm ada lampu colourful dari langit hik hik hik....

benda2 lain ok gakla...cuma anak2 aku bukan paham apa benda yg best utk diaorg tgk...diaorg just lari2 jek dlm building tu...
ada banggunan lagi satu kat sebelah...pengawal tu kata lagi best...ada keter antik...kapal terbang
tapi aku dh tk larat nk g tgk...so just decide keluar n chow.....
Renyah gak kan bila asyik singgah byk tempat... berlengas2...
pastu satu citer lagi setiap kali singgah ...kena tunggu hubby aku ambik keter plak kat parking
so panas nyer tk terkata..... eiiii ikutkan hati better memerap dlm bilik kat hotel kan???hahahhahar




Tgk pipi sheena..merah padam kan???
tu tanda nya cuaca sgttt panas



Air terjun yg buat anak aku leka sekejap
kalau tk asyik meleser jek kat bibik dia


Tunggu daddy ambik kete yea...dok diam2 ekkkk



aik mana lagi sowang??????

Me n Family....

Sambung jap lagila yea...........

1 comment:

Aleyn said...

Macam happening jer....bleh gi ni