There was an error in this gadget

Monday, March 15, 2010

Karok Session- at different places ok

Lokasi: News KTV, Klang Parade
Ni plak nk citer sesi berkarok dgn dua family berbeza...lama dh aku peram gambar2 ni...sbbnya aku tk de masa nk menghapdetkan blog aku... sejak sesi Langkawi yg pjg giler tu terus tkde mood nk taip apa2 dlm tu...but hari ni since aku malas nk turun g beli lunch... so better i spend masa jap upload semua gambar2 tok kadok ni.... okler.... geng karok ku...layan jek la gambar2 ni ok....

Yang ni plak ialah geng karok yg satu lagi....
ni Farra nama dia...n yg laki2 tu dah sah2 suami dia ..takkan isteri plak kot hik hik hik....
sesi ni di buat di Klang Parade...sbbnya Green Box Klang full beb adeihhhh
sound system ok cuma tpt dia agak auk skit.... tapi okla sbb dia yg bayar kan...hehehheehe
org belanja...tadahkan tangan dgn senang hati...suka suka suka...bila la agaknya nk belnja kitaorg lagi
Lepas melalak g makan2 kat Kedai Kopi kat tmn tasik Shah Alam....
(napa tk snap gambar ekkk adeihhhh)





Gambar tk byk coz byk di snap oleh tuan yg belanja kitaorg...
lagipun malu coz camera kitaorg cikui jek...huhuhuk
bukan belalai gajah yg canggih2 tu

Punyerla besar bilik...nyanyi 4 org jek...giler ke hapa kan????
abistu...frust nyer psl sbb green box tkde bilik dh
tapi mmg auk tul tpt ni kan???? Sunyi jekkkk.....
Jay sibuk geledah handbag aku adeihhhh

Lokasi: Pavilion KL mana lagi kalau bukan kat RED BOX

On the way balik dah...singgah surau sat

Group of Cik Kiah selepas penat melalak
Awat la baju si Jay ni labuh giler
* ni promo baju Ed Hardy & Christian Audigier ok...
kalau berkenan sila sound2 key
Kat Toys R Us... sementara tunggu daddy g memerut


Main tk payah bayar..... best gak kan
kat umah byk2 pun buat sepah2 jek
baik lepak sini jek...penat main balik laaaa
Model Cilik Christian Audigier...
minat ???boleh beli dgn saya ahaks.....


Sempat lagi posing.... hehehehehhe


Mummy tkde mood sgt nk nyanyi hari tu...just lepak2
mkn2 jek dgn Jay.... not so bad ler ..cuma sbb tk cukup
ahli melalak kot...hari tu happening skit sbb ramai...

Daddy penuh semangat nyanyi...Jay siap buat muka...
"apsal camtu lak bunyik lagu ni ekkkk????"

Tepukan sorak utk Bita...lagu yg penuh syahdu

Peace.... bukanla Mummy...Three....

Daddy nyanyi ke senyum ni????? Mummy confuse laaaa
Pasangan Ed HArdy n Christian Audigier



Jay in action

Me...layan jekla aksi aku yg tkde motif ini
Pilih lagu siap baring
Dasyat tul laki aku ni
Cuba teka lagu apakah yg di nyanyikan oleh rakan ku ini?????

Berdua lebih baik heheheheheh
come on Bita....

Penuh gaya anak aku ni... cara pegang mic dah ok dah....
nyanyila.... malu plakkkkkk
So Mok mok.....
Ni ialah family Azizan Torman
Wife dia nama Bita... full name aku pun confuse...NorBita ke..Rubita ke...hapa2 la... asalkan Bita la...bukan Nobita dlm Doraemon ok
Siap angkut semua anak2 dia g sbbnya dia mana ada maid yg nk layan anak2 dia... Aku??? dua2 kembar aku tinggalkan jek kat umah...
aku malas nk angkut sbb kang dia meragam haru jek lak nnt...Jay ni senang skit nk handle....



Bita penuh syahdu nyanyi lagu fevret dia
"Pelamin anganku Musnah"
Lagu nostalgia tu kan Bita...hehehehehhe

My Beloved boys......

Bita n Kids
FAmily Jijan Torman


Aksi si kecik.... MAk Ayah bz melalak
Anak blurr2 jek dok kat sofa
Zahrah...Tgn patah ...but still aktif
mcm tkde apa2 jek jadik kat tgn dia
Tu jek la nk share dgn kowang aktiviti2 aku di hujung minggu
hujung minggu ni tkde plan lagi...ingat nk buat passport dak kenit dua org tu....
Next destination...
JOM BALI.... mmg menghintung hari nk g next vacation
cuma tgh kira2...cukup ke dak duit ni....
silap2 ade yg dok dlm hotel jek makan maggi...
kawan2...mehla...beli baju2 EH & CA aku
bleh la aku buat tambah2 utk g berbelanja kat Bali nnt
Tabung gajah ngan tabung kucing 3 J tu dah licin dah aku kejekan....
Mana lagi nk cekau ni huhuhuhu....

5 comments:

el said...

dasat famili ko...
baju smur sm..anak bapak emak sekali
perghhhh seronok aku tgk
rock abis u

fazilzura said...

besh kan g kerok dgn family ..

wahh g bali plak ker.. daku dok plan2 jgk .. pg tu entah bile

NenekPenne said...

baju ED Hardy tu berapa henget? kerr i dah tanya soklan ni? lupaaaa

Nur Syafawati said...

besar nyer bilik koke ni ayien..teruja lak aku..huhuh..bilik vip ke yien?agak2 kalau mak2 hayam dpt bilik beso mcm gini..sedar diri x mereka semua?whakakkakaka

ayien78 said...

El...
Skrg bisness EH ngan CA plak dah ..so kenala promo gak... tu yg semua pki sama ....tapi kitaorg tkler rock sgt...dlm hati still ada taman bunga hik hik hik

Zura
Plan g Bali tu spontaneos jek masa tiket airasia tgh murah... tu yg beli jek... accomodation dh beli awal2... so skit2la byr tiap2 bulan..

Nenet
sila baca komenku dlm blog mu ok

Sya bilik tu mmg besar tapi tk best sgt sbb sgt dull n suram... tapi kalau takat mak2 ayam nk melalak...lebih dari cukup...siap boleh menari bagai la sbb besar tk hengat...
haah...tu bilik VIP.. besar giler