There was an error in this gadget

Monday, March 15, 2010

Melantak tk hengat di Port Klang

Nak citer mana satu dulu ekkk???hehehhee
ni posting utk citer makan2 kat Port Klang... Actually masa ni mmg aku sengkek tk ingat... tapi bila kakak ipar aku call ajak pegi
ntah hantu apa yg rasuk...aku cakap ok jek...hehehehehe ambik ko... melayang RM150 dari wallet aku...bil semua RM400++
adeih...ni ketam emas ke hapa ni???? aku rasa sbb byk sgt menu yg di order... anyway...bagi aku Fatty Crab tetap menu terbaeeeeeeeek
bila la nk g sana huhuhuhuhu


Anak2 aku si kembar seperti biasa...berkeliaran ke sana ke sini... tk dan aku nk snap gambar depa berdua...
kejap nk Num...kejap nk nacik...kejap nk dukong...kejap nk jalan...
siap melawat dari meja ke meja dlm restoran tu.... paling kesian si emala nk layan karenah anak aku yg lasak hahahahhar
paling ngeri masa dua2 melonjak2 tk reti dok diam masa nk cuci tgn kat tepi sinki.... sinki dah la di tepi tubir...sekali lompat
Confirm anak2 aku dah masuk laut huhuhuhu... haip....dok diam2 la Aisy oiiiii


Ikan steam yg so-so... sdap cuma aku rasa tk berbaloi bila mahal sgt
Sgt membazir coz byk gak makanan yg tak abis di makan....

Menu ini semua di makan oleh kami sekeluarga
adeihhh...pelik tul... apsal ada smpi 2 sayur????
ni kakak ipar aku nyer keje la ni ... mkn sayur banyak
tapi harammmm... org laki2 mana mkn sayur sgt
atlast tapau jek

My Hensem boy.... bz sepah2kan jek
tak makan sgt pun


Di perkenalkan...kiri sekali abg ipar aku, sebelah kakak ipar aku, yg tua2
kecik2 tu mak mertua ku isk isk... =), tgn jek tu adik ipar aku

Bz Daddy.........

Tgk....perut ku yg dah kekenyangan...
Psttt!! zip seluar tkleh kancing tu
Nota kaki: Ema yg bz jaga si kembar
Family hubby aku
(Terserlah kejawaan nyer hehehehehe.. so tauler napa
rupa anak2 aku camtu key??? jawa ranger)

Nyum nyum..sila telan air liur jek kawan2
Sgt sedap....... adoiiii teringat2 plak dah
Lokasi: Lotus , Port Klang
Menu advise order: Ketam masak pedas, Butter Prawn..lain2 so-so jek
Nasi goreng cina dia pun sedap

6 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lotus tue mhl skit .. tp ada harga pakej2 kan ayien ...

ayien78 said...

ada yek??? tk pasan coz kalau g sana mesti beli benda yg sama jek
balik2 ketam masak cili tu....

dulu selalu g yg kat corner tu...selat apa tah... tapi dah tk sedap dh... tu yg tukau mkn kat Lotus jek

skrg dh jumpa Pulau Carey...lagi best...sedap, berbaloi n murah... cuma jauh skit lerrrrr

NenekPenne said...

lain kali ajak i sekali yer....

fatty crab yang penah i makan kat SS2 PJ..yer ke tempat tu..

tapi kat situ ramai cina... my kakak punya fren kata its ok, halal lah...mula2 cuak nak makan...suddenly tengok ada gak makcik pakai tudung makan kat situ..so apa lagi...makan jelah... lagipun seafood kan..bukannya vavi...ha haha..

ayien78 said...

nenet... i makan kat mines nyer fatty crab...sambil mkn sambil campak2 cengkerang ketam masuk tasik bagi keli giant dlm tasik tu mkn..... best...pastu anak i suka sbb boleh tgk FISH...

abis segala kacang, nasi, udang apa saje makanan dia campak kat bwh tasik tu...atlast ikan yg mkn bukan mummy n daddy dia

LOL!!! sabar jek laaa

M@L@ said...

awat tk panggil kami sekeluarga konfom leh tlg habis kan hehehhe..
ketam tu menyelerakan ler....

f.suria said...

lotus kat port klang? asal aku taktau..hahhaa..ni kedai yg besau tu ker? aku biasa mkn d kedai yg besau adder udang giant tu....pakcikku yg selalu bawa...