There was an error in this gadget

Thursday, March 18, 2010

Member kawen- Mizi n Mai

ni majlis yg ntah bila...
aku pun tk berapa nk ingat dah sbbnya event2 ni tk silap aku mmg lama dh ... kalau tk silap aku
date dia 7th March aritu.... kat Dewan Org Ramai kat Kelang... ( sila jgn tanya details alamatnya ok)


actually pengantin dah selamat nikah n majlis kawen belah perempuan dah buat dah sebulan sebelum tu
kalau tk salah aku 7th February kot...tapi aku tk dpt dtg coz masa tu kami g bercuti kat Langkawi


So kepada MIzi n Wife
Selamat pengantin baru....semoga di murahkan rezeki dan di panjang jodoh...
nnt dpt baby ... bagitaula kami ekkkk hehehehehhe
ada projek menarik pun roger2 kitaorg .....
mintak2 bisness utk puasa ni menjadik lerr...



Happy Couple

Kusyuk Melantak...mkn adap2 ni selalu org masak sedap2
hehehehhe... tetiba teringat kat makanan aku masa makan adap2 dulu

Jaff

Abg- Jay



Hai...saya Sheena...
di mana sajer mmg susah nk handle
dia selamba jek jalan2 buat lawatan dari meja ke meja
Apada...ada ke patut dia surung kitaorg duduk kat pelamin....
( nasib tk runtuh)

Baru betul aiiissss... apa la pengantin
request pelik2
Ema... ko snap gambar apa ni????
mana kepala laki aku ?????
Okla.... tu jek coretan nukilan aku ... nnt aku share citer g makan ketam lagi ekkkk
kali ni ketam fevret aku... ketam gemum = Fatty Crab


3 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

lawak pulak tgk bersanding lagi...cute heheheh

NenekPenne said...

comelnya sheena pakai baju kurung.... eee geram geram...

ayien78 said...

hehehehe..cute ke??? ( dlm hati sure tanya...tk roboh ke naik pelamin tu ) kekekekke... anyway seyes tinie..terus terkenang...

Nenet
Sheena comel??? cute??? geram??? bila tgk gelagat dia lagiiigeram!!!!