There was an error in this gadget

Monday, September 20, 2010

Our celebration on malam raya


Meh citer psl malam raya kami...hehehehehehe
lama betul peram.... bz nok... tak larat tul nk mengupdate blog aku yg bersawang...
so bila time free ni aku gagahkan diri ler ... maklumla pose .. dok tpt sndr... buatler apa2 yg patut... kang aku membuta plak...lagi debab plak bini jin ni wakakakaka
ok, mlm raya aku aku spend kat umah sis in law aku kat Rawang ...maklumla dis year turn umah mak laki aku...so a day before raya dah siap2 nk tido sana walauuuu pun laki aku tk coti... aishhh
best wooo...dis year year meriah sbb angah laki aku ada...dia balik sekali umah sis in law aku
so ada 4 beradik la yg berkumpul umah sis in law aku raya thn ni... Along laki aku jek yg g balik raya umah satu lagi hehehehe... tu geng lain...
Acara wajib...mari main bunga api +mercun papan 8 kaki...
pergh!!! mmg besttt.. aku mmg hantu main mercun.... anak2 kembar aku plak cool jek... tak takut sgt... spoil cuma anak sulong aku si Jayniell ler... dari mula main smpi ler ke akhir main dia dok nangis2 tutup telinga takut tahap gaban... mmg penakut tul anak bujang aku ni.. nk tk nk laki akula yg jadi mangsa sbb kena temankan dia dok dlm umah... KENA PAKSA OK hahahahar.. kempunan dia nk join kitaorg main mercun... tapi bila last2 nk bakar mercun KLCC dia cabut lari gak g tgk kami bakar kat tgh taman... mana bleh... dia cakap balik umah nanti dia pujuk balik Jayniell yg dah melalak sbb kena tinggal kat umah hihihihi... ** anak kembar aku gak sporting... really enjoy ...suka tak hengat smpi bdn masing2 melengas berpeluh2...



Mercun KLCC yg di bakar...camera cabuk jek so tk cantikler

Ketibaan Laki aku dgn JAff setelah cabut lari dari Jay
sian anak aku tu...melalak2 ler kat umah sbb kena tinggal

Sebelum mercun di bakar...sis in law aku dgn sheena +anak tunggal dia

Jojo si tukang bakar

another sis in law + Mil... sibuk dia tarbiah suwh hati2
hehehehe suka dia sbb anak2 dia ramai berkumpul dis year


Daddy yg terpaksa pujuk Jay dok dlm umah... Jaff sbb nk bkepit
dgn daddy jek...adeihhh ..end up aku n anak dara jek dok tgk fire cracker

mari bakar mercun papan hahahahar

Penonton setia

Jay si penakut

Melalak dari awal...serius takut giler dgn mercun

Mercun papan 8 kaki...mcm Chap Goh Meng jek

Sheena yg excited lenjan menan cousin dia =)

My Kids
Siap panjat tangga ok...hehehehehhe... kitaorg jek yg sibuk kecoh2
aku tgk umah lain semua dah gelap... masing2 dah balik kampung kot
tapi serius meriah.... how i wish i have a big family... lol
kalau balik umah aku sunyi jek... aku + adik aku yg darjah 2 tu hehehehe
aku nk beranak ramai2 ler mcm ni ...so tkler sunyi dah tua nanti =)

** tgk Mil aku siap bercekak pinggang... ;p
Tu ler citer kami di malam raya... nanti aku citer psl hari pertama raya plak yer... chow dulu... mau lepak opis dept bawah hehehehehehe
adios amigos....

3 comments:

NenekPenne said...

cik kak, akak nak tanya, kenapa ada dapur kat depan rumah tu? ha ha ha...

akak pun takut mercun ya.. takut sangat ..siyes...belon pun akak takut... ee tak suka bunyi menda2 mcm tu..

Lyana said...

meriah sungguh...

Aleyn said...

Meriah giler malam raya...raya nyer mesti lagi meriah