There was an error in this gadget

Thursday, October 7, 2010

Citer Pagi Jumaat

Hari ni hari jumaat...uwwaaaa..esok dh sabtu pastu ahad...
apa motif citer kat sini??? hehehhe sajer jek gatall.. mmg tkde motif... lately sgt bz...sgt sibuk....
smpi tk sedar masa berlalu terlalu pantas...tau2 dh kul 5.45ptg so sgt berkat gaji yg aku dpt bulan2 sbb kerja ikhlas , jujur n tawaduk hahahaha
**motiff??? ntah apa yg aku meraban kan


pagi ni aku mengamuk mcm pompuan giler... sbb hari2 bwk keter mesti jumpa org giler yg dpt lesen bwk keter tk pk pki otak tapi pakai lutut hihihi
**statement isteri yg dh 5 hari tido sowang tanpa sedar bilakah suami dia balik...jadual keje yg berbeza.... isteri tido laki masih keje... balik smpi umah kul 1 pagi... isteri bgn nk g keje...laki masih di ulit mimpi ...tk berkomunikasi pun huhuhu...sgt tk suka kalau suami keje shift mlm ...
hahahahha iklan jap...selit citer diri sndr =)

pagi tadi ada 1 makhluk ni..bwk keter Kenari kelabu... aku jeling ... owwhhh pompuan...**patutla (walaupun yg bg komen ni pompuan ..ayat tk sedar diri kan???)
dgn sgt berbudi bahasa... aku Q penat lelah depat traffic light dia selamba anjing jek selit depan aku himpit depan aku...
statement aku "ko mmg nk kena ni pompuan...mmg carik nahas"
aku tekan minyak laju2...potong depan dia balik...sambil muka puas hati...
"rasakan...best tk ...best ke kena himpit"
ingat dh ada kesedaran...sekali nk masuk highway kesas sekali lagi depan traffic light dia himpit baeekkk punyer depan keter aku
apa lagi... semua jari aku tunjuk kat dia...tengah ... lima jari... genggam jari... semua laa..dia buat dek jek
mmg dasar pompuan ** sekali lg statement tk sedar diri

aku geram dgn lajunya tekan pedal minyak aku kejar dia...potong depan keter dia...bagi signal ke kiri sambil tunjuk kat dia suwuh berenti tepi kat kiri tu sbb aku nk cakap dgn dia face to face.... there n then dia terus slow..jauh dia jarakkan keter dia dr keter aku pastu cepat2 blah ikut lorong kiri sekali....
ohhhh,,tau kau takut ...tadi masa himpit aku ko tk takut pun ..sbb tgk .."ala pompuan gemuk mana la bwk keter putih kecik ni"
emmmm ...seyes hati aku mendidih2 pagi tadi... tapi lepas dh mengucap panjangggg...aku bawak keter aku kembali dgn slow n berhemahnyaaaa

tu jer citer Jumaat aku... nk get ready ada meeting lagi kul 3 ni adeihhh...asyik meeting jek bilanya nk start buat kejenyer kan????
lantaklaaa








4 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

salam jumaat
best apa meeting drpd buat kj.
hahaha

ILA HAFIZ said...

hahahahaha...sabo nokss..hebat gak ko!..

Lyana said...

hikhikhik..hangin kan..yana yg bawak moto ni pun hangin,...hari ni yana asik hon kete jek...aku ngah bawak moto baik punye laju, de suke2 ati je kuar simpang tiba2....hukhukhuk

ayien78 said...

Tinie..meeting jek sungguh tk productivity lgsg
huhuhu... pastu tkleh nk rest sbb kena paksa otak bpikir...sgt tk suka

Ila... hebat apa kebendanya Ila... tuntutan keje yg bg aku tk best sgtler...baik dok jek ngadap keje dr meeting tah hapa2 end up keje berlambak berlonggok2 kat meja...

Lyana.. bwk motor??? dasyat...teringat zaman2 kolej dulu masa kat shah alam bwk motor g kuliah...merempit tk hengat hihihi