There was an error in this gadget

Tuesday, October 12, 2010

Lily dah bunting...Garfield dah miang...ada yg interested????

Nk habaq mai... kucin tina aku yg Lily tu dah bunting hehehhehe gemuk dia ..sgt gebu tapi aku takut sikit kalau2 kejadian dia makan anak berulang kembali... so dis time around bila dia beranak jek aku kena cepat2 htr g klinik haiwan... suwuh doctor check or jaga jap... yg wisaunya si Garfield lak skrg mengaruk nk *main* .... gf dia dh bunting so dia pening sbb air naik atas pala hahahahar... so asyik mengeow jek non stop...

ada sesapa yg ada meow betina yg cun2 gebu yg sesuai utk di jodohkan dgn kucing jantan macho aku ni...sila..sila bgtau yer.... aku tk larat nk dgr dia memekak...aishhhhhh



Garfield yg macho

tgk dia gelekkk.... cair kucing2 betina setaman hihihihi

Menggeliat ala manja... utk tatapan kucing2 betina di luar sana
aksi2 ni bukan selalu dapat di rakam... so kalau nk htr kucing girl yg sexy
sila htr request form.. ahaks... **tuan nya yg lebih2


Apa tgk2???? tak cukup ke gaya2 di atas???




10 comments:

NenekPenne said...

interested nak bela anak kucen..boleh?

atie said...

gebu betul....geram nyer....

mieyrn@ said...

saya ade kucing tino yang ngah gatal.... meh g blog usha calon menantu, kot2 berkenan... ;)

ayien78 said...

bela anak kucen??? no no...dah ada yg booked dh nenet... kena buat dulu baru boleh decide nk bg hihihi...
atie... gebu n manja over .. lily skrg makin ngada2.... gedik jek klu garu2 bwh dagu dia
mieyrn
ni yg menarik ni..sat akak view blog awak...pastu nk ricky calon2 menantu ,.... poyo jek ayat akak ni kan...tak boleh blah

Lyana said...

[pergh..sangat hensem.... pojaan sume kucin2 di luar sana.....

mieyrn@ said...

http://mieyrna99.blogspot.com/2010/10/kesayangan-ku.html
ada 2 ekor calon kat cni.. pilih2 la mana berkenan...hehe

Aleyn said...

Cantik kucing u...suka tengok bulu dia

ayien78 said...

confirm nk yg kelabu tu... meh sini kawen dgn garfield...mehlaaaa cayanggg

Call akk 0133941302
akk tinggal kat puncak jalil... nk htr bila???akk rasa 2 minggu cukup kot utk matting

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hihi aku nk anak nyerrrrr

@yu said...

akak email kat saya ye detail kalau nak kucing saya... untuk mating la... ayusyafareena@yahoo.com