There was an error in this gadget

Tuesday, October 12, 2010

Seharian nyer Berjalan Raya...**walaupun raya dah abisssss =)

Ni nk citer psl jalan2 raya without Ema hehehehhe
as we all know...ema ada dgn aku sebelum raya smpila 1st raya
but coz we need to process her levi + all documents utk keje sini
so dia kenala balik Indon kejap 5 days 4 nites utk uruskan semua and again...
we are maidless huhuhu... tapi its ok..rasanya mcm we manage to handle...
anak2 aku happy 2 hari dok nursery kejap....
n our weekend sempat lagi berjalan raya merata... eventho tanpa Ema =)

So ...ni antara rumah2 yg sempat kami terjah....
Maafla pada tuan2 umah mana yg jemput tapi kami tk smpi2... sbbnya byk jemputan
so pegi mana yg dan jek...mana yg di luar liputan jalanan...maaf sgt2 ..... next year kami cuba dtg

Ni masa terjah umah Ila...Actually before umah Ila aku ada g umah kwn lama aku Linda
tapi boleh tk sebab malu... aku tk snap gambar satu pun....
so layan jekla gambar2 yg ada ni...
Belated Raya kwn2...**basi nyer posting

Us!! Mommies.Com

Terselit Aqila yg Rockkkkkk


Us again... paksaan aku suwuh Mat Jin snap byk kali

Junior of M.com... kecoh betul!

Awat still tk dok diam lagi ni?????
Emmm...bolehla...layan kan ajek gambar yg ada

On the way dah nk balik.... see... Bapak Mithali...semua follow Daddy
Mummy??berlenggang kangkung kat belakang snap2 gambar
Patut???tk patut...tak patut... abis sapa nk snap gambar
sila angguk kata PATUT!!!
Auntie Lin... lawa bag.... =)

So haru..aku pki snap jek gambar yg tah hapa2

Daddy...luv u
Motif????ntahla...belek2 ghambar
awat aku snap belakang mak2 owang ni heheheheh
Loving Couple..wee wit!!
Junior Elyies

Kami dah nk pulang...
Thanks Auntie Ila for the lovely cupcake n yummylicious food
**lalalallala...bilala dapat dtg mandi swimming pool kat sini
Babai tuan Umah


Abis dah umahIla...kami gagahkan diri g Saujana Utama...jauh seh perjalanan hari tu..
Mmg tah mana2 tetiba kena lencongkan our journey ke sana...
OTW g sana...berapa kali kami laki bini menjerit cam tarzan kat dak2 kenit 3 org ni....
asyik dok gaduh jek...best part Sheena nmpk cam lembut jek...tapi diala yg paling daring
tau2 abg or adik dah nangis meraung sbb kena cubit or best part kena GIGIT
tup2 tgk ada kesan gigi kat lengan adik or tgn abg... aissshhh
mana belajarla anak dara aku ni...jd garang smpi mengigit2 ni
kalau g nursery....mau aku kena band sbb ada anak cam rimau ..gigit2 owang
**daddy gigit mummy takpe... tu gigit manja... iklan jap ahaks
okla... ni antara pics2 yg sempat aku snap...dah penat dh











Okla...tu jek... jumpa lagi... nanti2


































2 comments:

Aleyn said...

Syoknyer dia beraya...

ILA HAFIZ said...

tenkiu dtg umah aku. hehehe..lenkali leh dtg mandi pool. bgtau je bila