There was an error in this gadget

Saturday, November 13, 2010

Education plan-omg...

Mana satula yg sesuai nk htr anak aku yg sulung ni.... dok survey2...rege utk registration dia mak aiiii.... mcm register masuk university.... tapi kalau tk start htr.... ketinggalan ketapi plak nnt...(mcm mak dia gakla)

Kalau just htr g Tumble tots ajek...cukup ke????boleh ke????

**mcm byk masa nk g htr Jay setiap weekend..adeihhhh

Next year Jay dh 4 thn.... diapers pki lagi...cakap still tonggang terbalik lg la...
kang teacher tk paham apa dia cakap...haru jekkkkk

Any suggestion????
(nk htr g tadika area sini...mmg berlambak cuma confuze mana satu yg bagus.... tapi pk2 balik...setakat budak 4 thn...playschool ajer cukup kot...)














6 comments:

Cujie said...

tak yah risau kalau Jay belum boleh bercakap lagi... insyallah kalau masuk sekolah dia akan lebih pandai berkomunikasi.

untuk 4 tahun ni pre-school more into berkawan je... kenal huruf dan angka...

fazilzura said...

CEC or Qdees pun ok kut..

cm akil insyallah masuk tadika As Syakirin kt cheras, dia nak skolah agama ..kato nye

ILA HAFIZ said...

aku rasa ko xyah nak spend byk duit utk pre-school. anta sekolah pun utk pengenalan.

Nur Syafawati said...

ayien..elok gak ko anta jay skolah next year.dia kan abg..hehehe..biar dia Independence skit..hehehe

shuhaina said...

samala kita ayien..shu pun tgh survey kat puncak jalil ni nak antar adam yg mana satu..prefer yg ada daycare sekali so tak yah pikir transportation semua..dan boleh sekali harung ngan adik2 dia sekali..byk sgt pilihan smpi tak tau yg mana satu..

shuhaina said...

ayien..shu baru pas call principal Tadika Dunia Elit PUJ7..so far tgk parents punya comment kat blog ngan FB ok..ptg ni nak gi discuss ngan teacher dia..maybe ayien leh usha2 gak..