There was an error in this gadget

Wednesday, November 10, 2010

Airasia.... silang pangkah dh buat sementara waktu ngeeeeehhh

Tetiba dpt incoming email dr AA...suwuh tgk dia pun ada promo kat website dia....
sudahla AA...aku sudah merajuk ...usah kau pujuk ....dgn janji2 palsu mu...huhuhuhu
aku tetap cintakan Fireflyz yg murah hati bg tiket RM0.01 tu...dia ikhlas..tk mcm ko...kata free tapi mcm2 charges yg kena byr ...end up.... tiket ko ke Kuching lagi mahal......

Nanti yer...kalau hati aku terubat nnt aku beli kat ko plakkkkk tata



2 comments:

ILA HAFIZ said...

hahahaha.. aku xleh marah AA. aku baru je beli tiket AA ke penang 12 org hanya RM184 je.. Tiket ke SINGAPORE utk 6 orang baru RM174.

ayien78 said...

ila..aku merajukkat AA sbb aku tk dpt tiket mcm rege ko tu utk date yg aku nk....nk majuk jap..
lagi satu... AA if yoy want more u have to pay more..tu yg geram tu... but fireflyz all included...aku semua nk..mkn nk..bag nk... seat nk... byr nk credit card... tu yg byk nk byr klu kat AA