There was an error in this gadget

Tuesday, January 4, 2011

ICT...nk gak g ....Jommmm

Emm... selepas thn baru... sabtu mlm tu rasa nk keluar rumah membuak2
bak kata laki aku kalau weekend dok umah boleh mati mummy ni ahaksss...
so sorry daddy..ni kira terkawal lagi..sebelum kawen lg kronik penyakit i ... asyik nk kuar jek....mcm tkde rumah .... =)

nk tk nk ..laki aku layankan jugak permintaan bini gebu gemuk ni... kang kalau tk ikutkan merajuk lagi... hahahahahhar hampehhhhh
lepas maghrib terusla kami bersiap2...nama jek bersiap2 lepas maghrib..keluar dr umah tetap lepas isyak jadinya... tah hapa yg terhegeh2 lagi ...adeeiihhh
so tk sangkalak mlm thn baru org nk g ICT dh q ramai gilerrrrr.... start 3 km dari junction ke ICT dari federal highway jammed tk ingat....aku tgk hubby dah masam mencuka....
aku bebel2 laa.. " hah tulah sapa suwuh lambat2 keluar dr umah...padan muka..."
so end nyer smpi kat situ kul 10 mlm..... hihihihi... lambat nyerrr mcm dtg dr jauh

best gakla...cuma kesian kat anak2 aku.... sheena bad mood all da way sbb dia kepanasan...
parking jauh bangat... **awat tak parking kat UiTM jek terus laki aku ni ...eiiii
kot yer pun nk suwuh bini dia jogging di mlm hari begitu ...jgnla dera anak2 sekali =P

overall..puashati gakla cuma ralat tk dpt masuk rumah salji ...**ada salji ke????
next time boleh dtg lagi...
(sapa kata tk de tpt utk bawak anak2 jalan dgn bermodalkan duit RM10 jek???... byk lagi tpt menarik dlm Malaysia ni... jom kawan2...jalan2....)


Nk suwuh laki aku bergambar bukan main payah

Kontrol cun...haishhhh **cun ke???
(bagi aku of coz paling cun...org lain aku tk kisah nk kata tk cun pun hahahhaar)

Adik selalu spoil da pics...terjerit2 aku pekik nama
dia boleh buat deeekkkkkk jek



us... cantik view dekat belakang kitaorg kan?????



sungguh gagah gambar lengan ku huhuhu

View ICT di waktu mlm

Konon2 nk petik buah..anak bujang aku ni
**sedar tk sedar dh besar dh abg Jay ni....

Daddy...sheena yg dok bergayut dgn daddy..sungguh mood swing
melalak bila org tk mo dukung ....

Pack sungguh...ramai org...berpeluh ketiak aku
panassss sgt ..**gatal sgt nk berjaket jin...padan muka


semua tk pndg camera pun...mummy je sibuk
takut gak aku giraffe ni tumbang kiri kanan org paut nk bergambar

I love dis pic

Ema...tukang jaga lembu =)
anak2 aku tukang perah susu hik hik hik

Konon2 bergambar kat planet Hollywood ler
perasan la ko senah...**sapa senah???..nama aku ayien =P

apa yg ema cuba snap ni?????

Okla...penat jln...berpeluh2 ketiak aku kat sana....
berjaya tk beli lampu2 yg di jual dgn harga rm10 di jadikan cekak
mainan lampu2 yg bermusik2... dan juga bola2 lampu yg menarik2 anak aku utk beli
see..... selamat duit... ** sedapkan hati anak2
"Mummy buy other toys yer... later yer... " hehehehe sampai umah dia dh tk ingat dh
(abis mainan berkotak2 kat umah tu sapa nk main???ingat mummy ko ni cop duit???)


5 comments:

Fiza Nordin said...

yien,
sblm aku ade acuan ni, aku pun guna acuan kuih cara...sebenarnya rupe nak penting, yg penting rasanya, kan... tapi demi tak puas hati, aku beli gak acuan tako ni... hahahahaa
resipi on details mmg takde...sbb aku pun main cempak je tepung & telur.tonggeng je air,bancuh sampai agak2 sendiri...semakin cair adunan,semakin lembutlah tako tu...tp usahlah le pulak sampai jernih adunan tu... kakakakaaa

*aku copy ni dr blog komen aku ttg takoyaki tu...

hamboiii beshnye jenjalan.aku dah p sekali tapi p sekadar jumpa kwn lame laki aku & blah!!! tak berbaloi bayo paking sampai rm10.tp sbb tempat tu berbahang, mmbuatkan aku punye mood pun tadak nak berlelama kat situ... haiyaaaaa

nome said...

giler best! yg penting anak2 pun enjoy...mmg ramai umat manusia kat icity tuh...cian kat korang jauh parking keta...

yien, ko bukanlah gemok beb...ko jenis gebu and cun apa...yg penting laki ko soker...fullstop :)

ayien78 said...

fiza,
thanks. Nnt aku nk try buat gak la... kat ne ko beli tako nyer acuan tu ekk??? sbb rupa tu mmg penting... sedap tu jatuh no 2 hihihihi
mmg tpt kat ict tu mmg berbahang... tak tahan kan??? aku mmg tang tu sakit hati... Awatla ko teman laki ko jumpa kwn kat situ.... kan dh rugi byr parking mahal giler hehehehe

ayien78 said...

nome... tu antara tempat2 yg sesuai utk pegi kalau2 tkde budget nk bwk anak2 pegi jenjalan...
hehehhe..
**nome ..aku ni gebu cun ke??? toche..nandrie..koyak spendar aku baca statement ko... huhuhu.. selalu rasa rendah diri sbb rasa dh tk lawa...

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu slm sghh pg jumaat!wah kite br je hr tu gi i-city ada konsert astro ceria(ada buat n3 gak he3)kite geng mak kembar..slm perkenalan ye!