There was an error in this gadget

Sunday, January 2, 2011

Mummy of 3 J's Contest 2011

salam to all my blog reader

Ntah mimpi apa..aku teringin plak nk anjurkan contest2 mcm blogger2 lain... best gak dpt share citer sambil2 bagi hadiah... kita tgk creativity masing2 olah ayat masing2

CARANYA MUDAH JE..
1- copy logo tag kat atas ni & paste di blog anda. Tak kira la nak letak side ke kat post side ke, Janji ada sepanjang tempoh contest ini berlangsung. Link kan ke
http://ayienjin78.blogspot.com/

2- Ceritakan kenapa anda sayangkan keluarga anda n apa aktivity terbaru yg anda lakukan bersama keluarga tersayang dengan gaya penulisan yang kreatif, dan menarik. Paling best kalau dapat sertakan tarikh2 dan tempatnya sekali
3- Sertakan Gambar keluarga anda bersama dan nyatakan kenapa anda rasa gambar itu yg paling menarik utk di kongsi . Of coz letak gambar yg 'cun sekali hokey' . Janji ada kaitan dengan tajuk dan yg pasti jugak...confident yg anda akan menang kalau gambar meletuppp di kongsi hihihihi
4- Tinggalkan komen & link penyertaan anda di ruang komen entry ini. kalau tk bubuh aku tk tau yg kowang dh masuk contest ni hahahhar penat jek karang best2
5- Jangan lupa menjadi FOLLOWER blog ayien ini ye ..;) Motif... ??? supaya later takler akak syok sendiri mengarang blogg.. ada rakan2 yg lain yg boleh share story mory life bersama.. ahaks.. I repeat semula... sila click butang " follower" and we will follow together2...

apa2 pun..sila2 yer...karang ayat ter"kretippppp " sekali utk kita kongsi ..dan paling besttttt!! anda akan menanggggg!!!!!

Hadiah yg menanti??? Barang Christian Audigier/ Ed Hardy...dan juga barangan Crocs + pakaian kanak2 menanti..**berdasarkan size dan availability... semuanya Bernilai RM150++

HANTAR KAN SEGERA...JGN BERLENGAH LAGI HIK HIK HIK...=)

Tarikh tutup peraduan " 31st January 2011" pemenang akan di umumkan kelak....



22 comments:

Netnet said...

saya sayangkan keluarga saya tapi malangnya bekas suami saya sayangkan bini baru aka perampas yang i beri nama zundal....

ok tak karangan i ni?

i dah privatised blog lama i... kalau u still berminat nak baca, boleh bagi i ur email address... chow babeh...

ayien78 said...

nenet... i miss u babeh... hari tu cuba masuk tapi tkleh
ni email i
noorulainm@maybank.com.my

eLYies said...

huwaaaaaaaaaaa..ayien....sedih ni..aku nak join..TAPI..aku maner ade pi melancong or jejalan ngan family aku..cuti je aku dok umah mama..camner aku nak karang ni...huwaaaaaaaaaa...

el said...

wahhhh ada contest..nti aku update..hope x lupa..sbb aku ni jenis lupa jek hehehehe

A.I said...

best giler hadiah2 tu. tapiiiiiiii....apa yg aku nk criter? aku x gi memana pon holiday ni. gmbr lama boleh ke?? ;P

ayien78 said...

kengkawan tersayang... mana2 gambar pun boleh asalkan dgn keluarga tersayang...kan tajuk contest "I Love my family Contest" so... gambar raya pun valid dong! hehehehhe..sila..sila karang yer

A.I said...

AKU IN!! lalalalala

(SILA MENANGKAN AKU YE..INI WARNING. HARAP MAKLUM) kahhhhhhhhhhhhh


http://aizahkaman.blogspot.com/2011/01/i-love-my-family-contest-2011.html

ILA HAFIZ said...

nanti aku pilih gambo yg mana ek..

Nur Syafawati said...

aku pun nak joint yien!!tapi tgu aku balik dari vacation leh??extend kan tarikh akhir contest ni eh..plz..plz..plz..ahaksss

MUMMY ILA said...

http://mummy-ila.blogspot.com/2011/01/mummy-of-3-js-contest-2011.html

i`m in... :)

Mama Zharfan said...

salam ayien78,

me nak join contest ni..
nak tanya
ada seorg pemenang ajer ker?
and kalau letak byk2 aktiviti+byk2 pics mcm peserta pertama buat tu, boleh kan? and last sekali baru me letak the best family pic.
thanks yer
(me dh follow ur blog ;)

Beautyfull_Maria said...

Salam Ayien,

Ada turut serta contest Ayien, http://bwitme.blogspot.com/2011/01/contest-i-love-my-family.html. Selamat membaca dan salam perkenalan :)

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/i-love-my-family-contest-2011.html

ibuayahdamia said...

salam....sesungguhnya tanpa kelaurga siapalah saya pada hari ni...of coz saya sayang family saya...

jom singgah baca, sekaligus join contest awak ni..

http://cuba-cuba-contest.blogspot.com/2011/01/i-love-my-family-contest-2011.html

selamat membaca yer...

Nana said...

saya join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/i-love-my-family-contest-2011.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/i-love-my-family-contest-2011.html

TQ

eb ezrin2 said...

on lagi kan?
nak join ;p

eb ezrin2 said...

eB join yer...
link:
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/i-love-my-family-contest-2011.html

id: eb ezrin
TQ

dYaNa said...

err....on lg x contest ni? huhuhu,,

el said...

http://arwendanish.blogspot.com/2011/01/i-love-my-family-contest-2011.html

ni link aku
sori akulambat letak sini pc problem

ayien78 said...

wow..tup2 ramai lak last minit yg join...okla....tgh hari ni hubby ku jd judges...mlm ni i akan umumkan sapa pemenangnya.... good luck n thaksssss... muah muah....

m.a.m.e.e.m.o.n.s.t.e.r said...

huwaaaa...dah termiss contest best ni..=,(
cedihnye..