There was an error in this gadget

Thursday, January 27, 2011

Syukur kerna aku ada dia...

Lately ni hari2 otw nk g keje aku kompom kena singgah petrol pump utk memerut ..adeiihhh sakit ati giler deeerr... penat dh study landmark petrol2 station yg sepjg route ke opis aku lol... huhuhu
selalu gak aku jerit2 dlm keter masa aku tgh drive dgn bulu roma meremang masa tgh beriye2 menahan dr ter berrr sebelum smpi kat petrol station tu... adeiihh pepagi kan jammed so tkler smpi terus kat toilet kan... maknanya... sementara nk smpi tu aku menjerit2 ler sbb tak tahan hahahahar... iklan jap... **penat jek hari2 keluar umah awal2 pagi ... last2 lambat gak smpi opis sbb kena berenti memerut jap huhuhu

ok back to da story.. semlm nyer citer ..aku stop kat toilet kat Taman Sri Kinrara... mula2 kat shell... perghhh...mencabar kesabaran... smpi2 dia leh cakap "tkleh kak ...toilet rosak...kalau nk g kat Esso depan tu"... mak aiiii...bulu roma dh cacak2 ni...kang kalau terlepas sini camne???
so sbbb dh kata tk boleh rosak..aku boleh buat apa kan?? aku sabarkan hati...and tahan mont*& aku hehehhehe cuba tahan selagi boleh...zasss g next petrol station...

smpi toilet...Hah???toilet laki jek??? takde pun gambar patung yg pki skirt tu...aku pusing tanya kat attendance tu...dia cakap.. " takde...laki2 ke pompuan guna sama jek"
layan kan jeklaaa.... masuk2 jek...kembang tekak aku... kalau aku citer kat sini takut kowang muntah terbelahak plak..... huhuhu... nk tak nak..aku teruskan jek misi aku sbb aku dh tak tahan.... nk cuci berrr.... gayung pecah plak...sila..sila bayangkan...geli geleman aku...
nasib ada wet tissue... aku basuh laju2...capai tisu tu byk2...settle....!!!!

nak keluar cepat2 sbb pemandangan sgt gelikan tekak euuuwwww....!!!!
keluar2 jek aku nmpk ada sowang pompuan tgh pegang anak dia umur dlm 7 bulan gitu... aku nmpk anak dia poo poo and semua najis dia dh mel;impah ruah smpi kasi tumpah kat baju mak dia...Hah??? giler ke hapa..dia nk cuci kat toilet kuning berkulat banjir ni ???? adeiiihhhh..sinki dia jek sure kalau aku dah tkmo dah pegang..ni nk cuci anak dia kat situ...camne????

kat baju dia jgn cakap la... penuh dgn poo poo cair kuning... dlm hati..dia sowang jek ke????
otw g keter aku nmpk laki dia tgh best2 jek sandar kat kerusi keter sambil tgn ketuk2 stereng dgr lagu.... amboiii sedapnya ko rilek2 bini ko kat dlm toilet dgn taik kat baju ...dgn toilet mcm rumah hantu....pastu aku dgr isteri dia jerit..." Bang..bang...tolong jap bang.."
tingkap tbukak... aku rasa dia dgr melainkan dia ada penyakit pekak bisu ** abiss ketuk2 tgn kat stereng tu bukan boleh dgr ke???ke dia ni mmg sawan tarik tu yg tgn goyang2 tu..hehehhee
bangla yg tgh isi minyak jauh pun dgr bini dia panggil dia...
slow2 bini dia dtg ke keter.... dia toleh...dgn muka marah2 dia cakap..." apa dia???"
kalau aku aku campak seluar anak dia yg penuh poo poo tu kat muka.....
siap aku nmpk marah2 bini dia sbb panggil dia.... nk tercabutla pintu keter masa dia tutup sbb kena keluar tolong bini dia....huhuhu...malang tul bini dia kawen dgn laki camtu...

so... hari ni aku rasa syukur sgt2...kalau aku g mana2 pun smpi skrg... anak2 aku kat shopping mall ..laki aku yg cucikan Berr diaorg... gilir2 lar...tapi mmg selalu laki aku yg cuci ngeeehhhh
**situasi bila maid tkde la..kalau tk maid aku ler yg cuci...
and bab anak2 sama2 yg jaga ..takde nk gaduh2 merempan2..tengking2... sbb sama2 kan buat anak tu dulu.... **walaupun byk keadaan... laki aku yg byk tolong jagakan... aku tolong marah anak2 jek..jaga.. sekali sekala..

so, insaf n syukur... kalau aku dpt laki mcm yg aku jumpa semlm sure aku meroyan ...tak pun lari rumahhhh hahahhahaa lantak situ...ko dok la umah sowang2....

hidup sama2 kan..jaga sama2 la...eiiii tk sukala laki tu!!!mencikkk!!!


6 comments:

Miss Moon said...

kesian bini dia ...tew la ayien kadang ada jantan cam tew tak paham situasi ....

kira kiter beruntung la

ha satu lagi part tandas kotor tew mmg aku pun sakit atie ...tak ley ke cuci ....buat la jadual 1 hari 2 kali ke pekerja jenguk ...tak ley terima la tandas koto nihhhhhhhhhhh

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hihihi
manusia macam macam2 ayien. hehehe

Mommy Prince said...

kalau aku dpt laki camtu.boleh perang besar aku ase.byk cantk muko ko duk goyang2 kaki..

same2 lah kerja sama kan.kata pun suami isteri.

Bibu said...

aku suke statement 'sama2 buat anak' hahaha mmg pon kalo laki camtu mmg aku pon hangin..kalo bab2 berak, membasuh,lantai kotor,muntah,sampah sumela bini yang buat benci tol aku..cube kalo bab2 bwk barang , beli barang, tido, makan, sepahkan baju nak pakai, xmo basuh toilet tu sume la laki ( erk emo plak aku kat sini huwaaaa)
psst: nasibla ko standby wet tissue hehe

ieda said...

bersyukur jugak dpt laki yg ringan tulang wlpun xsemua benda dia buat tp senang mintak tlg...ksisn le kat perempuan tu dpt laki mcm tu kena pulak dlm situasi yg kritikal le jugak pasal jamban kotor keje jd susah..

A.I said...

ayoyo...aku paling x suka time dah kuar umah, bontot rasa nk tercirit. mmg meremang2 bulu roma! kahhh

wei, kau punye criter ni bikin aku panas. sialan punye jantan! sian kt bini tu. Aku pon mmg bersyukur sesangat sbb biasa pon laki aku yg tlg 'uruskan', yelah..dah sesama buat, sesama la tanggung. ish