There was an error in this gadget

Wednesday, January 26, 2011

Another 5 days more to

Tik Tok Tik Tok..... tinggal 5 hari jek lagi
hopefully ada la yg ramai berminat join contest ni... maklumla blog aku ni ala2 ciput jek
tak seglemer Red Mommy ahaks....

okla .... sesapa yg berminat ...sila click di sini yer...hehehhehe
hadiah tk ler bestttt sgt2... bolehla cover baju jalan kowang + kasut g jimba2 N baju utk anak2 kowang jugak hehehehhe.....

Sila...sila...kreatifkan blog anda

So far...ada 3 contestant jek huhuhu.... hadiah so far ada 1 jekla dulu... tapi next contest aku akan bykkan lagi yer..... kasi meriah skitttt...so harap2 ramai la yg sudi join contest ni.....

1. Ai yg vouge da vassss
2. Ila gebu yg kiut ....
3.Beuty Maria yg sgt cun meletop...

ramai2kan ler kawan2....huhuhuhu


4 comments:

Mama Zharfan said...

me nak join Insya Allah :) tgh cari idea --tp 1st contestant tu,, entry nya agak menarik--susah gak nak celen tu...

Beautyfull_Maria said...

Malu tau Akak ckp cun meletop!!! nway thanks sbb puji wlaupun sbnarnya x deserve..

ayien78 said...

dik... adik mmg cun la.. apa ingat cun tu kena muka mcm model erra fazira?? hehehhee no no... of coz tk dik... adik dh kira cun giler di hati dan dalaman...betul tk??? lagipun akak dah kata cun tu... cunla... jgn kata tk cun ..dosa.. =P

iera_ayen said...

alaaa...aku x sempat nak masuk contest laa...tapi tahniah pada aizah...mmg ko patut menang pon..