There was an error in this gadget

Tuesday, March 22, 2011

Memerlukan bantuan Help help.... sapa penah pegi Bandung????

Salam Hari Rabu... hari ni hari rabu..esok khamis... aku dah nk fly... nk g ke negara jiran jek.... Bandung.
bukan g jalan2 tapi nak g amik maid n document2 utk maid lain yg aku dh uruskan...doakan pemergian aku ke sana yer hehehehe...


hati berbolak balik... dah survey2 dh nk dok hotel tapi dilema nk pilih yg mana... tgl posting dlm blog Moon Hotel Utari mcm best jek sbb depan Dago Mall
Tapi kalau yg murah Royal Dago 2 lagi murah..less than RM100...so lagi berbaloi2 sbb pegi sana pun bukan utk bercuti dan shopping suka2...pegi sana atas urusan bisness + nk beli kain utk buat jual sebelum raya ni...hihihi... camne ekkkk??? hotel tak kelas pun takpe janji boleh tido mlm dgn lena...senang nk ke mana2 especially nk ke FO sepjg jln dago n riau tu + senang nk ke mana2 dgn kos yg budget ekonomi ...ahaks...
So sesapa yg penah ke Bandung n ada N3 ttg HOTEL UTARI & HOTEL ROYAL DAGO 2... sla pastekan di ruangan komen....huhuhuhu sgt2 memerlukan bantuan kwn2 terchentaaa......



4 comments:

Miss Moon said...

utari - http://miera301.blogspot.com/2009/05/udah-balik-dari-bandung.html

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ayien kt blog kita pun ada byk kisah kami ke bandung ..ko try duduk kt rumah ebo tue ..murahhhh .. klik kt label Travel ..

mas saari said...

salam singgah n follow sini
bestnya tengok orang ada anak2 kembar... teringin jugak!

salam perkenalan ok!

ShaZila said...

yunk...jgn lupe ..maid utk i tau...ahakss