There was an error in this gadget

Monday, May 30, 2011

Happy Birthday to My anak bujang Muhammad Jayniell Nahish

Hari ni genapla umur anak sulung aku , Muhammad Jayniell Nahish yg ke 4 thn... Semoga anak mummy sentiasa jadi anak yg baik..mendengar kata... tak notti2... n the most important thing... jgnla kuat sgt merajuk n merengek2... aduhai ..bab ni yg mummy paling lemah... sgt la fragile... nangis is only "thing" mummy tak kuasa nk layan bila hadap si abg ni... nakal takle sgt... so far mummy rasa si kembar lagi extra mile notti dia... hihihi...

Hopefully bila dah meningkat setahun umur abg... adala perubahan yer abg jay oiiii

*pesanan kuku kaki- masakla aku mlm ni... dia nk pilih sndr hadiah hari jadi dia... kejap nk Transformer..kejap nak Deebo da Dino... kejap nak Mickey Mouse Car... adeiih... pitam jap





4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Heppi Bestday Jay ;-)

ieda said...

happy birthday jay..

fazilzura said...

hapy besday JAY ... semoga pjg umur, murah rezeki & jd anak yg soleh ..

aritu kek BOB the builder.. kali ni kek pe plak ?

eLYies said...

happy besday jay..


hahaha..dah pandai pilih hadiah...fengsan la nak beli kalo yg mahai2 tu..hahahaha