There was an error in this gadget

Sunday, January 15, 2012

Gambar dinner yg x seberapa

Ni la antara gambar2 preparation utk dinner aku tu... Tk byk boleh share sbb selebihnya aku amik pki camera aku....

Yg pgg gambar tula chairman aku yg ngok ngak tu..hahahhaa.. Nyampah...

Ingat aku nk pki baju cheff tu..tp sbb agak kurenggg sesuai utk aku yg comel ni...n size pun x de..n paling pntg... Pasti laki aku akan komen...
"u ni dah kenapa???"
So... Dua hari sebelum dinner tu... Aku sewa jekla baju scottish guard tu...hahaha...

More pics???
Kat fb ada..just add ayienjinnis
Okla... Lunch dh nk abis...tata..
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

el said...

xberat ke ko pki
topi tu ayien
hahahaha...bestnye
dpt pki cam ni eh..kompeni aku elekkk

ayien said...

el

mau tak berat... penin pala aku nk heret..hehehe ..acah jek tu...ringan jek sebenarnya tapi penin la sbb bertutup jek pastu tinggi kan...

aku committee..so ke hulu ke hilir...dr jauh org dh tau tu aku

org asyik tanya jek kenapa tk dpt best dress...

Giler...aku yg tak mo sbb nnt kalau dh naik aku keras tk tau nk posing camner.... lagipun ramai lagi yg sexy2 n cantik 2 malam tu..aku??malu ahhh