There was an error in this gadget

Tuesday, January 24, 2012

Mode.. malas keje

Hahaha..niat nk update hari2 x kesampaian... Bz nok.. Anak demam...keter rosak.. Aduyai.. Mcm2 dugaan.. Dgn org x byr hutang tapi ada jek duit g hooray2 kat A Famosa...Opps.. Menyelit plak citer kena tipu dgn org tu kan...kang sentap lagi..kata aku hina..perlila..ahaks.. WHATEVER FS OIII...

Bbalik citer aku nk share kat sini..lately ni aku selalu sgt ada masalah aku susah nk jaga dr tido... Biasala kan..sebelum masuk bilik tido. .kitaorg kena make sure 3 Js tido dulu kat bwh.. So lakiku yg penyayang la konon. .ahaks...kena tido menyelit d tgh2 anak2 aku tu..manakala aku plak tido sementara kat atas sofa. . Lately ni dh jd permanently la plak. .. Sbbnya mcm mlm td..penat tunggu... Kul 10x tido2 gak dak kenit ni..so aku tidola dulu.. Rupanya bagai nk rak laki aku kejutkan...geletekla...korek2 telingala..goyang2kan bdnla...dia kata aku siap dh duduk.pastu aku sambung balik meniarap..menelangkup tido kat sofa tu..last2 kul4 pagi baru aku sedar....

Hah???apasal aku tido kat bwh??pdnla sakit2 badan.... Huhu..masuk bilik sedap jek laki aku tido berselimut toto bagai..huhu

Pagi ni niat nk merajuk..sekali kena bebel lg adala... Muahahaha... Bukan sekali..masuk mlm td dh lebih 10 kali aku jd camtu...aduyai..kena psg alarm phone kuat2 kot baru aku sedar... Nasibla yang oiii... Dpt bini tido mati hahahaha dari dapat isteri kaki tipu ke..kaki kencing ke..kencing malam ke... Hutang x bayar ke..ehhh.. Selit lagi...

Dh nk hujung bulan dh ni.. Janji jek ke???? Hahaha... Renung2kan..selamat beramal...
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

el said...
This comment has been removed by the author.
el said...

hahahahaha letih sgt ke ayien..smpi laki gerak x bgn2..kesian nyaaaaaa..biasalah ayien anak dh rmi ni penat semcm jek...nti suh laki hang juruihh ngan ayaq kt muka hang baru hang sedaq kot kahhhhh...xleh blah dok stori2 smbil perli2 penghutang tu kahhhh

sabarlah ayien..hope org tu dpt bayar hutang ko tu..xbyk skit2 pun ok lah kan..

NenetPenne (NP) said...

kalau dah berhutang tu buat2 lah reti bayar.. kan???
kang kalau tak dihalalkan sanggup ke menanggung azab kat akhirat esok??

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

penat sgt tue namanya ayien .. kena siap2 tido dlm bilik .. sure tido lena pastu