There was an error in this gadget

Thursday, August 2, 2012

hari jumaat yg indah...*sedapkan hati sndr....huhu

Hai kowang...cuaca sejuk2 mcm ni mmg beku otak. Lagi klu tperuk dlm opis...aduyaiii.. Umpama berada di eskimo...


Tema baju raya kowang thn ni kaler apa?aku?? ..aku pilih kaler yg pelik. ..kelabu taik anjing atau kaler coklat kayu...x menarik kan??hahaha lantakla situ..janji pakai baju...


Dis yr bank rimau x bg bonus masa nk raya... Pening pala kejap...sbbnya thn ni gak aku dh start kena buat psiapan dua rumah...umah mak n umah aku. Baju raya adik aku... Kasut..baju. .seluar... Semua aku kena beli. Kuih raya pun aku kena beli...sbbnya parent aku dis yr dua2 dh bsara..kesian plak nk suwuh diaorg uruskan sndr....


Nak x nk...walaupun x de duit sgt... Gagahkanla juga g beli psiapan raya utk thn ni..agak dh licin dlm acc gunala duit plastic. Oleh itu jgnla ingat aku ni kaya sgt duit bkepuk2 dlm bank.... Sama jek mcm kowang.... Ni thn diri jek...nak x nak kena buat sbb tanggungjawab.


Agak2 boleh dpt x duit aku yg org tu pinjam rm500 tu???hahahaha iklan jap....


Okla...salam ramadhan....selamat bbuka poser petang ni.....


Nak buat listing dh ni

Baju...tshirt..baju melayu...seluar jeans... Adik nyer congak2 x lari rm200

Kuih raya rm135...kasut jaff n jay...bla..bla...bla... Uwwwaaaa...mana nk cekau ni...duit raya mak ayah..adik..anak2... Baru tau azab bila bonus bukan dpt masa nk raya....uhuk..uhuk

*sila pangggg muka sndr...org lain yg x de dpt bonus atau apa2 lagila kesian..... Ok..ok..bsyukur la..bsyukur


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Bibu Wilda said...

ler sian ko..serupela nasib kite..tapi bab aku ni penghutang ckp terlupa boleh?pelik bende yang remind baru sthn boleh terlupa.tapi tade plak byr balik pung bila dah sms tanye.wat penat aku remind je.serupa la..serupa sgtla cam ko punya Ayien.beli bende2 bole tapi utang tak boleh byr.dari blom kawin sampai dah ade anak satu boleh terlupa.Kalo dah jenis nak bergaya saja mmg dah tak bole ubah la aku rasa peel nya..(hai melalut sudah aku nih kat page ko)

AzuraFazil DIN said...

sabo le weh .. kes ko ni sama dgn ke Alyn yek ...

ayoo kelabu ye.. aku rs ramai je pakai wrna tu .. aku thn ni meroh mak ngah .. cm gong xi fa chai dh ..