There was an error in this gadget

Thursday, August 2, 2012

Thanks coz sudi jd stalker n follower blog lelabahki

Salam khamis...ni mlm jumaatla ni... Dlm bilik get ready nk tido..


Tkejut giler td bila mr hubby bg tau aku. .blog bsarang aku ni ada gak org sudi baca...siap baca citer 5~6 thn sudah..giler..aku pun x tau apa citer yg aku tulis...but mmg at dat time aku rs mmg aku declare war dgn 'dia'... Aku pun heran kenapa dia nk bmusuh dgn aku...lantakla..past is past...watever


Nway..aku dh lama lupa kan psl 'perang dingin' aku tu...aku mmg camtu...suka buang yg keruh amik yg jernih... Bg aku buat apala nk pjg2 kan sbb nnt yg jd mangsa si JA yg jd mangsa.... Forgive n forget... X rugi pun.


Tetiba boleh plak dia p recall balik post2 aku dolu2...ai tk suwuh yer..baca blog ai...ni my personal blog... Kalau x nak sakit hati..silalah jgn baca posting2 aku tu... Aku tulis apa aku rasa... Pun bukan utk Dia baca... X pk plak dia nk baca...


Okla..bulan baik...hari baik...  Jgnla kita ungkit lagi... I pun dh x marah or benci kat 'you' lagi... Dh lupa pun apa yg jd...so..jgnla keruhkan lagi keadaan..posting tu citer lama... Yg sudah tu sudahla...adios amigos..peace no war


*kompius..makin ramai silent follower.. Kena berblogging balik ke??*


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

NenetPenne (NP) said...

tulah you ..tetiba je hilang .... i pun tak faham u bergaduh dengan siapa...

ayien78 said...

Nenet... i tak bgaduh... cuma kalau u boleh recall ... dulu i penah citer psl life i..anak2 i... status hubby i... mesti u paham apa yg i maksudkan...hihi