There was an error in this gadget

Wednesday, September 26, 2012

panic...anak dara pengsan...

Hai Kowang...

Salam rabu..aku mmg camni..kalau malas mmg blog cuti manjang..klu rajin hari2 nak update... Dah 3 hari dh lemau terbaring kat umah sbb demam selsema yg agak kronik..** cewahhh

Sabtu lepas mmg hari panik sedunia... Anak dara aku sowang yg nampak ayu jelita sopan santun la sgt tu ...telah pengsan akibat aksi akrobatik mbuat terjunan ke belakang masa main beskal dgn partner in crimenya =jaffriell kembar diala....

Di jadikan citer di hari kejadian..aku plak pening tahap kronik..dh x peduli..anak aku nk jerit ke..nk lompat ke... Nak terjun ke...Apa pun lantakla....mak tak kesah nyah...pala aku ni dh mcm dlm gasing...

Aku leh dgr sayup2...laki aku bg arahan...tegur si kembar. Jgn panjat sofa...jgn main Kat tangga...tapi x dgr plak dia marah " jangan buat aksi akrobatik..." Tu sbb si Sheena buat..sbb daddy tak cakap jgn...hahaha

Dlm keadaan sayup2 aku leh dgr bunyi kedekuk.... Pastu laki aku jerit ..

" hah..padan muka. Daddy 've told u ...don't climb d bicycle... See wat happen...daddy don't want to help u...."

Tapi pelik sbbnya Sheena x nangis pun...sunyi sepi jek...

Laki aku bgegas jenguk... Rupanya dia pengsan....  Hahaha..hantu...hapa????

Hah???  Cemas Gila kitaorg.... About 20 seconds kitaorg cuba panggil2 nama dia...baru dia bukak mata. Muka dia jgn cakapla....pucat lesi...bibir smpi biru.... Dia boleh tanya...

"What happen daddy??? What happen??"

Aduyaiii...jatuh jantung anak oiiii

Bgegas Kami g spital

Mula2 g Columbia puchong...tapi diaorg refer g SJMC sbb diaorg x de Neuro specialist. Incase apa2 jd kan..

So dr kul 830mlm smpi 120pagi Kami settlekan urusan Kat spital ... Alhamdulilah x de apa2.... Bertuah betul anal dara aku sprang ni

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

A.I said...

Mau tak panik??!! aduhai..kalau aku tu, mau dgn aku skali pengsan! huhuhu...sib bek la princess kau tu tak apa2..

Bibu Wilda said...

lege wei tade ape..suke la tgk bdn de besar!

eh ko removela bende alah bawah ni seblom aku publish komen..susah ko tau!!tiap kali komen nak kene prove aku bukan robot chet!pegi tgk blogsetting ko

ayien78 said...

hahaha.. camne nk remove bibu??? aku bukan nyer reti bab2 setting ni

ai..aku dh la pening2 lalat masa tu... dgn mamai2 bwk g spital... hahaha

index box said...

aduh kasian

semoga cepat sembuh yah cintaku...

salam hangat,



judi bola online | agen sbobet indonesia

DrPurushothaman Kollam said...



An Excellent Blogpost Relevant to the Topic. It really generates a new thinking pattern in the viewers. Please pursue with your Blogging Activities. Please view our Blog for a Better Interaction
Living In Wellbeing







tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.95
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

tips utk senang kami singgah..
-buang word verification
-following widget letak kat atas..

=) hee..