There was an error in this gadget

Monday, December 22, 2008

Impian ku tercapai jua....Thanx to Yani & Husband

Mula2 aku nk citer mukadimah skit....
last week aku excited gilerrrr....owner of da stroller nk dtg KL
so aku just self pick upla dr hotel dia dok
a few day sebelum tu risau gak aku
aku dh TT duit dlm acc MIL dia tapi kat MBB S'pore tk appear
nasibla aku keje kat Maybank sndr so senangla nk check
Thanx to Kak Syikin , Remittance Dept yg sudi tolong aku dr A-Z
Jumaat tgh hari tu dlm kul 2.30pm aku kluar jap ngan opismate aku g amik stroller tu
hati berdegup kencang...excited jgn citer.... dh janji nk dtg hotel dia kat Novotel Majestic KL
masa smpi..Mak Aiiii....parking dia narrow gilerrrr
aku bwk slow giler...hati2 sgt sbb iyela keta akukan pjg ...kang tersagat kat dinding..sia2 je
dh pass bab parking...aku zassss g lobby hotel...
emmmm dh sampai dah Husband Yani, En Nazri
Dia ajak aku g bilik diaorg sbb nk explain cara2 nk psg stroller tu...
masuk2 jek...dia introduce MIL, FIL, Wife dia yg cantikkkk sgt2... anak2 dia yg comel2 then dia tunjuk stroller yg aku nk ambik tu...
Wow!!!! really looks new.... aku suka sgt
Lepas dh explain.... dia bg aku satu bungkusan plastik
En Nazri: Ni ada gifts skit utk u satu family.... ala.... saja je bwk....
Aku: Hah??? Gifts..( alamak aku tk de bg apa2 la plak...ni tk sedap ni)
En Nazri: ala...saje2 jek.... ni ada duit raya skit utk anak2 u...kira mcm duit zakat la...dh niat nk bg pun... ingat we all nk tgk anak2 u sekali coz ingatkan u dtg dgn husband u...
Aku: ( dah gelabah gaban) la.... husband i shift mlm ( ada ekkk beli stroller dpt gift mcm2...beli kat KLCC pun dpt beg plastik/ paper bag jek...ini sudah lebih)
En Nazri: Takpela...rezeki anak2 u.... ni dah kenal2 ni..lain kali kalau tuwun Spore bgtaula...boleh we all jumpa sekali....
Aku: Hah? ( blurrrr.....tk penah aku jumpa seller online yg sebaik ni...malu nyer akuuu)
Masa kat hotel aku kelu jek byk sbbnya terkejut sgt2...ada ekkk beli stroller jek tapi dpt satu beg hadiah mcm2..... pelik betul....
Nway dah mmg rezeki anak2 aku kot...
opismate aku siap tanya lagi... "dia ada nk jual stroller lain tk???"
sbbnya dia nk chop beli stroller yg tu plak...mana tau dpt hadiah mcm aku dpt
hik hik hik ...tah hapa2 tah Kak Iza ni
Nway...Thanx tu Yani...to Nazri...to all lovely family...
u r so kind.... and u Yani...I admire giler dgn cara u make up...
cantikkkkk sgt2...
( dahla masa aku g jumpa diaorg aku baru sedar ...rambut aku kusut masai ...tk sempat sikat sbb excited sgt ....huhuhuhu...tah hapa2 tah aku ni)
nila brg2 yg dia bagi
Make up MAC- Lipglass, blusher, nail color, lipgloss
Perfume Salvatore- Incanto for my hubby
Sapu tgn baby- 5 pcs for my twin
Chocker ( betul aku eja) Swariski
Topi Baby Gap for Jay ( yg ni aku tk sempat snap...mana tah maid aku simpan)
Duit raya anak aku sowang -RM60

Lepas ni aku kompom2 dah tak nangis hingga menitis air mata coz apa yg aku nk dah dapat....Thanx again Yani & Nazri

( dia dok asyik perli jek aku...tak le menitis airmata lagi...gara2 baca blog akula ni)







Ni Plak stroller yg aku beli tu....nampak baru sgt2 kan???
siap dh ada model dlm dia...hik hik hik



Pandangan depan

Pandangan depan dgn baby dlm dia

Ni model abg & kakak

Dari tepi..... Stroller ni dari tepi yg cantik tu...I really2 like it!!!!
Terus i wonder....jadi berapa dah tinggal stroller ni ekkkk??? RM900 -RM60 duit raya..( Raya apa ekkk Christmas or awal muharam kot)
Mmg sgt2 berbaloi.... beli kat online lain tk dapat tau camni








5 comments:

elly said...

wahh besnyeee... dpt gak sroller nie eh...

Eda said...

lawak la ko ni ayien..hehe.. skang ni dua2 puas ati k..takdela sini tak puas ati ..sana tak puas ati kan?? pehtu dpt kawan baru lak lag..hehe..baik la..aku nak mekap mac tu lipgloss pun jadila..wakakaka... singapore murah kot mac..hehe

Aellynn Darlene said...

Rezeki si kembarrrr...
Jaga elok2 tau stroller tuh. kot kita dpt twin , u jual balik kat kita eh.. wakakakaka

ayien78 said...

mana bleh...owang ni kasi aku...nk kkasi ko plak..hepppppp

ai said...

mak aiii...rezeki kau anak banak ayien!!!!