There was an error in this gadget

Monday, December 22, 2008

What the #@%$*....how can i swim in dis pool????

Boleh bayangkan ...camne la nk swim dlm kolam renang ni??
Sya...kalau ko nk kuak pun tk terkuak dah....satu kuak langgar owang
aku punyala frust coz excited giler dari dlm bilik....
sampai2 jek bwh...HAHHHHH????
ulat sayur pun tk byk mcm ni key.....
air keruh...tah2 ada yg dah buang2 yg tak patut dlm kolam ni
eiiiii.....geli laaa
tu psl aku just pass jek kat hubby aku suwud dia yg teman anak pompuan dia
tak sanggup aku.......







































1 comment:

ai said...

eeeeeeee..aku dah gi sana dah ayien! bulan brape ntah aritu. Sib bek la masa ari jumaat tu x ramai sangat org. Masuk ke hari sabtu petang..giler babun punye ramai la org wei!!! aku pon x sanggup!